T-2 vprašanje

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Če bi T-2 imel jajce, bi imeli uradni forum
smile-1.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
pa zraven naj se spoka še t-2 forum...ker so gor admin in moderatorji ki majo radi diktakturo..in ni svoboda govora...
evil.gif

Menda iz tvojega 070foruma (Neuradni forum tretjega mobilnega operaterja) uporabniki letijo se za manjse kikse
shocked-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
... ko so T-2ju šteti meseci. Čimprej zginejo z trga, tem boljše. Mene se ne da podkupiti z ugodnimi cenami. Mogoče če bi imeli nek pošten odnos do uporabnikov, bi še nekako bilo.
Boljše za koga?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Aja, naj se žrtvujemo, da se bo nekdo v Ljubljani boljše imel? Ne, hvala.
Le kaj bi brez Ljubljane, kdo bi bil potem za vse nesreče sveta kriv.

Če bo T2 šel v rit, bomo vsi v riti, se bodo prec drugi razbohotili. Itak se pa to ne bo zgodilo, ga bo že kdo popapal.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Kako so/ste tedvajevi uporabniki zadovoljni z novimi zneski marčevskih položnic?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:Za take kot si ti, pa je SiOL. Tam te nategnejo s (pre)visokimi cenami za nikakršne pakete.

Na optiki so cene cisto OK
cheer.gif

Za tiste na bakru mora biti pa res precej manj prijetno, ista cena za dalec pocasnejso hitrost.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Siol pa še draži
uf-1.gif

Od 1.5. bo kar konkretno dražje (cca. 60%) telefoniranje (višje cene + samo minutni interval)

http://www.telekom.si/uploads/pdf/Podjetje/OBJAVA%20SPREM_%20okr_S7-S11.pdf

Citat:
OBJAVA SPREMEMBE CENIKA STORITEV SiOL TER TELEKOMUNIKACIJSKIH STORITEV V
NOTRANJEM IN MEDNARODNEM PROMETU (CENIK TELEKOMA SLOVENIJE, D.D.),
KI STOPI V VELJAVO S 01.05.2010

Zaradi spremenjenih stroškov klicev v omrežja drugih nacionalnih fiksnih in mobilnih operaterjev ter razmer na
trgu bo Telekom Slovenije s 1. majem spremenil cene klicev v ta omrežja. Vse cene klicev v mobilna omrežja se
bodo znižale, medtem ko se bodo cene klicev v druga fiksna omrežja uravnotežile oziroma pri klicih v omrežja
reguliranih operaterjev povecini znižale.
Pri vse klicih v lastno in druga nacionalna omrežja se bo hkrati poenotil obracunski interval na 60 sekund.
Ker gre za spremembo pogodbenih pogojev, smo dolžni narocnike o tej spremembi obvestiti 30 dni pred
uveljavitvijo. Narocniki imajo v skladu s 85. clenom ZEKOMa v tem roku pravico brez odpovednega roka in brez
sankcije odstopiti od narocniške pogodbe.

Ampak o temu bi lahko odprli drugo temo

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Mene se ne da podkupiti z ugodnimi cenami.

Za take kot si ti, pa je SiOL. Tam te nategnejo s (pre)visokimi cenami za nikakršne pakete.

Kaj ti pomaga neka nizka cena, če ne moreš imeti storitev, ker niso v 4 letih sposobni zgraditi centrale. Kaj ti pomaga optika če je T-2 noče položiti, potem se še pa norčujejo pa po celem Celju polepijo plakate za brezčasno optiko
stupid-1.gif
Oni so že imeli razloge, da so se tako norčevali in se še norčujejo.
Ne moti me to, da ne morem imeti T-2ja in ni prisotna fovšija, ampak to da ti obljubljajo centralo že vrsto let, pa nič od tega. Namesto da bi ti naravnost povedali, da se nam je*e za vaš kraj.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Kako so/ste tedvajevi uporabniki zadovoljni z novimi zneski marčevskih položnic?
Poskusi uganiti.

Namig:
SiOL 10M/768k - 47 EUR
T-2 20M/4M - 37 EUR

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik mmx pravi:

Dosedaj sem za VDSL internet 4/1, TV z več kot 160 programi in 40GB placa na disku plačeval 42€, po novem pa 50€, kar sem mi ne zdi tako grozna podražitev.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
295
83
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
pa zraven naj se spoka še t-2 forum...ker so gor admin in moderatorji ki majo radi diktakturo..in ni svoboda govora...
evil.gif

Menda iz tvojega 070foruma (Neuradni forum tretjega mobilnega operaterja) uporabniki letijo se za manjse kikse
shocked-1.gif

Koker vem dosedaj še noben ni letu s foruma a ko drugo to ni moj forum poglej kdo je Admin jst sem samo moderator ki pomagam adminu foruma....za metanje dol s foruma ma poblastila samo admin..
wink-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Citat:
Uporabnik mmx pravi:

Dosedaj sem za VDSL internet 4/1, TV z več kot 160 programi in 40GB placa na disku plačeval 42€, po novem pa 50€, kar sem mi ne zdi tako grozna podražitev.

*12 = 96 EUR *5 let = 470 EUR.....

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
In v 1000 letih to znese skoraj 100 čukov ali eno manjše stanovanje...kriza!
8 EUR na mesec oz. 470 v petih letih lažje prišparaš če v Mercatorju vsakič vzameš en jogurt manj...