Tattoo shop pri nas

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Malce mi je nerodno to vprašat, ampak vseeno
smile-1.gif

Obstaja kakšno "začasno" tetoviranje, zgolj zaradi namena, da človek vidi, kako zadeva izgleda na koži, poziciji, etc...

Ker madona, to se je dokaj težko odločiti tako "na pamet"
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Jaz bi si vrgel moj podpis nekam na rebre, ampak si ne morem predstavljati kako bi to zgledalo, oz kako velike črke imet, da se sploh vidi, potem če se piše eng ali v originalu, etc etc...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Citat:
Uporabnik smt pravi:
kje pa si dajes gor zadeve? vedno pri enem?

Jaz ja ker je moj najboljši prijatelj. Enega mam drgač od drugega , dva sm si sam naredu, pa zdej sm enga naročen pri eni punci.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.147
11.017
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jaz bi si vrgel moj podpis nekam na rebre, ampak si ne morem predstavljati kako bi to zgledalo, oz kako velike črke imet, da se sploh vidi, potem če se piše eng ali v originalu, etc etc...

Če že, naj bo v starogrščini.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.147
11.017
113
kod Džej-Zija
Če že hoče citirat Sokrata, ne razumem, zakaj bi bila angleščina bolj avtentična kot npr slovenščina. Lahko pa da dvojezično. Tetovator mu bo hvaležen.
tongue-1.gif

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.326
3.000
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
samo razvajenci in dolgočasneži se okrancljajo s takimi neumnostmi kot je tatoo, ob tem pa narcisoidno razmišljajo, da so zdaj nekaj posebnega.

In zakaj se potem obremenjuješ s tem? Saj imaš svoje superkool življenje poln akcije pa še lep si, kot pušeljc. ....aja moraš se, ker le vtikanje in poniževanje drugih prinese smisel tvojemu obstoju. Kar tako naprej.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.272
7.051
113
Nekako tako sem jaz razmišljal ja, in celo našel original, ampak vseeno si ne morem predstavljati kako bi to zgledalo
smile-1.gif

Kaj pa kakšna opcija, da tetover pofotka telo, potem pač računalniško vrže gor tato, pa na tak način dobiš neko predstavo?

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:
kje pa si dajes gor zadeve? vedno pri enem?

Jaz ja ker je moj najboljši prijatelj. Enega mam drgač od drugega , dva sm si sam naredu, pa zdej sm enga naročen pri eni punci.

Torej si daješ v Tivoliju gor? Tam, ko si mi linkal zadnjič?

Dosedaj so mi vsi rekli da bo cena 100-150...Pa sem jim podobno opisal sam tattoo kot tebi...
confused-1.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
zelo hvalijo tetovatorja v Kranju, na Prešernovi ulici...glede na to, kaki poslovni prostor si je privoščil mu očitno odlično laufa...
smile-1.gif

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Bivša Astra je dokaj velik prostor in precej nefunkcionalen za oddajo... kitajci niso dolo zdržali not..

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Malce mi je nerodno to vprašat, ampak vseeno
smile-1.gif

Obstaja kakšno "začasno" tetoviranje, zgolj zaradi namena, da človek vidi, kako zadeva izgleda na koži, poziciji, etc...

Ker madona, to se je dokaj težko odločiti tako "na pamet"
smile-1.gif

Swifthead je bil na forumu, ko je imel skos isto majico, tatooji so se pa menjaval
hysterical-1.gif