Surfanje preko 3G in Simobil

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne moreš... sem že jaz spraševal, če mi lahko izklopijo.

Lahko zbrišeš vse povezave, homepage nastavitev v telefonu, nek proxy, o čemer so že pisali - pa ti še vedno nabija vstopnine.
smile-1.gif
Pač pripravi si pritožbo in vsak mesec samo copy&paste. Počasi bom začel znesku dodajati še zamudne obresti.

Saj ne rečem, da števca ne zrihtajo v 12 mesecih +. To je navsezadnje "le" funkcionalnost.

Ampak da nepravičnega zaračunavanja ne zrihtajo v istem mesecu! Well...

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
to da nekdo reče da za to nepravilno zaračunavanje ni kriv Simobil je pa največja neumnost kar sem jih slišal. Simobil je operater, če se to gre, nosi odgovornost in je kriv za vse napake na omrežju in delovanje v sistemu. Me prav mal briga če jim kdo kabel precvika, oni so dolžni odpravljat te napake in poskrbet za to da na omrežju ni izpadov in se nimajo kej za izgovarjat. Ko je treba kasirat ni pa nobenih problemov, kaj.

Če men na avtu bremze ne delajo pa povzročim nesrečo, a sm jst kriv al moj mehanik, al mogoče un k me je spustu na tehničnem?

Isto velja za Mobitel in T-2, nehite se zgovarjat ampak prevzemite odgovornost za storitev, ki jo zagotavljate.

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Wildude, s kom ima naročnik sklenjeno pogodbeno razmerje?

Katera pravna oseba z vednostjo že nekaj mesecev namerno izdaja napačne račune?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
tud meni so zaracunali VL, punci pravtako.

sem klical, bo na naslednjem racunu odsteto. sam naj probajo naslednji mesec spet zaracunat VL.

ce je ker od S! tu... ali ste barabe, pa hocete malo po malo cuzat cente od uporabnikov ali pa ste nesposobni in ne znate zadeve zrihtat!
jezen.gif

placal bom samo in zgolj tisto kar sem uporabljal. mislim
13.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Razmišljam samo, koliko ljudi ne pregleduje svojih računov tako podrobno oziroma si misli, da je VFL vstopnina pač nekaj, kar na računu mora biti (tudi če samo telefonirajo in SMSajo), oziroma se pač samo iz principa (večinoma so te vstopnine tam nekje 1-2 EUR) ne bodo spuščali v dolgotrajni boj z avtomatskim odzivnikom na 080-40-40-40.

Kot si lepo napisal... prvi mesec - ajde, napaka. Pritožba, reklamacija, gremo dalje. Drugi mesec - nategovanje uporabnikov.

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
Meni so svetovali kot dostopno točko uporabljati Si.mobil Internet namesto Si.mobil GPRS- baje bi naj pomagalo
sprasujem se.gif

Js počakam do naslednje položnice, da vidim kaj bo z dobropisom. Pa če še vidim gor zaračunan VL...
10.gif

zakajaltersuxu

Fizikalc
19. jul 2007
1.616
89
48
sam res klicati na njihov odzivnik je umiranje na obroke.
5 minut sem rabil da sem dobil asistenta v zivo.
Potem še 10 minut ker sem bil 2. v čakalni vrsti.
Če v naslednjem mesece ne porihtajo sledi menjava. Pa me ne zanima kake vrste imam jest telefon (N 6630). Jest na njihovem portalu nisem bil in nimam pojma kako zgleda. In tudi nočem!

Zdej pa me zanima če se jim bo naslednji mesec še izplačalo zaračunavati 5€ + ali raje vidijo da bomo šli drugam?!

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik starsky pravi:
Meni so svetovali kot dostopno točko uporabljati Si.mobil Internet namesto Si.mobil GPRS- baje bi naj pomagalo
sprasujem se.gif

Js počakam do naslednje položnice, da vidim kaj bo z dobropisom. Pa če še vidim gor zaračunan VL...
10.gif

Pri meni deluje.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Po mojem boš dobival račune za vstopnino za VFL tudi po tem, ko boš že odpovedal naročnino
evil.gif
.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Here we go again!

Spet so se vsuli dostopi na live.simobil.si.

Samo pazi! Tokrat na Si.asistentu (in verjetno tudi na računu) ne piše Vodafone Live / WAP strani, ampak samo "podatki". Očitno so samo malo zakamuflirali, da bi še manj ljudi opazilo te postavke.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ma to že počasi ratuje tragikomično.

Pač copy&paste pritožbe na koncu meseca. Samo tokrat bodo dobili plačano samo porabljeno (brez vstopnin).

starsky

Pripravnik
9. apr 2009
78
0
6
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Ma to že počasi ratuje tragikomično.

Pač copy&paste pritožbe na koncu meseca. Samo tokrat bodo dobili plačano samo porabljeno (brez vstopnin).

Mislim, meni se to zdi eno navadno j***** v glavo. Dobim prejšnji mesec račun in kličem na info. Upoštevam nasvet deklice na drugi strani žice (je šla baje še do tehnika vprašat, kaj bi lahko bilo)- uporabljaj dostopno točko SI.mobil Internet. Za vsako, ko se povežem na net, pazim da ja ne bi stisnil kaj druga. Rezultat? Na položnici dobim zaračunanih 15 vstopov na VFL portal.
13.gif

šalabajzerji eni...

@Jernej: kakšen odziv s strani simobila si dobil, ko si plačal položnico brez vstopnin? ker tudi sam razmišljam v tej smeri