Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
pa zraven naj se spoka še t-2 forum...ker so gor admin in moderatorji ki majo radi diktakturo..in ni svoboda govora...
Boljše za koga?Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
... ko so T-2ju šteti meseci. Čimprej zginejo z trga, tem boljše. Mene se ne da podkupiti z ugodnimi cenami. Mogoče če bi imeli nek pošten odnos do uporabnikov, bi še nekako bilo.
Le kaj bi brez Ljubljane, kdo bi bil potem za vse nesreče sveta kriv.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Aja, naj se žrtvujemo, da se bo nekdo v Ljubljani boljše imel? Ne, hvala.
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Mene se ne da podkupiti z ugodnimi cenami.
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Kako so/ste tedvajevi uporabniki zadovoljni z novimi zneski marčevskih položnic?
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:Za take kot si ti, pa je SiOL. Tam te nategnejo s (pre)visokimi cenami za nikakršne pakete.
Citat:
OBJAVA SPREMEMBE CENIKA STORITEV SiOL TER TELEKOMUNIKACIJSKIH STORITEV V
NOTRANJEM IN MEDNARODNEM PROMETU (CENIK TELEKOMA SLOVENIJE, D.D.),
KI STOPI V VELJAVO S 01.05.2010
Zaradi spremenjenih stroškov klicev v omrežja drugih nacionalnih fiksnih in mobilnih operaterjev ter razmer na
trgu bo Telekom Slovenije s 1. majem spremenil cene klicev v ta omrežja. Vse cene klicev v mobilna omrežja se
bodo znižale, medtem ko se bodo cene klicev v druga fiksna omrežja uravnotežile oziroma pri klicih v omrežja
reguliranih operaterjev povecini znižale.
Pri vse klicih v lastno in druga nacionalna omrežja se bo hkrati poenotil obracunski interval na 60 sekund.
Ker gre za spremembo pogodbenih pogojev, smo dolžni narocnike o tej spremembi obvestiti 30 dni pred
uveljavitvijo. Narocniki imajo v skladu s 85. clenom ZEKOMa v tem roku pravico brez odpovednega roka in brez
sankcije odstopiti od narocniške pogodbe.
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Mene se ne da podkupiti z ugodnimi cenami.
Za take kot si ti, pa je SiOL. Tam te nategnejo s (pre)visokimi cenami za nikakršne pakete.
Poskusi uganiti.Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Kako so/ste tedvajevi uporabniki zadovoljni z novimi zneski marčevskih položnic?
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
pa zraven naj se spoka še t-2 forum...ker so gor admin in moderatorji ki majo radi diktakturo..in ni svoboda govora...
Menda iz tvojega 070foruma (Neuradni forum tretjega mobilnega operaterja) uporabniki letijo se za manjse kikse
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Dosedaj sem za VDSL internet 4/1, TV z več kot 160 programi in 40GB placa na disku plačeval 42€, po novem pa 50€, kar sem mi ne zdi tako grozna podražitev.