T-2 vprašanje

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
na mobitelu ti piše MOBITEL, na tvju pa SIOL TV
hysterical-1.gif
In kaj to spremeni dejstvo, ki sem ga zgoraj navedel?

Ehhh. Res nisem verjel, da bom kdaj to napisal. Kar malo pogrešam NN .
smile-1.gif

Je vsaj argumentirano pisal, čeprav se večinoma nisem strinjal z njim in njegovimi argumenti. Ti pa dosti več od neumestnih enovrstičnic, valjanja po tleh in tolčenja s kladivom po glavi ravno ne spraviš od sebe.
Ker nisem več pri T-2, ne morem komentirati in pametnjačiti. Lahko samo opazujem dogajanje iz udobnega naslonjača, seveda s pregovorno vrečko arašidov v roki.

PS. Doma sem uporabnik storitev T-2 in sem z njimi izredno zadovoljen.
cool-1.gif

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
@kvapazdej: Kaj ti bluziš?
Tebi je pomembno nekaj, drugim pa nekaj drugega.
Kaj želiš povedati? Da ker je tebi pomembno le to, da internet dela, mora biti tudi drugim pomembno le to? Ostalo pa naj nas ne briga? Glavo v pesek pa je vse lepo.

To da konkretno tebi dela net mi dol visi.
Ne visi mi pa dol, če nekdo zavaja javnost.

Za kreganje o politiki imaš pa druge teme na forumu. Ne rabiš tega sem nositi.

Kaj je lahko še pomembno pri ponudniku internetnih storitev? Zame je to storitev, ki mi jo nudi. Če je tebi in še parim, pomembno kolk je komu dolžan, je pa to tvoj problem, ne pa problem večine, kakor ti misliš. S tem svojimi izjavami, samo potrjuješ, da si na plačilni listi nekoga, ki mu je T2 stopil na žulj. Boli, ane? Nisem vedel, da se ti lahko dvigne, če nekdo zavaja javnost.
uf-1.gif
Potemtakem sploh ne rabiš viagre. Butl.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ko bi to le res bilo. Imajo pač norci danes svoj praznik in si morejo dati duška
hysterical-1.gif

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Super sedaj pa bomo lahko gledali stisnjeno sliko na TVSlo, za nagrado pa, nam bo še internet dol padal vsako uro tudi na T-2 in ne bodo priviligirani samo uporabniki telemacha.
hysterical-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Jaz pa sem se že tako veselil, da bi le dobil T-2 storitve (VDSL preko koaksialca)
evil.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Zvon Ena Holding je poravnal dolg do Dravskih elektrarn, zato so ti umaknili predlog za izvršbo.

http://www.finance.si/forumi/?t=89062
Daleč največji interes, da se stečaj Zvona čim dlje odloži, imajo tisti trije, za katere ima Zvon parkirane deleže, oni pa jih trenutno od njega ne morejo kupiti (bodisi ker bi to pomenilo obveznost objave prevzema, ali pa ker so brez denarja). Ti trije so (po abecedi) Maksima Invest, NFD Holding in Sava. Prva dva niti pod razno nimata 9 M€ gotovine - Maksimo Invest so lani v izogib insolventnosti dvakrat dokapitalizirali (največ je prispevala Sava), NFD Holding pa pred tremi meseci ni zmogel poplačati niti lasnega zapadlega dolga do NLB (in mu je za poplačilo posodila Sava). Tako da je tudi pri tem posojilu "finančna družba" skoraj zagotovo Sava.

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
ne bi blo slabo vedet kaj v zvezi s Steklarno nova ...... mahinacije, mahinacije, eni pa še kar z glavo v pesku...prejšnja ekipa je bla na dobri poti da se omasti in načrtno uniči projekt, sicer so jim stopli na prste, ampak mislim da prepozno.K maš enkrat drek v župi, ni več važn kakš in kolk mesa je not
uf-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
... ko so T-2ju šteti meseci. Čimprej zginejo z trga, tem boljše. Mene se ne da podkupiti z ugodnimi cenami. Mogoče če bi imeli nek pošten odnos do uporabnikov, bi še nekako bilo.

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
295
83
pa zraven naj se spoka še t-2 forum...ker so gor admin in moderatorji ki majo radi diktakturo..in ni svoboda govora...
evil.gif