nekdo bi moral dobiti ttulo vedež. razen če je že prej pogledal v sporedCitat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ksz
Kanal A, sobota 20:00, Policijska akademija 1
Uporabnik NigelM pravi:
Ksz
Ne skrbi, imajo se dovolj pravic zakupljenihCitat:
Uporabnik Jordan pravi:
Samo Sam doma 1-4 bi pa lahko še enkrat dali zdaj, da ne bo potrebno ponovno decembra čakati :/
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik NigelM pravi:
Ksz
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Ne skrbi, imajo se dovolj pravic zakupljenihCitat:
Uporabnik Jordan pravi:
Samo Sam doma 1-4 bi pa lahko še enkrat dali zdaj, da ne bo potrebno ponovno decembra čakati :/
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
imajo pač logiko da je vsako leto x otrok okoli 6 let starih kateri še niso vidl sam doma in jim je to top film
pa še najbrž film posnet leta 80 je zelooo poceni kar se avtorskih tiče
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
ksz
Ravnokar sem se spomnil, da že dolgo ni bilo policista iz Beverly Hillsa (1, 2, 3)
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
imajo pač logiko da je vsako leto x otrok okoli 6 let starih kateri še niso vidl sam doma in jim je to top film
pa še najbrž film posnet leta 80 je zelooo poceni kar se avtorskih tiče
Točno to. Film ni slab. Otrokom, ki so v teh letih kot je omenil alkoholik, jim je to zanimivo in prav je, da je vsako leto ta film. Zakaj bi bili današnji in naslendji otroci tega prikrajšani, tut nam je bil ta film všeč, ko smo bili z glavo še bližje tlom. Film je čist ok in kar naj ga vrtijo vsako leto.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Naj nekdo naredi za android aplikacijo ki bo vsak dan mela nove zanimive poucne kratke clanke da mi nebo potrebno na sekretu brat zurnala
[cenzura] ga, danes pa smo vsi bogataši.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Oh ja... Se spominjaš novinarke Lade Zei? Tiste, ki je na Valu202 vsako jutro 6:10 povedala kaj se lahko prebere v Delu. Na začetku leta 2005(!), je vsako jutro začela s pozdravom: "Dobro jutro revščina!"...
Seveda, na oblasti so bile sile zla...
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
[cenzura] ga, danes pa smo vsi bogataši.Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Oh ja... Se spominjaš novinarke Lade Zei? Tiste, ki je na Valu202 vsako jutro 6:10 povedala kaj se lahko prebere v Delu. Na začetku leta 2005(!), je vsako jutro začela s pozdravom: "Dobro jutro revščina!"...
Seveda, na oblasti so bile sile zla...
(Nje!)
Pardon, kar sem hotel napisati je: Danes pa se vsakemu cedita med in mleko!
Jaz že sladkorno počasi dobivam.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, takega prispevka, kot je bil včeraj Bobovnikov na Odmevih, od POP-TV vsekakor ni možno pričakovati:
http://www.rtvslo.si/gospodars...io-mobil/326984