T-2 vprašanje

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Očitno sem narobe razumel tole sporočilo, ki je bilo objavljeno včeraj!

"Napovedana vzdrževalna dela
Zaradi vzdrževalnih del na omrežju bo 24.10., med 0:01 in 6:00, prišlo do več krajših (do nekaj-minutnih) prekinitev v delovanju storitev na ozemlju celotne Slovenije. V primeru nedelovanja storitev po 6 uri zjutraj, je potrebno resetirati opremo T-2 (za par sekund izklopiti iz električnega napajanja in nazaj). Telefonska številka tehnične podpore je 0590-00-002. Uporabnikom se za morebitne nevšečnosti opravičujemo!"

Nima veze, pozabi, kontaktiraj Narodnega in ti bo pomagal.
Za info: tudi meni zjutraj ni delal telefon, potreben je bil reset iz štroma.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Ja, tole sem potem videl, pa mi je net crknil in nisem mogel editirat posta
smile-1.gif
ampak težave sem imel tudi prejšnje dni, ko vzdrževalnih del ni bilo. Sej Narodnjaka sem že kontaktiral

edit: danes smo 25.
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Res je, že par dni se dogajajo dela, tam po polnoči se začnejo in končajo zjutraj! Vendar niso totalni izpadi, ampak samo občasni.

Jeba je če se modem ne pobere vkljub resetu, potem pomaga samo tehnična
smirk-1.gif

Naj uredijo zadevo do konca in potem bo nekaj časa mir!

Tudi za danes je nekaj napovedanega, misli da je za Gorenjsko in Primorsko!

Nazadnje urejeno:

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Ja, upam da bo res mir, saj je od začetka delovalo super, sedaj pa se tole res že preveč vleče. Sem nočna ptica in večino dela opravim ponoči, delam na remote in nujno rabim net

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Pred 5 dnevi sem T2ju vrnil podpisano pogodbo. Čez približno koliko časa bo sledil prvi klic na mobi da bod začeli urejati stvari?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.081
582
113
Pri meni je bilo takole:
12 dni - preverjanje razpoložljivosti
+2 dni - da so me poklicali na gsm za datum priklopa
+14 dni do prihoda monterja (tole se še mora zgoditi)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
no mene so poklicali 16.10 in naročili prihod telekoma ŽE (
bonk.gif
vse skup bo pa trajalo vsaj 2tedna več, kot mi je bilo rečeno ob podpisu pogodbe

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Pred 5 dnevi sem T2ju vrnil podpisano pogodbo. Čez približno koliko časa bo sledil prvi klic na mobi da bod začeli urejati stvari?
Jaz sem se oglasil v njihovi poslovalnici (ja čist res, t2 ma poslovalnico), po tem je trajalo nekje 7 dni, da so me priklopili.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Citat:
Uporabnik AfterEight pravi:
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Jaz sem se oglasil v njihovi poslovalnici (ja čist res, t2 ma poslovalnico), po tem je trajalo nekje 7 dni, da so me priklopili.
Kaj je mogoče kdaj bila skrivnost, da ima T-2 poslovalnico? Vedno lahko robo prevzameš tudi v poslovalnici in potem pokličeš na tehniko, če še nimaš kaj rešeno! To lahko narediš v MB, LJ, KR!

http://www.t-2.net/?ctxID=000266&funcID=1

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
No pač nisem vedel, da imajo poslovalnico. S tem nisem mislil prav nič slabega.
smile-1.gif
S t-2 jem sem zadovoljen, motijo me le pogosti kratkotrajni izpadi signala, ki se ponavadi zgodi točno ob polnoči.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ma cel dan nimam televizije..dobro da sem ohranil svoj antenski sistem..enkrat ne dela tv(prosimo počakajte
bonk.gif
kwa ..

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ma cel dan nimam televizije..dobro da sem ohranil svoj antenski sistem..enkrat ne dela tv(prosimo počakajte
bonk.gif
kwa ..

Kolega skoraj živce zgubil zadnjič, priklopljeni so skoraj eno leto pa imajo konstantno neko sranje
crazy1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Imam samo jaz takšno srečo, da v glavnem deluje? Edina stvar, ki je moteča so artefakti na tv-ju in to, da se občasno pomeša seznam programov (recimo Al Jazeera je enkrat na programu 30, drugič na 31)...

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Meni tudi super deluje... Je pa zanimivo, da je večina uporabnikov, ki jim ne deluje ravno iz osrednje slovenije oz. gorenjske! Redko iz koroške in primorske!

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Ti "pomešani programi" mislim da pridejo od tega, da se dodajajo oz. odvzemajo programi. Žal brez obvestila
smile-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

pohvalt morm tele 2 serviserja dons. od telekoma fante je pršu nekje 90min pred zmenjeno uro, potem nekje 1h za njim pa še od T2.
aplauz.gif

AMPAK največ bom lahko meu 10/1
crazy1.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ja te že nimaš dovolj dobre sinhronizacije modema! Kdo ti je to povedal glede tv?

TV porabi v povprečju okoli 6-9 Mega interneta (Download)... Nemški programi so požrešni! Telefon ni problematičen porabi le okol 128 kbps!

Največ je pač odvisno od razdalje do dslama ter interne inštalacije!