T-2 vprašanje

severjug

Zelenc'
3. sep 2007
21
0
1
Mene so klicali konec septembra s T2,da pride v ponedeljek 15.10. zjutraj ob 9. telekomovec.T2 monter pa bo še poklical kdaj pride.Potem so me v petek 12.10. klicali s T2,da pride monter v ponedeljek nekje tokom dneva,ker imajo gužvo.Vprašal me je tudi kdaj mam čas pa sem mu rekel,da sem si vzel za ponedeljek čas,če so me že prej klicali.V ponedeljek torej čakam telekomovca ob 9. Seveda ga ni bilo.Nekje ob 11. uri me pokliče monter T2,da prihaja čez 15 minut.Ko je prišel sem ga vprašal kako bo zdaj to delalo,če ni bilo nobenega s Telekoma in tudi noben me ni klical.Pa je priklopil in čakal na signal,ki ga seveda ni bilo,ker mi je še pred uro delal Siol/Telekom ADSL.Pa je šel.Čez nekje 10 minut je začel delat T2 internet.10 minut za tem pa še T2 televizija.Priklop na telefonski vtičnici je ostal enak kot prej na ADSL torej kabel iz vtičnice na razcepnik in potem en kabel na navaden telefon(ki je ostal) drugi kabel pa na T2 modem.Vse deluje brez,da bi bil potreben kak telekomovec.

lp

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
no na netu piše pa tole:
Naročili smo izgradnjo vašega priključka. Rok za izgradnjo priključka s prenosom telefonske številke je 15 delovnih dni od naročila, rok za izgradnjo priključka s prekinitvijo naročniškega razmerja ali izgradnjo neaktivnega priključka je 10 delovnih dni od naročila.

in če prov razumem, bi jz mogu met T2 v roku 10ih dneh. ne pa v 15ih
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@severjug
t1 po mojem sploh ni treba pridet dejansko do tebe, ker če te odklopi v omarci kot je nas, potem ti t2 ne bo deloval, ker ni kabel prklopljen v omarci. Zaradi tegšnega obnašanja t1 smo imeli potem mi 2dni izpad, ker smo čakal od t2 človeka ki ima dostop do omarce.

severjug

Zelenc'
3. sep 2007
21
0
1
Sicer meni nobeden tega ni rekel so pa nekaterim mojim znancem,ki so jih klicali s T2 rekli,da jim bodo opravili priklop v roku 1 meseca.In se je tako tudi zgodilo.Razlog je baje v gužvi oz. tako velikem povpraševanju. Tako,da moram jaz osebno biti vesel,ker so me priklopili v bistvu v roku 10 delovni dni.Mam kolega,ki že skoraj dva meseca čaka na zamenjavo navadnega Aminota za HD varianto kar je zdaj Motorola.Pa še poklical ga ni nihče.Da se ne pogovarjamo o odgovarjanju na e-pošto.Ne vem zakaj jo sploh majo.

antjest

Zelenc'
1. okt 2007
10
0
1
Citat:
Uporabnik peterm pravi:
Citat:
Uporabnik BOBI pravi:
Ti pa antjest data vsak za eno gajbo pira, pa to prekopljemo čez vikend
wink-1.gif

ni pene.. sam če bo pol nimda dal kable not pa zvezal.. dam tut za 2

Za pir seveda dam, nisem pa čist prepričan, da bi delal, če bi NN kable vezal.
Bi bilo bolje, da končno že postavi COD server
smile-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kako pa da meni še niso poslali naročniške pogodbe na dom, je že 9 dni od tega?

Sem pa jih klical so preverili da sem v bazi pa je rekla da bi moglo že prit...madona...

Nazadnje urejeno:

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Pošta včasih res dolgo hodi, vendar če dalj časa ne dobiš pokličeš in še ti enkrat pošljejo! Še najbolj hecno pa je, da potem dobi stranka 2 pogodbi!

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Sem sedaj malce pogret, pa sem prepičan, da bodo narodnjak in ostali porihtali ... ampak naj tudi kdo drug vidi

T2 optika, vsako noč sem brez neta povprečno 7 minut, brez tv 30 minut, brez telefona vsaj 1 uro, v nočnih urah seveda helpdeska ni, še manj 080 linije

Ima me, da bi potrgal tele kable in šel k T1
rolleyes-1.gif

Mejduš T2 in obljube in ne, ne bom vriskal, če mi bo končno normalno delalo, saj drugače niti ne bi smelo

grrrrrr
10.gif

Nazadnje urejeno:

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Nisi edini, tudi ostali imamo izpade in to zaradi vzdrževalnih del!
Vse to lepo piše na T2 strani, za vsak dan posebej.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
To sploh ni res, zdajle ni napisanih nobenih vzdrževalnih del, jaz imam pa vse down

Sem pisal Narodnjaku, pa upam, da bo uspel kaj preveriti

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Zmeraj piše za naprej in ne nazaj!
Če ti ne dela, resetiraj modem iz štroma in probaj. Če ni uspelo, takoj pokliči na HD.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
ok, očitno nisi razumel, napovedanih ni bilo nobenih vzdrževalnih del za takrat, ko sem imel jaz težave

na HD pa ne mislim klicat vsakič posebej, nisem zlatar in si ne morem privoščiti vsakič sproti klicat z GSM-ja, da bom lahko v nedogled poslušal "predviden čakalni čas je manj kot minuto", k T-2 sem šel zato, da bi kej prihranil, ne pa še bolj zapravljal, 080 linija je nuja

ko mi bo telefon začel spet delovat, pa bom morda res poklical HD