T-2 vprašanje

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
S kere lune si pa ti padu? Če je zate kraja način doseganja konkurenčnosti upam da ne delaš kaj pomembnega v lajfu. Mogoče pa prodajaš avtomobile brez plačanegna DMVja in si tako "konkurenčen"?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
jz sm padu iz lulu in ne lune
tongue-1.gif

očitno ni kraja če se to dogaja tako javno in do zdej še ni bilo ukrepanja. ampak očitno vsi veste da je kraja, a noben ne ukrepa? noče ukrepat?
confused-1.gif

gulikoza

Pripravnik
23. sep 2007
237
0
16
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Mislim, da boš moral to urediti pri operaterju, kjer imaš svoj Outlook. Port 25 imate zaprt, predlagam, naj ga odprejo za T-2 server. Zvedel sem, da se to dela tako, ne pa, da se odpira dodatne porte.
(Pa še slišal sem jih po poti...
confused-1.gif
)

Se pravi, da lahko tudi vam pošljemo spisek serverjev za katere bi odprli port 25?
evil.gif

NN, nismo to že opozarjali ko je T-2 implementiral "anti-spam" rešitve...dokler bo to delal samo T-2 (blokada portov in SPF), bo ok, ko bojo pa vsi pa naenkrat noben ne bo mogel več pošiljati mailov
bonk.gif

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a mi poveš zakaj bv težiš s tem? če si konkurenca potem poskrbi da boš konkurenčen, ne pa da jebš te od T2 v glavo. ti sploh nisi pomembn, ampak s(m)o pomembni samo uporabniki (kupci). in briga nas kako pridejo oni do programov, važno je samo da mamo mi vse kar hočemo in da to dela in je poceni.

stupid-1.gif
V enakem stilu ti lahko odgovorim: kaj tebe briga kaj jaz sprasujem ? Moje vprasanje je bilo cisto enostavno. Pa se pojasnilo za tebe ker si ocitno bolj kratke pameti: morda imam moznost priklopa na optiko in bi rad gledal Mediasetove programe pa mi ni do tega da bi jih ugasnili cez en mesec.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
morda se pa izogibaš odgovoru na moje vprašanje. obtožuješ da gre za krajo programov in ko se ti reče da to dokaži, je pa vse tiho.
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
A mi lahko kdo razloži kako je možno,

1) da ko sprva naročiš 10/4 paket...in bi moral imeti 512kB/s uploada...,

2) pa čez nekaj časa ugotoviš, da dosegaš največji upload približno 350kB/s...,

3) prijaviš napako zaradi premajhnega uploada

4) ti osebje javi, da imaš prešvoh linijo

5) nekaj dni za tem pa opaziš, da sedaj po pritožbi dosegaš na liniji 10/4 maksimalno hitrost uploada:240 kB/s (ŠE MANJ KOT PREJ!)

Če ima kdo kakšno teoretično ali praktčno razlago kako je to možno? Kabli so isti, oprema ista, SW iti...testirano na dveh PCjih.

Vprašal nekoga na T2 kako je to možno, pa baje ni možno. Torej kako je to možno?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
YNOS: številko priključka na Zasebna sporočila in bom dal preveriti odgovornim organom.
CRASHED'N'BURNT: če imaš kak problem glede T-2, ti bom seveda probu pomagati. Le na dan z besedo.

Nazadnje urejeno:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Citat:
Uporabnik gulikoza pravi:
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Mislim, da boš moral to urediti pri operaterju, kjer imaš svoj Outlook. Port 25 imate zaprt, predlagam, naj ga odprejo za T-2 server. Zvedel sem, da se to dela tako, ne pa, da se odpira dodatne porte.
(Pa še slišal sem jih po poti...
confused-1.gif
)

Se pravi, da lahko tudi vam pošljemo spisek serverjev za katere bi odprli port 25?
evil.gif

NN, nismo to že opozarjali ko je T-2 implementiral "anti-spam" rešitve...dokler bo to delal samo T-2 (blokada portov in SPF), bo ok, ko bojo pa vsi pa naenkrat noben ne bo mogel več pošiljati mailov
bonk.gif
T-2 izvaja projekt Noj
potisnimo glavo v pesek in vsi problemi izginejo
bonk.gif

janezpesec

Pripravnik
6. jan 2008
487
0
16
Se enkrat preberi kaj sem napisal, nikjer ni bilo nobene obtozbe ampak je bilo vprasanje. Moja trditev o kratki pameti torej kar drzi.