Citat:
Uporabnik escada66 pravi:
To je pa tvoja interpretacija...
Lahko bi rekli tako kot praviš, po drugi strani pa bi tudi ona dva z veseljem pila kavo z mano do tizga trenutka ko bi mi hotla prodat karkolžepač in bi jih zavrnil. Bi bilo kofetkanja kar hitro konc.
in mimogrede, ja Fikret je tipičen asocialc in nihče drug.....,
in ne poskuša biti nekaj kar ni in nikoli ne bo .
..(čeprav ga to ne opravičuje).
Asocialc pač...
Sicer pa "mekani" če se je tolk težko prilagodit in če te to toliko moti, da se to od tebe in tebi podobnim pričakuje (ali pa predhodnikom, predhodni konjenici, koja je ispitivala teren).pa to velja tudi za Turke, Afričane...itd...zakaj ne ostanete na svoji rodni grudi . Mar se pričakuje da se bo svet prilagajal vam? Ja šur de ja.
Če bi jaz bil prisiljen zapustiti SLO in se preseliti ...rečmo v Turčijo, bi najprej poskušal čimbolje prebroditi kulturni šok, se max hitro naučit jezika ( saj mi je to osnova za zadovoljevanje čim bolj kvalitetnih lastnih potreb), ter se poskušal vpet v njihove kulturne in družbene spone, če bi videl da to nikakor ne gre in da se me na nek način odklanja, pač nebi vztrajal in rinil z glavo skozi zid...bil bil nesrečen jaz, pa še kdo v moji bližini.
Ampak to mora pa vsak posameznik presodit pri sebi. Moje mnenje je pač, da je asocialno obnašanje NEKATERIH priseljenih narodnosti pač zelo egoistično obnašanje, predvsem pa nespoštovanje gostitelja. Drugače sem pa mnenja da Hitlerja 2.0 verzije svet
ne potrebuje.
Nevem kaj si pričakoval z odprtjem teme, ki je mimogrede, hm...na zlo spolzkem terenu, je pa dejstvo, da ko začneš mešat drek, pričakuj da bo smrdelo...na vse strani. Merklovi vsekakor dišalo ne bo in smrad se ji bo zažrl tudi na volišče.