ja sej to je blo tut men čudn, zato sm napisu da mi nč več ni jasno. upam pa da bo monter res to zrihtu tko da mi ne bo več treba matrat narodnjaka.
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Eno vprašanje za vse tiste ki ste na T-2 d.o.o. naslovili reklamacijo
Koliko časa ste čakali na obvestilo oz rešitev reklamacije ??
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Lahko upoštevaš Matkov predlog, lahko pa meni na Zasebna sporočila daš svojo "številko priključka" in se bo prec ukrepalo.
Enih stvari se ne pove niti na forumu, niti drugje. Dejstvo je, da imamo navedene centrale v planu že od srede leta 2004, pa nam jih nacional-interesniki blokirajo z vsemi sredstvi.Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Nisem trdil, da tega nočete narediti, ampak očitno imate druge prioritete in s temi "Centralami v izgradnji" mečete pesek ljudem v oči. Za vsake zadeve obstajajo zakonski roki - to, da Telekom zavlačuje do zadnjega dneva verjamem, ne verjamem pa, da je Telekom krivec, da je ta seznam že leto dni enak. Predvsem pa je nizek udarec zavajanje javnosti, kdaj bodo centrale zgrajene in potem stalno odlagati datume. Predvsem na to sem ciljal. Lahko bi v začetku leta 2007 pisalo zraven centrale npr. Dutovlje (da ne bo vedno Šempas) - predviden rok izgradnje 6.10.2008. Blefiram, hočem povedati, da nekaj resnice bi le lahko napisali, ker okvirno vsekakor veste za datume.
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Eno vprašanje za vse tiste ki ste na T-2 d.o.o. naslovili reklamacijo
Koliko časa ste čakali na obvestilo oz rešitev reklamacije ??
Jaz čakam že od 07.03.2008 da mi odgovorijo na reklamacijo !!!!
A ni nekje napisano ( Zakon oz nekaj podobnega) da morajo zadevo obravnavat v roku 8 dni .
Kam naj se pritožim da se zadeva odvija prepočasi ??
Urad za.... oz kaj podobnega ?? da bo kako urgiral
Pomoč !!!