Svetovni pokal v alpskem smučanju 2014/2015

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Kaj se bo s tabo?!?!
A mas otroke ali si imel ki so zbirali slikice,delali frizure ali hoteli prav tisto sportno opremo ki nosijo njihovi idoli??
Gre za 5 letnega otroka,kateri hvala Bogu ne pozna se pokvarjenost ljudi....
Pa mu tisti podpis,slika ali dres pomeni vec kot vse ostalo...
stupid-1.gif

Že že da mu veliko pomeni, mu ga privoščim. Samo ne moreš ti njej gnajvit po tekmi katere ni odpeljala najbolje. Zagotovo obstajajo trenutki, ko bo rade volje dala podpis, ko je čas za to. In nemoreš je zaradi tega obsojat in jo imet za arogantno. Kaj si pa potem ti, ko gnjaviš nekomu ker je uspešen za podpis.

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Če mi gre kdo na živce, mu to pokažem, če pa mi je nekdo všeč, se mu nasmejim. Le tako imam čisto vest sama s sabo. Ne vem, kako drugi to delajo, a jaz sem takšna, kot sem, in nočem se spreminjati, ker drugi to želijo. Vem, da mnogim ni prijetna moja osebnost; tisti, ki me poznajo, pa razumejo, zakaj sem takšna.
(Delo, 2013)

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Kaj se bo s tabo?!?!
A mas otroke ali si imel ki so zbirali slikice,delali frizure ali hoteli prav tisto sportno opremo ki nosijo njihovi idoli??
Gre za 5 letnega otroka,kateri hvala Bogu ne pozna se pokvarjenost ljudi....
Pa mu tisti podpis,slika ali dres pomeni vec kot vse ostalo...
stupid-1.gif

Že že da mu veliko pomeni, mu ga privoščim. Samo ne moreš ti njej gnajvit po tekmi katere ni odpeljala najbolje. Zagotovo obstajajo trenutki, ko bo rade volje dala podpis, ko je čas za to. In nemoreš je zaradi tega obsojat in jo imet za arogantno. Kaj si pa potem ti, ko gnjaviš nekomu ker je uspešen za podpis.

Nisem jo jaz gnjavil,saj me ni bilo zraven...mi je pa prijatelj to povedal...in seveda se ni zgodilo takoj po koncani voznji ampak kake pol ure ali uro zatem.
Kar se tice slikanja,ne gre za utrujanje ampak za cisto normalen "proces" katerega vrhunski sportniki dozivljajo po vsaki tekmi....tukaj ni situacija v njenem privatnem zivljenju torej ulica,restavracija itd,ampak po sportni prireditvi za katero placas npr...za nogometno tekmo v mesani coni med maso ljudi je tistih 10% ki to isce in je tam zato,ostali so vec ali manj osebe ki so v tem svetu in tega ne rabijo...zato se ZVEZDIKI rade volje vzamejo tistih 15 min za take "formalnosti".
Dres od Juventusa je bil dogovorjen ze dan prej npr...slikanje in autogram pa vzame 15 sec in nasmeh....
V Milanu sem bil v lokalu kjer so bili za mizo nogometasi na vecerji,pa ze zaradi varnostikov itd ne prides niti blizu kar je normalno...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Slovenci smo itak svetovni prvaki v budalščini...
To, kar ona dosega v določenem individualnem športu, je svetlobna leta pred vsemi športniki v zadnjih 30 letih, pa tudi za naslednjih 50 let dvomim, da bo jo kdorkoli v kateremkoli individualnem športu prekosil.
In na podlagi tega se najdejo pacienti, ki ji očitajo, ker nekemu frocu v trenutku slabe volje ni dala podpisa...
bonk.gif

Pa vsak človek ima v lajfu n-krat nek slab moment, ko bi najraje vse poslal v PM, pa to ne pomeni da je nonstop tak.

Ðizs, kaki narod. Se sploh ne čudim, da je država v kurtzu... Več folka spoštuje nekoga, ki bi moral bit zaradi lopovščine v arestu kot pa nekoga, ki je dosegel to, kar je in bo doseglo malo ljudi na celem svetu.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Pac meni pusti ta
obcutek arogance in pika,kar za nase sportnike npr je znacilna....Zahovic,Pavlin,Cimeroric samo za primer

Nazadnje urejeno:

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Nisem nobenega zasledil,da bi oporekal njene sportne dosezke,ki so vrhunski seveda in verjetno za nas neponovljivi....
To,da nekdo ima slab dan je razumljivo seveda,pac nekdo ti da tak vtis in tak ostane,se posebej zato,ker osebe ne poznas osebno in edini kontakt je preko medijev itd...
Meni oziroma temu otroku je dala takega in tezko ga bo spremenil...je to jasno upam.
Jaz sem svojo trditev arogance argumentiral in pokrepil z dejstvom katerim se je zgodil...zdaj slab dan gor ali dol vtis ostane tisti.
Ce kdo od vas jo osebno pozna je seveda zgodba drugacna.
Vsak ima svoje mnenje.
Njene izjave so pa ponavadi zelo samozavestne in tako je prav,saj v sportu steje samo zmaga in ona zmaguje...

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
tina je vrhunska, a vseeno ne smemo spregledati, da gre za drugorazredni šport in celo žensko dilcanje...
nezanimivo za sponzorje, s tem se bavijo alpske države, skratka precej obrobna zadeva, enako kot panoga kjer Flisar nastopa... ne vem, tam jih 10 tekmuje...

To je čisto res - ampak naši alpinci se pa kljub temu finančno cenijo toliko kot recimo v primera division eno med prvo uvrščeni moštvi - govorim o eni pogodbi za eno leto. In dokler bo bodo sami sebi nabijali ceno bodo servisirali naše alpince "lokalci" in ne "globalci".

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Za Matejo Svet in Urško Hrovat je cela SLO dihala skupaj. Za tino pa niti ne, ker folk ubija njen ego in obnašanje. Kar pa ne pomeni da ne zna smučat in da ni dobra. Samo nikoli ne bo najboljša.

Tu pa ga malo biksaš. Eno je biti mali in simpatičen, drugo pa šampion. Tina je šampionka. kaj ti misliš, da Vonnova ni ego, ali kaj?

S slovenskim polovičarstvom nikamor ne prideš.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
tina je vrhunska, a vseeno ne smemo spregledati, da gre za drugorazredni šport in celo žensko dilcanje...
nezanimivo za sponzorje, s tem se bavijo alpske države, skratka precej obrobna zadeva, enako kot panoga kjer Flisar nastopa... ne vem, tam jih 10 tekmuje...

Slovenci smo mali narod in lahko imamo neke hude rezultate samo v športu, kjer je konkurenca relativno mala.

Pa tako enostavno , kot si ti predstavljaš, svetovni prvak v smučarskem krosu najbrž tudi ni enostavno postat.

Slovenija ne bo nikoli imela Reala ali Bayerna. Imamo pa eno najboljših smučark, svetovnega prvaka v smučarskem krosu, ene najboljših skakalcev....Kopitarja v hokeju...meni se to zdi ogromno..

Kar se tiče konflikta Massi - Kunc takrat sem čist na Massijevi strani, Kunc je sam provociral in povedano mu je bilo, da je turist.

Nazadnje urejeno:

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Hrvati so tudi mali narod oa majo Modrica,Rakitica,Mandzukica,oba Kostelica,Kukoca,Ivanisevica in se in se....enostavno nam lezijo zimski sporti,pa se tam nam je svoj cajt Janica ocitala lekcijo,pa se enega smucisca na hrv ni....😄

Nazadnje urejeno:

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
V ekipnih športih kot je fuzbal nikoli ne bomo tako dobri kot v individualnih. Zakaj? Ker nikoli ne bomo dobili 20 "enako" dobrih oz. vrhunskih igralcev iz 2000000 ljudi. Imamo pa zato vrhunske športnike v individualnih športih, pa ne samo zimskih, ampak tudi letnih športih oz. dvoranskih.
Ps:res pa ne moremo primerjati mlade športe z starejšimi, kot so smučarski kros, proti biatlonu.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Kako ne, saj pa v košarki smo že zelo daleč prilezli...ali si mislil z besedno zvezo "nikoli ne bomo tako dobri" zgolj na zmagovanje in prva mesta?

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Za ekipne sporte (kosarka in rokomet) manjka ekipnega duha oz narodnega ponosa,saj kvaliteta je....nogomet pa je druga zgodba

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kako ne, saj pa v košarki smo že zelo daleč prilezli...ali si mislil z besedno zvezo "nikoli ne bomo tako dobri" zgolj na zmagovanje in prva mesta?

V bistvu smo edina država na svetu, ki se kao gre resno košarko in nima nobene medalje z velikih tekmovanj. Smo najboljši luzerji.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj sem napisal za fuzbal in ne za košarko in rokomet. Na koncu so tudi omenjeni dvoranski športi, kar pač so to.
Po drugi strani se verjetno tudi 100x bolje dela z mladimi pri rokometu in košarki, saj sodeč po videnem treningu nogometa, te gar groza prime, kako to učijo. Brez znajna in še kaj, da se starši vmešavajo,...Pri rokometu in košarki je le veliko manj igralcev potrebno za sestavo ekipe, mar ne?

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
In kje so tej silni rezultati pri kosarki??
Ok rokomet smo enkrat bili tretji na EP.....ostalo?letos?
Nogomet je zgodba zase,kjer je denar merilo za uspeh....

Nazadnje urejeno: