Svetovni pokal v alpskem smučanju 2014/2015

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Dumber pravi:
Najboljši športnik/športnica vseh časov naše Slovenije in toliko negativnih komentarjev. Res me je sram včasih. Nevem katera država na tem svetu bi bila tako kritična in nesramna do večkratnega svetovnega prvaka in rekorderja. Verjetno jo še avstrijci bolj spoštujejo kot mi.

zmaga.gif

Točno to. Narod je ubrisan v pičko materino

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.453
10.686
113
Posledica apatije in povečini težkih življenski pogojev- Pehanje za drobtinice... potem pa pride tudi to, favšija in gnev nadv vsem če komu vsaj malo uspe.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Potemtakem bi morala biti kakšna kitajska/indija še toliko bolj apatičnah do športnikov, pa bi rekel, da ni to res.

Pri nas pač ni spoštovanja, do ničesar in nikogar, ne vem pa kje smo skrenli pri vzgoji in pri kateri generaciji se je to začelo...mogoče prva leta samostojnosti...

Mogoče pa je čeplakova vse zafurala z njenim dopingom
wink-1.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Hrvati bojo Janico,Ivanisevica,Zlato nog.generacijo 98 in rokometase hvalili in spostovali na vse veke vekov....pa itak mi hrvati 😊

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Arogantna in polna sama sebe zakaj?
Ven za primer,ko so prijatelji ravno bili na smucanju v Cortini ko se je tam odvijala tekma sv.pokala,ne vem tocno katerega leta,ampak je Tina ze bila top smucarka.
Po njeni voznji in "neuspehu" je sin prijatelja prosil za sliko in avtogram,kar seveda zaradi njene "zute minute" ni dobi,za vrhunsjega sportnika in vzornika se ne spodobi.
Za primer bom dal: z istim otrokom in z mojim starejsim, sem preko veze uspel pridet do mesane cone na stadionu Nereo Rocco v Ts,ko sta tam igrala enkrat Juventus (osvojil je naslov prvaka) in dvakrat Inter (leta 2010 je zmagal LP ).
V mesani coni,imas moznost stika z igralci in posledicno fotografiranje itd....imam slike z igralci kot so Del Piero,Buffon,Zanetti,Guarin,Stankovic,Milito itd....original podpisan dres z celotno ekipo Juventusa....
Pa ni bilo nobenega negodovanja ali kislih fac...pa proti npr Tini ja no....gre za drugacen tip zvezdnikov
To seveda,ne znanjsa njenih vrhunskih dosezkov ampak vseno iz tega vidika je zame nula od nule....
Ce je kaj drugace zdaj ne vem,ampak deluje preko ekrana se vedno arogantna

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
kot da ostali športniki niso arogantni..to pač pride s poklicem...na tem forumu so ljudje ki niso dosegli nič v življenju, pa so arogantni, kako šele športniki ne bi bili
wink-1.gif

edini vzornik je lahko recimo Zavec, ampak on je imel trnovo pot in je zato bolj na zemlji človek, kakšni razvajeni mulci, ki zrastejo v pro športnika pa seveda ne more izoblikovati tega dela človeške plati in pač nastane to, kar nastane...recimo kak bosanski fuzbaler z velikim nosom..erm..egotom
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma kaj se ne spodobi, prav čas imajo vsakemu "pizdndimarju" se posvečat. Že tako jim stalno pod nos molijo mikrofone, pa ti ponavljaj še 2 uri po tekmi eno in isto 20im TV in radijskim hišam.

Vonn je po odstopu na kombinacijsekm slalomu tudi odvihrala v solzah mimo novinarjev.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
No, z nami se je v Planici po povratku iz Vancouverja z vsemi slikala, pa niti nismo bili najbolj "sveži".

Se je mal nasmejala, slikala, pa šla naprej.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Nekateri stajerci se majo za ibr neki vec, pa so ti uspehi Tine pac povprecni. K oni sami tko cepajo drva, da noro! To je neki! Pa toti Lasko zdre u 3h sekundah...vec njih, pa vpije prek tipkovnice potlej kok je car, Tina je pa pac povprecna. Hahaha....sej se jim loh nasmejis, they funny!
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vse je odvisno seveda tudi od trenutnega razpoloženja, jasno pa je, da se ne more vsem posvetiti. Pa ni važno 5 let star otrok ali stari junci.
Pred leti je tudi mene Bode Miller grdo pogledal v oštariji, ko sem ga prijel za lase in mu rekel, da mora it spat, ker je jutri (v nedeljo) slalom
smile-1.gif

http://www.rtvslo.si/sport/zim...en-nacin/358066

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Itak,sam primer sem dal in argoment zakaj se meni zdi arogantna.
Tudi sam se seveda veselim njenih zmag in sem preprican,da je top sportnica.
Veliko truda in odrekanja je za njenimi vrhunskimi rezultati...

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Arogantna in polna sama sebe zakaj?
Ven za primer,ko so prijatelji ravno bili na smucanju v Cortini ko se je tam odvijala tekma sv.pokala,ne vem tocno katerega leta,ampak je Tina ze bila top smucarka.
Po njeni voznji in "neuspehu" je sin prijatelja prosil za sliko in avtogram,kar seveda zaradi njene "zute minute" ni dobi,za vrhunsjega sportnika in vzornika se ne spodobi.
Za primer bom dal: z istim otrokom in z mojim starejsim, sem preko veze uspel pridet do mesane cone na stadionu Nereo Rocco v Ts,ko sta tam igrala enkrat Juventus (osvojil je naslov prvaka) in dvakrat Inter (leta 2010 je zmagal LP ).
V mesani coni,imas moznost stika z igralci in posledicno fotografiranje itd....imam slike z igralci kot so Del Piero,Buffon,Zanetti,Guarin,Stankovic,Milito itd....original podpisan dres z celotno ekipo Juventusa....
Pa ni bilo nobenega negodovanja ali kislih fac...pa proti npr Tini ja no....gre za drugacen tip zvezdnikov
To seveda,ne znanjsa njenih vrhunskih dosezkov ampak vseno iz tega vidika je zame nula od nule....
Ce je kaj drugace zdaj ne vem,ampak deluje preko ekrana se vedno arogantna

Problem je v tem sinu, ki misli, da se mora res z vsemi športniki slikat.

Ja saj, kje piše da se ona mora ukvarjat s pet letnimi froci, verjetno ma kaj bolj pomembnega za delat po tekmi.

Nazadnje urejeno:

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Kaj se bo s tabo?!?!
A mas otroke ali si imel ki so zbirali slikice,delali frizure ali hoteli prav tisto sportno opremo ki nosijo njihovi idoli??
Gre za 5 letnega otroka,kateri hvala Bogu ne pozna se pokvarjenost ljudi....
Pa mu tisti podpis,slika ali dres pomeni vec kot vse ostalo...
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.567
9.809
113
40
MB
mogoče eni zamenjujete pač specifičnost z aroganco, arogantna ona sigurno ni, ker te bi ji blo vseeno za uspehe/neuspehe, je pa posebna ... pa še pipika po vrhu in je logično da včasih pač čustva vdarijo na plano
smile-1.gif

je pa vsekakor zaradi te svoje posebnosti vrhunska, oz taki pač so vrhunski športniki ...

nikoli nisem razumel zakaj bi moral skrivat svoja čustva? itak da ko ji gre kaj narobe da bi razbila palco na količku, tadrugo pa pol na mirsadu ko ji gnjavi, jaz jo čisto razumem, saj ni politik da bi se mogla skoz (lažno) smejat ?
smile-1.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Ne nima se kaj z mano. Jaz pač jo spremljam in navijam za njo. Ne rabim podpisa.

In če ji ni šlo dobro na tej tekmi mora zdaj ona vseeno biti nasmejana in na voljo vsem ? Vsi smo ljudje.