T-2 vprašanje

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
zmaga.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Da se še jst oglasim,..moram pohvalt T-2 kar se tiče neta, glede telefona bom rajši tiho.

Net so priklopili v enem tednu,pripeljali optiko iz klet v poslovne prostore...uglavnem vse ok.... Tudi hitrosti preko VPN so zelo ok.... Bomo pa vidli ko bodo prvi problemi... :)

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Mah problem je bil, da smo bili zmenjeni za prenos številk. pa se niso/ste držali datumov...... ampak pustimo to,...... net dela zelo ok
smile-1.gif

BTW: Telekom je prenesel številko iz enega kraja v drugega v 1 dnevu, sem bil prijetno presenečen, glede na to da so pri prvem pogovoru rekli, da to traja tudi 10 dni, pri vas pa 12 dni....

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Če prenašaš številko iz Telekoma na T-2 ti Telekom NE BO prenesel številke v 1 dnevu, ampak v 12 delovnih dneh, kakor je tudi določeno, tko da T-2 ni pri temu nič kriv.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Ma ne sej to sploh ni problem. Problem je bil da smo bili zmenjeni da bodo številke prenešene 9.6. in na to sem opozoril konec maja. Takrat je blo vse ok.. potem pa prejšni četrtek zvem, da sploh še ni šlo naprej..... to je bil problem......

Sej pravim, zelo zadovoljen z netom in z odzivnostjo.........

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
No, pa se je zgodilo. Po dveh tednih na optiki sem danes popoldan opazil, da nimam dostopa do interneta. Prav tako ne dela IPtelefon, PSTN in ISDN. TV pa deluje normalno. Kje je tu logika, saj gre vse po isti napeljavi? Ne vem kdaj je net crknil, sem pa opazil na ISDN telefonu včerajšnji datum in uro 21.30. Se pravi, da je možno, da je zadeva crknila takrat. Za IP telefon vem, da je deloval še ob 11. dopoldne. Okoli 18. ure sem izključil switch iz napajanja in ko sem ga vključil nazaj, je TV začel delovati normalno, vse ostalo pa še vedno ne. Brez kakršnihkoli dodatnih posegov je okoli 21.30 ure vse začelo normalno delovat. Zanima me, če obstaja kakšna logična razlaga za takšno delovanje? Ali lahko pričakujem več takšnih izpadov? Če bo crknil še televizor, bo bolje, da se nekam skrijem, če ne bo
jezen.gif

Poskusil sem tudi poklicati na tehnično pomoč, vendar mi odzivnik javlja, da bom moral počakati dve minuti, kar pa v praksi pomeni precej več. Tako nujno pa spet ni. Sreča, da Telekomova optika deluje že osem mesecev bp, nebi pa rad še telefonijo in TV selil k njim.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ponekod (deli Šiške in NM) so bili povsem problemi s par switchi v omrežju, ki so jih na brzino včeraj in ponoči poštimali. To je bilo pri nekaterih uporabnikih.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Kar je nad 1500 metri je itak ADSL2+ modus. Koliko si pa dejansko fizično oddaljen? Lahko, da ti bo delalo bolje, povsem možno pa tudi ne, tle se ne da nič vnaprej napovedati!

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Pri meni se bo drama začela tisti moment, ko ne bo TV signala.
rolleyes-1.gif

Kakšen dan brez neta pa kar prav pride.
grin1.gif

Hvala za info.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Sem si vzel mal cajt pa prebral tole solato....sploh nevem zakaj se nekateri usajajo preko NN in Narodnjaka, če pa sta še tako dobra da poskušata pomagati uporabnikom fourma?

Dvomim da je to v opisu del v pogodbi, "iskanje težakov po forumu in jim pomagat" , ...
Jst vem da če mam problem, Narodni ma da zrihta
grin1.gif

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
KSZ

Ker bomo šli v kratkem iz LJ Kabel neta na T-2 mogoče kasneje tudi T-2, če bo v redu), me zanima, koliko časa traja, da se dobi net? Nimamo telefona (je pa bil). 15 delovnih dni? Net je možen 2/2 sigurno (so rekl na centru). Gre pa se za Prule.
Aja, Romnskega programa pa verjetno ni v shemi?

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Čakalna doba je minimalno 3 tedne. Pogoj je torej samo, da imaš "telefonsko vtičnico". Romunskega kanala ni, je pa bugarski.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

narodnjak oz NN a mate vi ful reklamacij glede dalinca za motorolo? ker mi nimamo TVja še 1mesc ne, pa dalinc že jebe in skor ne dela.

aja pa kok časa (približno) traja da se napelje optiko po hiši, če so kable dons napelal v hišo?

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Najprej predlagam zamenjavo baterij, v kolikor še imaš orginalne! Če se težave ne odpravijo pokliči na HD ali pa se oglasi v kakšni poslovalnici, da se zadeva preveri in po potrebi zamenja in tako čimprej zaključi!

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
niso baterije, kr sm jih zamenju in dela še slabš. treba je 100x pritisnit na gumb da sploh kej prime. se bom pa oglasu v eni poslovalnici in da se zamenja to.