T-2 vprašanje

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ko bi tistle tvoj prvi stavek držal, bi bil jaz srečen (al pa tut ne). Jaz sem bil kar lepo obsojen za kozlarijo, ki sem jo naredil. Malo je manjkalo pa bi se vsedel. Samo jaz nisem imel političnih botrov in naredil sem verjetno premajhno kozlarijo. Če bi zabil za neumnosti milijone, se me verjetno ne bi nihče dotaknil, če bi imel pa še kerega botra, ni važno kakšne barve, bi bil pa verjetno zdaj v kakšnem upravnem odboru, nadzornem svetu al pa direktor banke.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
MMX je zgleda na bolniški. Ga bom vmes očitno jaz nadomeščal
smile-1.gif

http://dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042345818
http://dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042345890

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ha, sem hotel skoraj dobesedno isto napisati.
smile-1.gif

(da se mu ni kaj zgodilo
sprasujem se.gif
)

PS: Prehitel si me le za nekaj minut.
jezen.gif

wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ta mi je pa svetovna:
T-2 že dlje časa beleži pozitiven denarni tok iz poslovanja (EBITDA), a bi moral, da bi se povzpel na zeleno vejo, pridobiti še več uporabnikov in preseči kritično maso, poudarjajo naši viri blizu T-2. V ta namen bi moral T-2 končati gradnjo omrežja v nekaterih krajih po Sloveniji in nanj priklapljati nove naročnike. Poudariti velja, da se je gradnja optičnega omrežja po sporu s podjetjem Gratel, ki naj bi mu T-2 dolgoval več deset milijonov evrov, povsem ustavila.

To pa tak vemo, da jim nebo nikdar na svetega uspelo, ker njihov poslovni načrt ne dovoljuje, da bi lahko kdorkoli imel T-2 storitve.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Ti, se odvajam, me je mikalo, ma sem se zadržal, da vidim kaj bo. Vidim, da se je tradicija lepo prijela tudi brez mene
wink-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Spet je še en frišen članek v Dnevniku - Zlom Zvona Ena Holdinga. A bo kdo drug namesto mene popal?
wink-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
Če tole združijo je lahko naslednji slogan - "Zavajamo. Brez drobnega tiska."
BureKm, kdo zavaja? Sicer pa, link ni na video, ampak na iskanje, tako da ne vem, ali sem dobil pravega...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Smo prvi in EDINI
bonk.gif
T-2 video
Ja kdo pa je po tvojem še OPERATER, ki ponuja 4 tehnologije v enem paketu?

Mobitel je OPERATER samo mobilne telefonije, preprodaja pa Telekomov internet, VoIP in IPTV...

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mobitel in Siol sta del telekom skupine.
In kakšno pravno osebnost ima "Telekom skupina"? Kakšno matično številko ima?
In če ima pravno osebnost, ali je "Telekom skupina" sploh OPERATER?

Malo premislite, kaj govorite, preden se začnete delati norca iz reklame.