Tehnične težave na Pop TV

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Sem slučajno rekel da so na rtv sposobni? Seveda nisem, do sedaj so vsaj nekaj profesionalnosti pokazali le na Planet tv z njihovim dnevnikom.
Kaj ti to resno?
Kakšen Planet tv in njihov dnevnik? Tisto ni podobno informativni oddaji. RTV je še najbolj objektiven in najmanj senzacionalističen. 24ur pa radi nalagajo, vendar še vedno ne toliko kot na Svetu.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Dvomim, tile so večinoma preko s.p.jev, če jaz kaj vem.

Ne vem, ne vem; Sam mislim da je to kot "dodatek", razne ostale prireditve, vodenja..., nagrade. itd..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Dvomim, tile so večinoma preko s.p.jev, če jaz kaj vem.

Ne vem, ne vem; Sam mislim da je to kot "dodatek", razne ostale prireditve, vodenja..., nagrade. itd..

Preveč ti "misliš".
priden.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Očitno res, pa povej ti k si tak "brihta", ali bos vedno samo butaste komentarje dodajal na moj komentar?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Očitno res, pa povej ti k si tak "brihta", ali bos vedno samo butaste komentarje dodajal na moj komentar?

Bom samo butaste komentarje dodajal, hvala. Ker še vedno čakam, na to, da dokažeš tvojo trditev o meni.
smirk-1.gif

Runo

Guru
11. avg 2013
2.031
704
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Sem slučajno rekel da so na rtv sposobni? Seveda nisem, do sedaj so vsaj nekaj profesionalnosti pokazali le na Planet tv z njihovim dnevnikom.
Kaj ti to resno?
RTV je še najbolj objektiven in najmanj senzacionalističen.

Optimist.
priden.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Kaj ti to resno?
Kakšen Planet tv in njihov dnevnik? Tisto ni podobno informativni oddaji. RTV je še najbolj objektiven in najmanj senzacionalističen. 24ur pa radi nalagajo, vendar še vedno ne toliko kot na Svetu.

Jasno, da je - če je pa Dejan Ladika član SD.

Me zanima, kakšne bi ti pribijal, če bi dnevnik vodil kakšen član SDS.

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
Kako pa naj si mislim..po cele dneve samo mehiške limonade...vmes 5 enih in istih reklam....na vsake tolk pa poročila, ki vsebujejo samo negativo in trpljenje - vse skupaj 10x prenapihnjeno...samo da se dramatizira in ustrahuje narod
bonk.gif

Kar sprejemaš to tudi oddajaš...
shocked-1.gif

kaj si ti cel dan pret televizorjem ali kaj ?
informativne oddaje so v redu -vsaj vse izbrskajo kaj se dogaja v naši prelepi Soveniji
kakšno negativo ti vidiš ----resnico ki jo povejo
ma ti si kot noj ki drži glavo v pesek

pozdrav.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.638
3.093
113
v lokalni ostariji
oddaje so take kakršne želijo GLEDALCI! ker oni morajo narediti zadeve take, da bodo kar se da veliko ljudi pritegnile... in pritegne jih "obsojanje" pjanega voznika, "obsojanje" inspektorja ki spije 2 pira pri enem klientu, "obsojanje" kurjih tatov v politiki/gospodarstvu... vse ostalo pa pač treba preslišat...

pa mal pojokat kako so eni brezsrčni...

jebat ga... ko bo večina to nehala gledat se bo tudi program spremenil(enako s mehiškimi nadaljevankami... pač jih spremlja ogromno ljudi... in zato se tudi vrtijo)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Noben Alteraš ne gleda tvja....to se ja ve,
rolleyes-1.gif

so pa naravno tolk brihtni, de poznajo podrobno vse programe
grin1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.353
7.451
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
A ti ne dojames, da se s tebe norca dela zarad dveh stvari:
1. Skoz postavljas neke trditve brez ene same utemeljitve nato pa pricakujes da bo sogovornik ovrgel tvoje teze namesto da jo ti dokazes
2. Tok pateticno ze omenjas svojo stopnjo izobrazbe, da je nedojemljivo smesno brat tvoje umotvore.

Na PROplusu (medijska hisa ki ima v lastio akanal in poptv) je velika vecina kadra zaposlenega preko s.p. - lazje prekines pogodbo in pa ce se gres kreativno racunovodstvo, ti ostane vecji del bruto dohodka.

To ve tudi killkhan in se nam vsem zdi smesno, da ti, ki si vendar tako zelo izobrazen, ki si prihodnost druzbe, tega nisi vedel.

Se enkrat ker si bolj izobrazen od nas - ne to niso dodatni prihodki ampak so vsi ti novinarji samostojni podjetniki in za proplus delajo kot podizvajalci.

P.S.:
prosim da mu en da titulo "izobrazenec"

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Noben Alteraš ne gleda tvja....to se ja ve,
rolleyes-1.gif

so pa naravno tolk brihtni, de poznajo podrobno vse programe
grin1.gif

Kdaj si pa ti dobil titulo "srednjeslojaš"?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.156
11.036
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
A ti ne dojames, da se s tebe norca dela zarad dveh stvari:
1. Skoz postavljas neke trditve brez ene same utemeljitve nato pa pricakujes da bo sogovornik ovrgel tvoje teze namesto da jo ti dokazes
2. Tok pateticno ze omenjas svojo stopnjo izobrazbe, da je nedojemljivo smesno brat tvoje umotvore.

Na PROplusu (medijska hisa ki ima v lastio akanal in poptv) je velika vecina kadra zaposlenega preko s.p. - lazje prekines pogodbo in pa ce se gres kreativno racunovodstvo, ti ostane vecji del bruto dohodka.

To ve tudi killkhan in se nam vsem zdi smesno, da ti, ki si vendar tako zelo izobrazen, ki si prihodnost druzbe, tega nisi vedel.

Se enkrat ker si bolj izobrazen od nas - ne to niso dodatni prihodki ampak so vsi ti novinarji samostojni podjetniki in za proplus delajo kot podizvajalci.

P.S.:
prosim da mu en da titulo "izobrazenec"

Če se že izbira novo titulo, naj bo vsaj "pametnjakovič", ker je daleč najbolj v sozvočju z njegovim karakterjem.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.867
2.646
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Nobene škode če propade, oziroma je škoda, saj tile nesposobneži kasneje dobijo delo na rtvslo!
A tako kot Slak?
Bog ne daj, da se POP-u kaj zgodi. Kdo nam bo pa potem reševanje uboge muce kazal?!?! A ya sey ye na jutube!

Nazadnje urejeno:

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik jolko pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

sej prešaltam... na penis mi gre da moram šaltat čisto vsakič ko so reklame med filmom na kanalu a zaradi tistega ogabnega trebušaka ali pa nuše, ker so že prav posiljevalski s tisto svojo osladnostjo. Na eni strani so obupno osladni, na drugi strani pa obupno razdiralski in pompastični, da ja priredijo cel direndaj okoli bedarij. Po večini preganjajo čarovnice, včasih zares ujamejo kakšno zgodbo in en teden nonstop trobijo okoli tiste zadeve, potem pa potihnejo in ni nikoli pravega epiloga iz tistega direndaja. Ravno zato sem jih nehal gledat (poleg osladnosti), ker so več kot očitno pompastični medij, brez pravih novinarjev, ki bi kakšno zgodbo dejansko raziskali do dna.
Odmevi imajo včasih čez nekaj časa epiloge oziroma "pogrejejo" zgodbo, kolk se spomnim.
Dokončat bi jo moral drug sektor javne uprave. Policija, tožilstvo sodstvo Csd....
Končat ja. Poroča pa TV.