No, pa se je zgodilo. Po dveh tednih na optiki sem danes popoldan opazil, da nimam dostopa do interneta. Prav tako ne dela IPtelefon, PSTN in ISDN. TV pa deluje normalno. Kje je tu logika, saj gre vse po isti napeljavi? Ne vem kdaj je net crknil, sem pa opazil na ISDN telefonu včerajšnji datum in uro 21.30. Se pravi, da je možno, da je zadeva crknila takrat. Za IP telefon vem, da je deloval še ob 11. dopoldne. Okoli 18. ure sem izključil switch iz napajanja in ko sem ga vključil nazaj, je TV začel delovati normalno, vse ostalo pa še vedno ne. Brez kakršnihkoli dodatnih posegov je okoli 21.30 ure vse začelo normalno delovat. Zanima me, če obstaja kakšna logična razlaga za takšno delovanje? Ali lahko pričakujem več takšnih izpadov? Če bo crknil še televizor, bo bolje, da se nekam skrijem, če ne bo
Poskusil sem tudi poklicati na tehnično pomoč, vendar mi odzivnik javlja, da bom moral počakati dve minuti, kar pa v praksi pomeni precej več. Tako nujno pa spet ni. Sreča, da Telekomova optika deluje že osem mesecev bp, nebi pa rad še telefonijo in TV selil k njim.