Kako to misliš "spet"?Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Spet delate dumping
Filmski program HBO je zelo draga zadeva. Tudi mi moramo plačevati ponudniku precej več. Hollywood je pač zelo drag kraj, tudi filmski umetniki morajo od nečesa živeti. A si predstavljaš, kako dragi so Ferrariji, smaragdne ogrlice in dopust v Črni Gori?Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a ni mal velik 8€ za 2 programa? prvo dobiš za 12€ cca 140 programov, zdej pa 8€ za 2
Bil v Črni gori prejšnje leto - sploh ni dragoCitat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Filmski program HBO je zelo draga zadeva. Tudi mi moramo plačevati ponudniku precej več. Hollywood je pač zelo drag kraj, tudi filmski umetniki morajo od nečesa živeti. A si predstavljaš, kako dragi so Ferrariji, smaragdne ogrlice in dopust v Črni Gori?Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a ni mal velik 8€ za 2 programa? prvo dobiš za 12€ cca 140 programov, zdej pa 8€ za 2
Mi ne delamo z zgubo, če prodajamo po 8 €. Res pa je, da ne bomo obogateli od tega. Nam je pomembno, da pridejo do teh kanalov tisti, ki si jih želijo. Upam, da je sedaj bolj jasno.Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Res je, ne vem. Ampak zakaj bi pa vi imeli dosti drugačne pogoje? Ker ste lepi? Lestvica popustov ne pride v poštev, ker programe ne boste vklopili vsem.
Sem zadnjic gledali spisek odklopov in odhodov na T-2. Sem se samo nasmehnil zraven. Najbolj pa pri opombah like "ponoven priklop dne xx.xx.xxxx"Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Na začetku sem res malo slabo spal, zdej paSmešno kolk mali % jih gre.