ZanimivoCitat:
Uporabnik tagelind pravi:
TheCableGuy : drugi sprejemnik dobi stranka zdaj brez doplačila
Preko TS optike bo možen priklop v kratkem.
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
ZanimivoCitat:
Pred kratkim so mi poslali tiste kupone s popusti za MIX pakete, po klicu na 080 pa da je na našem območju možen zgolj Total TV.
Ali bo možno spremljati Telemach shemo preko TS optike? Telekom ima do naročnika dve vlakni, eno UPC (modro za prenos podatkov) in eno APC (zeleno za DVB-C).
Potem je tu še vprašanje dostopnosti - ali je to na vseh FTTH centralah ali samo v večjih urbanih središčih. Ker pri slednjih ima Telemach skoraj gotovo tudi lastni COAX do skoraj vseh naročnikov...
Citat:
Uporabnik JackSparrow pravi:
Že nekaj dni opažam da sta HD HBO in pa HD HUSTLER KOCKASTA.HBO digitalna je uredu. Ima kdo isti problem?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
ZanimivoCitat:
Pred kratkim so mi poslali tiste kupone s popusti za MIX pakete, po klicu na 080 pa da je na našem območju možen zgolj Total TV.
Ali bo možno spremljati Telemach shemo preko TS optike? Telekom ima do naročnika dve vlakni, eno UPC (modro za prenos podatkov) in eno APC (zeleno za DVB-C).
Potem je tu še vprašanje dostopnosti - ali je to na vseh FTTH centralah ali samo v večjih urbanih središčih. Ker pri slednjih ima Telemach skoraj gotovo tudi lastni COAX do skoraj vseh naročnikov...
To tudi mene zanima, ali bo možno ali ne?
Saj vašega optičnega omrežja ni kaj dosti po Sloveniji, tako daCitat:
Uporabnik DIGITel pravi:Priklop preko TS optike bo možen samo na območjih kjer ni našega omrežja.
Kdaj točno in kje še nimam informacij.
Jaz sem malo razmišljal glede tehnične izvedbe. Po mojem bi bilo najboljše in najcenejše, če se vlakna, ki se končajo z zelenimi APC konektorji v centrali veže na GPON opremo. GPON (oziroma GEPON) optična omrežja imajo postavljeni kabelski operaterji v tujini.Citat:
Uporabnik DIGITel pravi:
Priklop preko TS optike bo možen samo na območjih kjer ni našega omrežja.
Kdaj točno in kje še nimam informacij.