Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ampak kaj ni bilo Telemachu jasno, da so menjali vso delujočo opremo ET? A je bil dogovor, da oprema ostane last prejšnjega lastnika ali kaj?
Verjetno zato, ker "delujoča" oprema ne podpira VOD-a, ki ga TM trži !
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ampak kaj ni bilo Telemachu jasno, da so menjali vso delujočo opremo ET? A je bil dogovor, da oprema ostane last prejšnjega lastnika ali kaj?
Citat:
Uporabnik tagelind pravi:
Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Pri OŠO ali gostovanju na Telekom optiki je IPTV in ne DVB-C, dobiš le dva sprejemnika švicarske znamke, več jih ne moreš imeti, problem pa je da so zakupili le del povezave in s tem je pogojena hitrost interneta. Žal je Telemach tu naredil napako in ni zakupil cele povezave.
Telekom daje v najem samo eno vlakno. Telemach bi se moral samo dogovoriti za posebni VLAN za IPTV; potem bi lahko dosegal maksimalno hitrost interneta ob gledanju TVja.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
@tajkun, zaenkrat še imam potrpljenje, samo me bo kmalu minilo. Kdaj se bodo pa stvari normalizirale. Malo potrpljenja pomeni, lahko 14 dni, 1 mesec, pol leta ali več.
Citat:
Uporabnik Pokovc pravi:
Vau in to je merilo? Sicer pa je gr69 lepo napisal kako za vraga Telemach ni mogel zakupiti cele optike pri gostovanju na Telekomu, vse je v kešu in pri Ciscotih je isto, balkanska posla.
Citat:
Uporabnik Ales888 pravi:
off topic: United Group je naprodaj, stvari bojo šle samo še navzdol.
Ja tudi meni HD Foxi ne delajo. Ocitno neka generalna napaka.Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Tebi vsaj kockajo - pri meni sploh ne delajo. Enako HD Fox-i.
Drugače pa celjski konec. Grem klicat helpdesk.
Prej bi morali začeti..meni že delajoCitat:
Uporabnik ferdo pravi:
Da vam bo lazje. Tudi v Ljubljani ne delajo.