T-2 vprašanje

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Spet delate dumping
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
a ni mal velik 8€ za 2 programa? prvo dobiš za 12€ cca 140 programov, zdej pa 8€ za 2
17758-icon_confused.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Spet delate dumping
wink-1.gif
Kako to misliš "spet"?
smirk-1.gif

Vsakič, ko vi znižate ceno, ali zvišate hitrost, s tem dokazujete, da lahko še malo stisnete. To pomeni, da nismo mi tisti, ki delamo "dumping", ampak da so nekateri drugi tisti, ki imajo preveč napihnjene cene. Pa ne misliti, da se je tule ples končal. Nasprotno, šele pričenja se dobro!
cool-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
a ni mal velik 8€ za 2 programa? prvo dobiš za 12€ cca 140 programov, zdej pa 8€ za 2
17758-icon_confused.gif
Filmski program HBO je zelo draga zadeva. Tudi mi moramo plačevati ponudniku precej več. Hollywood je pač zelo drag kraj, tudi filmski umetniki morajo od nečesa živeti. A si predstavljaš, kako dragi so Ferrariji, smaragdne ogrlice in dopust v Črni Gori?
grin1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Na začetku sem res malo slabo spal, zdej pa
nahrung002.gif

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.

BureKm

Fizikalc
27. avg 2007
1.219
0
36
www.pokerklub.si]www.pokerklub.si
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
17758-icon_confused.gif
Filmski program HBO je zelo draga zadeva. Tudi mi moramo plačevati ponudniku precej več. Hollywood je pač zelo drag kraj, tudi filmski umetniki morajo od nečesa živeti. A si predstavljaš, kako dragi so Ferrariji, smaragdne ogrlice in dopust v Črni Gori?
grin1.gif
Bil v Črni gori prejšnje leto - sploh ni drago
smile-1.gif

Se pa sprašujem kako uspe potem Telekom imeti hbo, in hbo comedy brez doplačila.

Če drugače vprašam: kako je možno, da HBO stane:
- pri telemachu 11,68€
- pri t-2 8€
- pri telekomu 0€

Je pa vprašanje namenjeno vsem prikoritnikom...

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
V Črni gori je baje precej lepo, bo treba enkrat mau pogledati, če res ni predrago!
cool-1.gif

Telekom ima pa toliko dražje storitve, da lahko s prelivanjem prekrije lokalno izgubo. Saj so veliki mojstri v računovodskem telovadenju. Poleg tega je baje v bližini še proračunska skleda, kjer se da malo "počrpati", če se grlo osuši.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
- pri telemachu 11,68€
- pri t-2 8€
- pri telekomu 0€

1. Realna cena.
2. T2 očitno krije razliko od prave cene.
3. To je samo v paketu trio. Dugače je doplačljivo, koliko, nisem gledal.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
MMX, če boš laži trosil, se bom (nekoč morebiti) pregrešil in javno povedal, koliko plačujemo ponudniku. Torej takoj popravi točko 2 in povej po pravici, da pač ne veš kako je to v primeru T-2.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
no a mi lahko prosm poveš pri komu delaš, da si grem pogledat če ste res tako dobri, da grem k vam
rolleyes-1.gif

@NN sm si potem pogledu cene pri ostalih in so res visoke.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Res je, ne vem. Ampak zakaj bi pa vi imeli dosti drugačne pogoje? Ker ste lepi? Lestvica popustov ne pride v poštev, ker programe ne boste vklopili vsem.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Res je, ne vem. Ampak zakaj bi pa vi imeli dosti drugačne pogoje? Ker ste lepi? Lestvica popustov ne pride v poštev, ker programe ne boste vklopili vsem.
Mi ne delamo z zgubo, če prodajamo po 8 €. Res pa je, da ne bomo obogateli od tega. Nam je pomembno, da pridejo do teh kanalov tisti, ki si jih želijo. Upam, da je sedaj bolj jasno.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Na začetku sem res malo slabo spal, zdej pa
nahrung002.gif
Smešno kolk mali % jih gre.
Sem zadnjic gledali spisek odklopov in odhodov na T-2. Sem se samo nasmehnil zraven. Najbolj pa pri opombah like "ponoven priklop dne xx.xx.xxxx"
wink-1.gif