Take čevlje bi imel

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
http://www.hugoboss.com/uk/en/boss_black_men_shoes.php#/50200339

Če jih kdo vidi v LJ; mogoče v Boss trgovini v centru, prosim, če mi pove, jih pridem kupit.

nič čudnega, da si samski
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ja vprasam, mogoce bomo kaksen group buy naredili. A si zadovoljen? Sej za v kaksno savinjsko dolino so dobri.
grin1.gif

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
hysterical-1.gif
Dejte mi prosim rečt da se avtor te teme zajebava... oz. da se pri Bossu zajebavajo. Pa kdo bi to dal na noge?

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
hysterical-1.gif
Dejte mi prosim rečt da se avtor te teme zajebava... oz. da se pri Bossu zajebavajo. Pa kdo bi to dal na noge?

To sem se jaz spraševala ko so se pri nas začeli Crocs-i! Pa jih vsi nosijo, razen mene.
bonk.gif

Vsi se sklicujejo da so neverjetno udobni, obstaja udobna in normalna obutev za pogledat

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.091
2.878
113
Citat:
Uporabnik smetka pravi:
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
hysterical-1.gif

To sem se jaz spraševala ko so se pri nas začeli Crocs-i! Pa jih vsi nosijo, razen mene.
bonk.gif

Vsi se sklicujejo da so neverjetno udobni, obstaja udobna in normalna obutev za pogledat

No da se pofočkam, tudi sam ne bi nikol crocsov dal na svoje prelestne nožice
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Eh za okol bajte po travi hodt pa kosit so zakon....tud čevapčiče se da z njimi pečt...itd.....definitivno pa neb šel v njih na kavo s kom
bonk.gif

Vsak čevelj ma pač nek namen....ta bossev je za pederisanje
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Men so pa te čevlji ful dobri, če se zna tip fajn zravn oblečt.
zmaga.gif

Ne vem kaj ste ga tak popljuval! Mate pa zih vsi v svoji zbirki vsaj ene čevlje nad katerimi se nekdo drug zgraža
smirk-1.gif