kaj je s t-2? ne dela mi net, tv dela, ne dobim nobenga na klicni center, pa njihovo spletno stran mi z mobitelom 100 let odpira.
lj-kodeljevo moste
lj-kodeljevo moste
Kateri paket pa imaš, da prideš z navedenim na 50€?Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Kako so/ste tedvajevi uporabniki zadovoljni z novimi zneski marčevskih položnic?
Dosedaj sem za VDSL internet 4/1, TV z več kot 160 programi in 40GB placa na disku plačeval 42€, po novem pa 50€, kar sem mi ne zdi tako grozna podražitev.
Brezčasni VDSL te stane 40€, in notri dobiš internet "do 10/2" (tj. 10/2 ali maksimum tvoje linije), 1xSDTV s paketom L (tj. skoraj vse programe razen premium HD), 2xT-2 mobilna SIM in 20GB snemalnika.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Nimam paketa:
VDSL 4/1 MBPS brez telefona je 22,5 € brez DDV
1 SDTV Teleing 15,83 € brez DDV
40 GB prostora na T-2 snemalniku 3,33 € brez DDV
DDV skupaj 8,34 €
Zelo zadovoljenCitat:
Uporabnik mmx pravi:
Kako so/ste tedvajevi uporabniki zadovoljni z novimi zneski marčevskih položnic?
Citat:
Uporabnik Bush pravi:
Brezčasni VDSL te stane 40€, in notri dobiš internet "do 10/2" (tj. 10/2 ali maksimum tvoje linije), 1xSDTV s paketom L (tj. skoraj vse programe razen premium HD), 2xT-2 mobilna SIM in 20GB snemalnika.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Nimam paketa:
VDSL 4/1 MBPS brez telefona je 22,5 € brez DDV
1 SDTV Teleing 15,83 € brez DDV
40 GB prostora na T-2 snemalniku 3,33 € brez DDV
DDV skupaj 8,34 €
Torej 40€, še 2€ te pride dodatnih 20GB prostora za snemanje in 3,99€ xXx - skupaj 45,99€
Citat:
Uporabnik stilo pravi:
A je možno pri prehodu na T2 prenest IP od drugega ponudnika (Siol-a). Imamo mnoge storitve vezane na IP naslov, pa bi bilonajbolj elegantno če lahko enostavno obdržimo stari ip.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Citat:
Uporabnik stilo pravi:
A je možno pri prehodu na T2 prenest IP od drugega ponudnika (Siol-a). Imamo mnoge storitve vezane na IP naslov, pa bi bilonajbolj elegantno če lahko enostavno obdržimo stari ip.
Obdržiš Siol. Verjemi, da ti nebo zato žal. Ker ko ti bo T-2 v firmi crknil, boš na*ebal
???Citat:
6. Optiki:
"Letos bomo v optiko vlagali precej manj, kot smo do zdaj. Še posebej, ker imamo že več kot 100 tisoč priključkov od katerih je izkoriščena le četrtina."