Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Mislim, da boš moral to urediti pri operaterju, kjer imaš svoj Outlook. Port 25 imate zaprt, predlagam, naj ga odprejo za T-2 server. Zvedel sem, da se to dela tako, ne pa, da se odpira dodatne porte.
(Pa še slišal sem jih po poti...)
V enakem stilu ti lahko odgovorim: kaj tebe briga kaj jaz sprasujem ? Moje vprasanje je bilo cisto enostavno. Pa se pojasnilo za tebe ker si ocitno bolj kratke pameti: morda imam moznost priklopa na optiko in bi rad gledal Mediasetove programe pa mi ni do tega da bi jih ugasnili cez en mesec.Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a mi poveš zakaj bv težiš s tem? če si konkurenca potem poskrbi da boš konkurenčen, ne pa da jebš te od T2 v glavo. ti sploh nisi pomembn, ampak s(m)o pomembni samo uporabniki (kupci). in briga nas kako pridejo oni do programov, važno je samo da mamo mi vse kar hočemo in da to dela in je poceni.
T-2 izvaja projekt NojCitat:
Uporabnik gulikoza pravi:
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Mislim, da boš moral to urediti pri operaterju, kjer imaš svoj Outlook. Port 25 imate zaprt, predlagam, naj ga odprejo za T-2 server. Zvedel sem, da se to dela tako, ne pa, da se odpira dodatne porte.
(Pa še slišal sem jih po poti...)
Se pravi, da lahko tudi vam pošljemo spisek serverjev za katere bi odprli port 25?
NN, nismo to že opozarjali ko je T-2 implementiral "anti-spam" rešitve...dokler bo to delal samo T-2 (blokada portov in SPF), bo ok, ko bojo pa vsi pa naenkrat noben ne bo mogel več pošiljati mailov
Vidim, da iz tebe kar sevajo izkušnje!Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Dodajam:
..če imaš glavo v pesku, nimaš možnosti videti težav
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
A: ne dela mi internet
B: poglej svetlo plat - ne moreš dobiti virusov na internetu