T-2 vprašanje

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sem pogledal na neuradni forum in nisem edini s tem problemom. Očitno je napaka na višji ravni, ki pa ni odpravljena že več kot 2, 3 tedne. Štekanje, kockanje...predvsem kakšni kanali kot MTV Dance.

28.12. 2009
Citat:
Napaka je znana in je v postopku reševanja.

A te zaposleni na klicnem centru ne vedo za to napako? Da bi enostavno povedali..." ja imamo neko napako, bomo čimprej odpravili". Ðizs.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

Kaj pa zdaj? T-2 so šalabajzerji.
smirk-1.gif

Kakšen nasvet? Bom kar šel do kakega Telekomu prijaznega medija, da malo objavi izkušnje bralca s T-2.

Kar izvoli - pa ne pozabi jim spotoma povedati, da ti nagaja odkar si za 8X dvignil internetno hitrost
grims-1.gif

Na podatke o tvojemu prikljucku pa se vedno cakam (na dveh forumih)
sprasujem se.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
A je tukaj kakšen T2 jevec, ki bi lahko preveril kako je z priključkom na našem naslovu.

Kabel naj bi bil po bloku napeljan, okoli bloka so tudi kopali, na netu pa piše da priklop še ni mogoč. Zgleda da od omarice zunaj do notranje zadeva še ni razpeljana.

Torej rabim info kako je z tem.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
mmx, zato je 1000% kriv Telekom
smile-1.gif
. Da mene tako na*ukajo, grem do direktorja T-2ja pa mu tisti modem nekam zabijem. Modelu je še na mobilniku našlo T-2 omrežje. To da ti na mobitelu najde njihovo UMTS omrežje, še ne pomeni, da ti bo internet delal. Ker so nekateri ti USB modemi za en drek. Izjav pa tak logično, da ne dajejo. Značilno za njihov slog poslovanja.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ta modem ni slab in ima celo možnost priklopa zunanje antene. Sem na podoben način sufral v kraju, kjer je bil najbližji T-2 umts oddajnik skoraj 10 km vstran. Delalo vse presenetljivo hitro v stavbi (Niso bile preveč debele stene). Če je volja se da vedno najti ustrezno rešitev, sploh če na tel. najde omrežje pomoje ni tak zelo slab signal.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ksz

T-2 imam priklopljen že kak teden, net 10/10 in TV šibata OK. Nisem pa nabolj zadovoljen z namiznim IP telefonom, zvok ni v redu, motnje na liniji in tako. Ali je možno, da je priklopljen na napačni vhod na svitch? Verjetno ga bom kar nazaj nesel in odjavil, ali eventuelno kupil prenosnega, ki je na voljo. Ali so še kake druge možnosti?

laser

Pripravnik
9. okt 2007
442
3
18
Drugače sem jaz kar zadovoljen s T-2, ker zaenkrat nimam problemov z njimi, samo me pa take stvari razpizdijo ker se uradno z njim ne da popolnoma nič zrihtat.Ker karkol ima človek za zrihtat če mu kaj ne dela je najboljš da gre na ''neuradni forum'' kjer dobiš kakega T-2-jevca da ti proba zrihtat če se le da. Kar se pa tiče tam na kao neuradnem forumu k zgleda da ga ima en tip k tud ni včasih čist ..Sem pa pred kratkim slišal da ima T-2 tud uradni forum sam tam se pa vidi da so klasa posebej ti ljudje ker se na ta forum pa sploh ne pride. Ne vem kaj bi jim jaz naredu da bi men tako naredili bi jim tud tist modem zabil ga nekam u r.t. Če ne bodo kaj poštimal kar se tiče raznih reklamacij pa odzivnosti pri strankah bodo tile gospodje šli krave past. Do njih sploh ne more prid živ bog, samo po papirju nekaj flancajo ker se drugače ne upajo. Še novinarji ne morejo do njih. So slabši kot župniki v cerkvah.