Ciscota 3208 sem dobil, brez routerja. Imam svoj dober router, škoda se zafrkavati z dodatnim.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Zaradi mene lahko imam spet predpotopnega ciscota 3925, ali pa kak zastarel kič, samo da bi več uploada ponudili.
Citat:
Uporabnik dax pravi:
Bravo, D3GO končno deluje na minixu!
1.) Ne morešCitat:
Uporabnik Super pravi:
PS: Kje v portalu moj.telemach lahko vidim katere naprave oz. koliko naprav imam UniFon aktivnih? Jaz nikjer ne najdem...
PS 2: Kje lahko vidim pretekle račune? Včasih sem to lahko videl, zdaj nikjer ne najdem...
Citat:
Uporabnik dax pravi:
Bravo, D3GO končno deluje na minixu!
Rezime: dobil dobropis prejšnji teden z opravičilom, pa še ena deklica me je klicala in preverila ali smo rešili. Ja je malo trajalo ampak vseeno stvari se rešujejo, tako da malo potrpljenja nobenemu ne škodi. Kako že pravijo stari? Potrpljenje je božja mast!Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Citat:
Uporabnik TheCableGuy pravi:
Teh 5€ je strošek upravljanja terjatev, ne obresti. Če te še niso poklicali iz oddelka za poslovne stranke mi prosi posreduj podatke na ZS da jim urgiram.
Mislim, dajmo malo razčistit ta termin: "upravljanje terjatev". Jaz to razumem, da ima nekdo terjatev do tebe, ki jo ti nočeš poravnat in da to nekomu v izterjavo. Ta potem nekaj naredi za izterjanje: opomini, izvršba, terjanje,... in na podlagi tega zaračuna naročitelju upravljanje terjatve. Kaj imam jaz s tem? Nič do takrat ko me pač izterjajo in plačam tudi stroške postopka.
Bom lepo uradno jutri poslal kopije obeh računov in reklamacijo.