T-2 vprašanje

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ja sej to je blo tut men čudn, zato sm napisu da mi nč več ni jasno. upam pa da bo monter res to zrihtu tko da mi ne bo več treba matrat narodnjaka.
zmaga.gif

Breyton

Majstr
2. avg 2007
1.471
110
63
40
Malo tu,malo tam :)
Eno vprašanje za vse tiste ki ste na T-2 d.o.o. naslovili reklamacijo
Koliko časa ste čakali na obvestilo oz rešitev reklamacije ??
Jaz čakam že od 07.03.2008 da mi odgovorijo na reklamacijo !!!!
bonk.gif

A ni nekje napisano ( Zakon oz nekaj podobnega) da morajo zadevo obravnavat v roku 8 dni .
Kam naj se pritožim da se zadeva odvija prepočasi ??
Urad za.... oz kaj podobnega ?? da bo kako urgiral
10.gif

Pomoč !!!

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.608
709
113
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:

Vse dokler se ne pojamra na kakšnem forumu in potem kakšen prikoritnik pokliče v računovodstvo.
grin1.gif

PS: Obrni se na tržni inšpektorat RS

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Lahko upoštevaš Matkov predlog, lahko pa meni na Zasebna sporočila daš svojo "številko priključka" in se bo prec ukrepalo.
cool-1.gif

Kar lahko preberemo kot "Lahko upoštevaš Matkov predlog ali pa upoštevaš Matkov predlog.".
smile-1.gif

Glede central je pa res zanimivo. Seznam "central v izgradnji" visi že leto dni na T-2 strani, premaknilo pa se je komaj kaj. Kar je še bolj zanimivo je to, da so nekoč podatki o predvideni izgranji celo bili, sedaj pa pa niti tega ni več.
confused-1.gif
Konkretno lahko povem za Šempas - Varianta 1: Do konca leta 2007, varianta 2: do konca januarja 2008, varianta 3: do konca prvega kvartala 2008. Sedaj smo sredi drugega kvartala 2008 in čudež bo, če bo stvar sploh zgrajena do konca leta 2008. Res ne vem, v katerem grmu tiči zajec. Ali je bolj sramotno objaviti centrala bo izgrajena čez leto dni, ali je bolje vedno znova prestavljati predvidene datume. Verjamem, da je z drugimi centralami podobna zgodba. Taka dejanja mečejo slabo luč na podjetje oz. kredibilnost slednjega. Pa se ni treba na kakšen Telekom sedaj izgovarjat ...

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Edini, ki je tu zavirač je telekom. Odnosni tisti polit-faloti, ki ga furajo za svoj dobyček & veselje. A ti misliš, da nočemo narediti centrale v Šempasu in drugih krajih, ali kako? A misliš, da pri tisočih (!) stikal, dslamov, delilnikov, UPSov, klimatskih inštalacij in podobne parafernalije ne premoremo še 10 Evrov, za nakup kompleta opreme za centralo v Šempasu?

Jaz sem že zdavni povedal, kdo je zavirač vsega napredka v naši đamahiriji. Nikomur mi ni treba verjeti. Ampak več kot sem povedal do sedaj, še nekaj cajta ne bom povedal. S temi proračunsko sponzoriranimi pujski se ni preveč za hecati zaenkrat!
icon_porc.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Nisem trdil, da tega nočete narediti, ampak očitno imate druge prioritete in s temi "Centralami v izgradnji" mečete pesek ljudem v oči. Za vsake zadeve obstajajo zakonski roki - to, da Telekom zavlačuje do zadnjega dneva verjamem, ne verjamem pa, da je Telekom krivec, da je ta seznam že leto dni enak. Predvsem pa je nizek udarec zavajanje javnosti, kdaj bodo centrale zgrajene in potem stalno odlagati datume. Predvsem na to sem ciljal. Lahko bi v začetku leta 2007 pisalo zraven centrale npr. Dutovlje (da ne bo vedno Šempas) - predviden rok izgradnje 6.10.2008. Blefiram, hočem povedati, da nekaj resnice bi le lahko napisali, ker okvirno vsekakor veste za datume.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
@NN:Glede na to koliko časa nastopate na trgu in da je vaš neformalni direktor prišel iz siol/telekoma bi take zamude z lahkoto vkalkulirali in pisali realne datume.

Tudi, če je vse res kar si napisal (pa glede na tvojo nagnjenost k pretiravanju ne verjamem, da je) je po mojem mnenju še vedno dejstvo, da so bili zavestno napisani napačni datumi.

Sprašujem se, koliko časa bo še minilo do dneva, ko boste postali toliko zreli, da boste začeli priznavati lastne napake ne pa kot otroci v peskovniku, ki se derejo, ker jim hudobni stric (telekom) podira potičke.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Nisem trdil, da tega nočete narediti, ampak očitno imate druge prioritete in s temi "Centralami v izgradnji" mečete pesek ljudem v oči. Za vsake zadeve obstajajo zakonski roki - to, da Telekom zavlačuje do zadnjega dneva verjamem, ne verjamem pa, da je Telekom krivec, da je ta seznam že leto dni enak. Predvsem pa je nizek udarec zavajanje javnosti, kdaj bodo centrale zgrajene in potem stalno odlagati datume. Predvsem na to sem ciljal. Lahko bi v začetku leta 2007 pisalo zraven centrale npr. Dutovlje (da ne bo vedno Šempas) - predviden rok izgradnje 6.10.2008. Blefiram, hočem povedati, da nekaj resnice bi le lahko napisali, ker okvirno vsekakor veste za datume.
Enih stvari se ne pove niti na forumu, niti drugje. Dejstvo je, da imamo navedene centrale v planu že od srede leta 2004, pa nam jih nacional-interesniki blokirajo z vsemi sredstvi.

Šempas: bajta, kjer ima pošta-telekom svoje prostore je baje v denacionalizacijskem postopku. Notri ni placa za T-2 opremo, pravijo telekomovci, ni tudi placa za kablovje, s katerim bi povezali opremo v kateri od sosednjih bajt. Moralo bi se kopati napeljava do te bajte, to pa pomeni dodatno služnost, kar "baje" zmanjšuje vrednost poslopja v denacionalizacijskem postopku (lastnik ne dovoli?!). Tole informacijo sem danes šel namensko iskat, ravno zato, da ne bomo poslušali tule na forumu kvake v stilu, da zavajamo folk. Šempas bo gor na seznamu na webu vse dokler se borimo, da dobimo možnost nudenja T-2 storitev v tem kraju. Meni ni vseeno za tiste ljudi, ki tam živijo. Takih central s podobnimi zgodbami je cirka 20...

Tko, zdej sem se pregrešil in povedal stvari, ki kao ne bi smele iti v javnost. V zameno nočem več niti slišati, kako "kao" T-2 zavaja in noče narediti central in da "kao" telekom ni kriv za svoje proračunsko sponzorirano paradajzanje. Mi pri T-2 smo "the good guys" v tej zgodbi med Dobrim in Zlom.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
evo monter je bil danes tu in je na UTP kablu zamenju konektorje na RJ 11 ter s tem povezal modem in centralo. pingi so bli prej baje 500ms zdej so pa 14ms. do zdej še ni blo kakšnih motenj na TVju
cheer.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.202
845
113
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Jaz čakam že od 07.03.2008 da mi odgovorijo na reklamacijo !!!!
bonk.gif

A ni nekje napisano ( Zakon oz nekaj podobnega) da morajo zadevo obravnavat v roku 8 dni .
Kam naj se pritožim da se zadeva odvija prepočasi ??
Urad za.... oz kaj podobnega ?? da bo kako urgiral
10.gif

Pomoč !!!

lani junija sem imel težave z internetom, julija, ko sem prejel račun za junij, sem ga pisno reklamiral. prvi odgovor sem prejel mislim da enkrat konec avgusta, zadeva pa se je dokončala v začetku tega leta, v mojo korist, oz. moram reči, da so me na T-2 pozitivno presenetili