Svetovni pokal v alpskem smučanju 2014/2015

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.033
113
Nuku`Alofa
Vse so vrhunske, ampak eno od meril je tudi število medalj iz velikih tekmovanj in pa skupno število točk v eni sezoni...

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
A VKG a ne igrajo nobene vloge?
smile-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Ne vem kaj od tega bi rajši na kruh namazal
grin1.gif

Tolk sponzorjev ma Messi al pa Jordan na gatah...
hysterical-1.gif
...drugače govorim o personal sponzorjih ti limaš sponzorje prvenstva...dej sponzorje od Tine naštej take da jih vsaj povprečen evropejec prepozna? Zlatarna celje? Argeta? NLB? OK milka, ampak spet SLO, D, AUT, CH...to je to. Ampak ni ona kriva da je smučanje tretje razredni šport in ni sponzorjev z milijoni. Sprijaznite se Tina je dobra samo so Vonn, Person, Janica itd eno klaso nad njo. Lahko je pike nabirat ko je konkurenca polomljena v gipsu...njen ego in obnašanje pa ne bom komentiral inni čudno da je veliko folka ne prebavlja. Za Matejo Svet in Urško Hrovat je cela SLO dihala skupaj. Za tino pa niti ne, ker folk ubija njen ego in obnašanje. Kar pa ne pomeni da ne zna smučat in da ni dobra. Samo nikoli ne bo najboljša.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.756
6.143
113
blizu močvirne prestolnice
No, trenutno je prav Tina klasa nad vsemi, tudi ti pozabljaš, da so bile pred američanko, hrvatico in švedinjo razne Proell, Schneider..., kar se tiče sponzorjev, ja in, pač ima take, ti pa še takih nimaš.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Ne vem kaj od tega bi rajši na kruh namazal
grin1.gif

Tolk sponzorjev ma Messi al pa Jordan na gatah...
hysterical-1.gif
...drugače govorim o personal sponzorjih ti limaš sponzorje prvenstva...dej sponzorje od Tine naštej take da jih vsaj povprečen evropejec prepozna? Zlatarna celje? Argeta? NLB? OK milka, ampak spet SLO, D, AUT, CH...to je to. Ampak ni ona kriva da je smučanje tretje razredni šport in ni sponzorjev z milijoni. Sprijaznite se Tina je dobra samo so Vonn, Person, Janica itd eno klaso nad njo. Lahko je pike nabirat ko je konkurenca polomljena v gipsu...njen ego in obnašanje pa ne bom komentiral inni čudno da je veliko folka ne prebavlja. Za Matejo Svet in Urško Hrovat je cela SLO dihala skupaj. Za tino pa niti ne, ker folk ubija njen ego in obnašanje. Kar pa ne pomeni da ne zna smučat in da ni dobra. Samo nikoli ne bo najboljša.

hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

tina je vrhunska, a vseeno ne smemo spregledati, da gre za drugorazredni šport in celo žensko dilcanje...
nezanimivo za sponzorje, s tem se bavijo alpske države, skratka precej obrobna zadeva, enako kot panoga kjer Flisar nastopa... ne vem, tam jih 10 tekmuje...

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Denar pa vseeno ni tako mali. Seveda, je drugorazredni šport, se ne more primerjat s kakim fuzbalom, je pa vsaj šport v katerem lahko navijam za "svoje". Fuzbal je res sicer moj Maribor, samo kaj pa igralci? Za nekoga tretjega navijat pa jaz ne vidim neke poante, gledam pač ker je zanimiv fuzbal, amerikanski fuzbal, basket itd kot tak, ne zaradi kluba. Za mene se to ne more primerjat z Tino, ker ona je pač moja, naša, pa naj bo kaki drugi šport še ne vem kolko "razredov" više.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Lahko je pike nabirat ko je konkurenca polomljena v gipsu...

Vsi , ki ste proti Tini vedno ta podatek od nekje vlecete. Naj vam bo ze enkrat jasno, da je imela Tina v sezoni 12/13 pred prvenstvom v Schladmingu cca. 1800 tock, Lindsey pa cca 600. Po prvenstvu in poskodbi Vonn je sledilo se 9 tekem.
Tina je v teh zadnih 9ih tekmah bila 6x na stopnickah, tako, da ce bi hipoteticno Vonn vse zmagala, bi jo Tina se vedno nazgala za cca. 1000tock.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Iz sportnega vidika kapo dol,res je fantasticna in trenitno oz zadnja stiri leta top smucarka,katera nima konkurence....
Drugace se mi zdi arogantna oseba in polna sama sebe....Janica npr ni delovala tako....

I

Izbrisan uporabnik #488

Janica ni bila tako simpatična pa se je morala drugače prikupiti medijem.

Problem Tine Maze je dejansko Massi, neotesanec brez primere.

Sem pa videl, da je Kunc v Vailu
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko pogledaš Janico... res pa je, da so tudi lepše v smučarski karavani

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Večkrat sem že zasledil te neke očitke o aroganci in ne vem kaj še vse, pa me sploh zanima od kje vam tak občutek? Ker jaz ga nimam. Mogoče je narobe že to, da se zaveda svojih uspehov? Nikoli nisem zasleidl kakšnih izjav v smislu, jaz sem najboljša na svetu, noben mi nima za burek, lgjete in se učite in podobno. Men se punca zdi zelo korektna in povsem na mestu. Njeni rezultati pa niso popolnoma nič drugega kot vrhunski in zavidanja vredni pri vsaki izmed smučakr. In ja definitivno ena izmed najboljših smučark, kar jih je kdaj bilo. Ne bom rekle najbojlša vseh časov ampak med najboljših 5 če ne celo najboljših top 3 vseh časov bi se pa verjetno hitro našla. Rekord o številu točk pa mislim, da bo še dolgo njen, tukaj se ji nobena smučarka v zgodovni še nikoli ni niti približala, pa lahko rezultate obračate in sešetevate kolikor hočete.
Je pa žalostno, da take debate sploh potekajo o eni izmed redkih vrhunskih športnic pri nas. Očitno brez kompleksov pri nas enostavno ne gre oz. je vedno nekje potrebno poiskati "napake"
bonk.gif

gr69

Guru
15. dec 2009
11.571
2.614
113
še v SLO - ampak komaj
A lepše kot Janica?
17758-icon_confused.gif

Snečer - ne mešaj vizualni izgled s karakterjem.
uf-1.gif

In ja Tino bi verjetno rajši nosil kot pa prenašal - je pa treba priznati, da je v zadnjem času prijaznejša. Zdaj ali je servis spet v redu, al so psihocoachingi "prijeli", al pa, kar nekateri spet ne bodo razumeli, letos nima prehudih finančnih težav.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Tina je zakon!!!
Gledamo sportno stran,ostalo ni pomembno za nas....
Rajsi bi mel svetovne prvake v nogometu ali ok 😁

I

Izbrisan uporabnik #488

V bistvu je za gledalca, ki jo preko oglaševanja plačuje, vse pomembno.

Ker o športu se zelo malo piše (tehnika vožnje, material, proga, sneg, treningi itd.)

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Piše se o dosežki! Kakšno ima katera frizuro in uhane, kdaj je nazadnje sexsala in podobno je pa za v rumene medije, med trače, tisto kar bakice berejo, ne tisti ki spremljamo šport
rolleyes-1.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Najboljši športnik/športnica vseh časov naše Slovenije in toliko negativnih komentarjev. Res me je sram včasih. Nevem katera država na tem svetu bi bila tako kritična in nesramna do večkratnega svetovnega prvaka in rekorderja. Verjetno jo še avstrijci bolj spoštujejo kot mi.