T-2 vprašanje

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ta izgleda v redu, ampak nekako sem bolj nagnjen k Asusom... se sploh dobi kak router da ima samo anteno za wlan in nič vhodov za utp (ok, razen dovoda)?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Jz mam Belkina, mislm da tega , kupu ga en let nazaj v Londonu za cca. 60 funtov, dela zelo dobr, do zdej ga ni blo treba še nikol resetirat, pa brat skoz vleče torrente z neta, večinoma pa 2 laptopa gor povezana WL.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Te ponudbe je kar preveč
rolleyes-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Eno vprašanje ...

A T2 menjava VDSL2 modeme? (modem SV2M104)

Me je nekaj dni nazaj klical monter T2, da bi rad prišel menjat modem ... (zaenkrat se še nisva uskladila kdaj bo prišel, je rekel danes, sam ga ni bilo, bo verjetno jutri tukaj)

Sodelavcu so ga tudi zamenjali, ker pa ga ni bilo doma ne ve zakaj ...

Kaj so novi modemi boljši?

LP

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
VDSL2 že imam .. so mi pol leta nazaj menjali en modem z enim izhodom, na takega na 4 izhode . (po domače..en debel škatlast modem so menjali za "tankega" :))

Po telefonskem pogovoru je rekel da bi rad menjal modem, pa napajalnik .. bom videl ko pride kaj prinese ... sam me je zanimalo zakaj se menjuje.

LP

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Verjetno je pol samo napajalnik. Te menjamo preventivno, ker tastari crkujejo.

Lahko pa daš točne podatke na PM pa pogledam zakaj so naročeni naši monterji.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
V kolikšnem času mora biti odziv s strani tehnikov oz. monterjev po priavi napake?

Npr. če ti TV dela težave, prijaviš napako in čakaš. Da vem za koliko dni ne bom plačal naročnine.
smile-1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.208
847
113
z reklamacijami na T2 imam jaz dobre izkušnje. pred časom mi cca 10 dni ni delal internet, zaradi težav na bakru nekje na poti do centrale. po rekamaciji so mi upoštevali znižanje naročnine v sorazmernem deležu, kolikor dni ni delal internet.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sass pravi:
z reklamacijami na T2 imam jaz dobre izkušnje. pred časom mi cca 10 dni ni delal internet, zaradi težav na bakru nekje na poti do centrale. po rekamaciji so mi upoštevali znižanje naročnine v sorazmernem deležu, kolikor dni ni delal internet.

Človek, to je normalno, da nisi plačal, če ti 10 DNI ni delal internet. Za cel mesec bi ti morali odbiti.

Drugače pa. Napako sem prijavil že četrtič. Sedaj neuradno čakam na odpravo napake (ali da me vsaj kdo kontaktira) 25 dni, uradno pa 17 dni. Prvič, ko sem klical niso zapisali, da prijavljam napako. Drugič, tretjič, četrtič so zapisali.

Kaj pa zdaj? T-2 so šalabajzerji.
smirk-1.gif

Kakšen nasvet? Bom kar šel do kakega Telekomu prijaznega medija, da malo objavi izkušnje bralca s T-2.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Dela ampak kocka. Prekinja zvok, kocka sliko...ZELO MOTEČE. Včeraj mi je ven vrglo sliko svakrat po 5 sekund (vse kanale hkrati). To se dogaja zadnji mesec, prej ni bilo tega.

Da ne rečem, da me čisto vsakič sprašujejo kaj je narobe, čeprav naj bi imeli napisano pod prijavljenimi napakami. Kot druga cvetka, pa mi je včeraj (po tem, ko sem ji razložil, da že četrtič v skoraj mesecu dni kličem) rekla, če sem že resetiral modem.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno: