Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Škoda sicer, in tudi malce bedno, da je drugi tek ob identičnem času, kot drugi tek ženskega dela, v čem je to finta, človeku onemogočijo spremljanje obojega...
Citat: Uporabnik darjan pravi:
Škoda sicer, in tudi malce bedno, da je drugi tek ob identičnem času, kot drugi tek ženskega dela, v čem je to finta, človeku onemogočijo spremljanje obojega...
Jaz sem navijal za kolajno to je bilo narobe. Opažam da kadarkoli upam da gre komu dobro da potem ta vedno izgubi. Se opravičujem vsem ljubiteljem Tine in Tini osebno. Obljubim, da grem v soboto zvečer ko bo slalom rajši ven na pir in pozabim na tekmo kot pa da doma prinašam nesrečo
na srečo pa tudi ni kaj dosti možnosti, da anna še kaj osvoji, tako da bosta nekje na istih izkupičkih na koncu, ker bila bi res škoda, da jo anna prehiti, še posebej po nezasluženem zlatu v super G.
Zakaj je postavil napacno vprasanje?
Meni je cisto vredu glede na to,da vsi samo o teh 5 medaljah trobijo ze celi teden....reakcija pricakovana...ce bi zmagala oz dobila kolajno bi pa samo to omenila...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.