T-2 vprašanje

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Prepričan ali ne prepričan, tako nalaga zakon, to ni z mojega zelnika. Če kdo ne bi izklopil stikala ali kabla vn potegnu, je povsem njegova stvar, ne razumem zakaj bi si kdo sploh še želel povečati terjatev. Mogoče ti?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Prepričan ali ne prepričan, tako nalaga zakon, to ni z mojega zelnika. Če kdo ne bi izklopil stikala ali kabla vn potegnu, je povsem njegova stvar, ne razumem zakaj bi si kdo sploh še želel povečati terjatev. Mogoče ti?

Rest my case.
uf-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Svašta rodi pi*ka. Namesto, da bi tisti klapi, ko je spravila T-2 tako daleč in njihovim družinskim članom zarubili premoženje in z tistim odplačali dolg, kar nebi bilo dovolj, bi jih vse nekam zaprl tako dolga, da bi z delom odplačali dolgove, pa četudi prej crkne. Ne da bomo mi davkoplačevalci plačevali za grehe drugih, tisti, ki so pa krivi zato se nam bodo pa v faco režal, kot se nam že zdaj.
Ta od bilanc je pa res višek svinjarije. Na mi kdo od ekonomistov razloži, kako je to možno ? Ali je to samo ONLY IN SLOVENIA ?
Ali bodo meni tudi prepolovili vrednosti na položnicah ?
bonk.gif
. Meni se je naše gospodarsvtvo v 1 mesecu zagnusilo do konca.

Nazadnje urejeno:

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Tebi in vsem ostalim uporabnikom bodo "podvojili" zneske na računih .... pa za dokapitalizacijo NLB, bomo tudi mi navadni smrtniki colali, za poroštva in v končni fazi kredite Grčiji, Irski, ipd. tudi .... Tega bi pa mi slovenčki že res morali biti navajeni še iz yuge.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Ali bodo meni tudi prepolovili vrednosti na položnicah ?
bonk.gif
. Meni se je naše gospodarsvtvo v 1 mesecu zagnusilo do konca.
Dejansko imajo tudi privatne osebe, ki so tako zelo zadolžene, možnost prisilne poravnave. In tam se potem odloča, če ti bodo upniki odpustili kak delež dolga. To se ponavadi zgodi takrat, ko se zavedajo, da bodo v nasprotnem primeru (stečaju) dobili še manj.

Razlika je le v tem, da ko gre firma v stečaj, jo lahko zaprejo in se na njo pozabi. Ko gre pa privatna oseba v stečaj, mora pa bodisi do konca življenja tako živeti (brez premoženja), ali pa nekako odplačati dolgove in nadaljevati brez dolgov.

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Ravno danes me je klical prijazen mladenič, če sem še vedno zainteresiran za njihovo optiko ( za katero sem se zanimal že pred časom ) ! Na vprašanje, če še sploh "živijo" je odgovoril, da ni panike !

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.324
301
83
39
Ljubljana
Bi si želeli ogledati več programov, kot jih spremljate zdaj. Enostavno. Odslej naročilo tudi preko servisnih strani. Z geslom vstopite v svoj profil, izberite meni Sprememba storitev, kliknite Televizija in izberite želeno programsko ponudbo. Veliko užitka v gledanju T-2 televizije!

https://servis.t-2.net/

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Nazadnje urejeno: