Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Kažin na vrhniškem klancu bo zaradi tebi podobnih, ki se vozijo z letnimi gumami, v prtljažniku pa imajo verige, ki so ali neustrezne ali pa jih niti pod razno ne znajo namontirati.
Tako je. In to kljub temu, da bojo, pri ni važno kakšnih razmerah, 16.11 preverjali če mamo ketne. In to se dela točno zaradi takih cepcev. In med te cepce spadam tudi sam, po zakonu. Kako to mislim? Tako kot je napisal uporabnik gr69.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Zato pa manjšina (kamor štejem tudi sebe
Razlika je samo tale, da nisem še nikoli imel probleme na vrhnškem ali kje drugje. Nekak sem dosedaj še vedno dobro ocenil, a je pametno rint v nekaj ali ne. Me je pa tukaj stisnilo, čeprav sem sedel zraven. Ma ni panike. Kolegu moj bosanec ni delal probleme. In dogajanje je točno na vrhnškem klancu, dve leti nazaj.
Še največja fora je pa tale, da tisti, ki bo naredil zastoj na vrhnškem, sigurno prej ni dobil kazni, da nima verig. Pa tudi potem ne. Lahko so pa pojebal, nevem koliko število voznikov pri 10+ stopinjah. Kar pa v tistem trenutku nima noben veze s snegom in klanci. Sedaj bo pa pršu Apollo in rekel, da če pa takrat nebi pojebal toliko in toliko število ljudi, bi bilo pa še slabše. Sej ko se 1x eden ustavi je potem vse za njim zajebano pa če maš 5 zimskih, tri vrste verig v prtljažniku in 6x5 pogon, ne sam 4x4.
Da dam še en moj primer v zimi, pa še zbiram pogum. Ker vem, da bom totalni bedak izpadu in bojo vsi videli samo mojo hitrost.
In sem 100% da tista punca ni dobila kazni ne za verige in ne za gume. Ironično ne.