Jap....lahko bi tudi tako rekli....lahko rečemo pa tudi tako:
Moti me Fikret, , okičen z zlatom in čačaklicom v ustih, u šuškavoj trenerki , ki okoli šole dila , vleče socialko ker rad spi do 11 ure, doma se dere na svojo bonu, tu in tam ji še stisne kako vzgojno, overload posluša, Šabana ali šerifa in ga briga za hišni red v bloku in predvsem ne pomisli na svoje sosede ko se dere na svoja dva mala Suljota, ki sta pred tem iz čiste zabave popljuvala "galendre" v bloku (galender - ograja), vmes sta poscala lift in starejšo gospo,ki ju je pri tem početju videla in opozorila...oterala u tri piiiii... materine- če pride na roditelski sestanek v šolo je glavni šerif in njegovi otroci so angelčki ki nebi ni mrava zgazili in ker sta od dole, res ne rabita znat slovensko....ker itak bodo "šLi" ( sa trdim L ) oni nazaj doL (isto sa trdim L )-
[censored] ga....takšni ste NEKATERI...
Haso in Mujo ki skupaj pijeta kavo, me pa najmanj motita, zato ker vem,da se trudita prilagoditi in da se predvsem trudita razumeti tako državo, kulturo in jezik, v katerem sta se ne po svoji krivdi znašla ( tu mislim predvsem na to, da migracije povzročajo takšna in drugačna stanja v okolju od kod prihajata)in da se bom z njima lahko tudi normalno kaj zmenil, predvsem pa mi nebo ispod časti z njima spit kavo ali kako kratko...
Se ti zdi, da je razlika očitna?