Študentski boni

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
se popolnoma strinjam s tabo ampak do teh bonov so bili upravičeni vsi študenti, ki so izpolnjevali pogoje (torej so redni študenti in niso zaposleni), sedaj pa so študenti brez telefonov v podrejenem položaju. PA vi res mislite, da ima vsak slovenec telefon?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Velika, ogromna večina pod 30? Da.
99.9% studentov? Da.

Ampak za tista dva, ki pa res ne bi rada imela telefona (po domace, FiloFax - kaksna kulturna Antropologija v povezavi s sociologijo), pa naj invetirata tistih 15 EUR za kartico, pa ne bosta vec v podrejenem polozaju.
Malo cudna bosta pa se vedno.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.502
123
63
ze 5letni mulci majo telefone pa ne bo mel student. Za 20eur nej si kupi enega s katerim bo hodu jest, sicer ga bo mel pa v omari, pa je. Ne stekam da se zdaj nekdo buni, da ne bo mogel jest. al naj pa placa polno ceno, pa ne bo lacen, cash je vedno funkcionalen. Razen ce tud tega ne mara met. Pol je pa res cuden.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Good point.

Rabljen telefon + prepaid simka zna biti ceneje od 20 EUR...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kje sem jaz napisal, da je pri njemu težava denar za telefon? Pri njemu je težava alko in s tem posledično izgubljanje telefonov zato ga noče več imet. On je tedensko jih kupoval (denar mu pač ni problem) ampak preprosto ga noče več in sedaj e on čuden
bonk.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Ne, akutno pijančevanje do te mere, da izgubljaš stvari.. neee, to sploh ni čudno
smile-1.gif
.

Jaz še vedno trdim, da si ti vse skupaj gladko izmišljaš, ampak OK. Lahko pa da imaš res tako imbecilne prijatelje.

LP,
PIC

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Mal topica prosim.

Torej ti si prijavljen v sistem in das svojo gsm stevilko s katero se indetificiras ko palcujes bone, torej moras imeti tudi stevilko svojega racuna kam te bremenijo al kako je zdej to narejeno, ker prej si ze placal zdaj mas pa nekak na kredo vse dokler ne placas?

Kartica vrjetno na isti nacin deluje?

Omenjajo tudi da se da prek gsmja , kartice ali denarno placati kosilo, torej rabis kartico s katero se indetificiras in placas subvencionirano ceno al akko je zdej stem?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Mal topica prosim.

Torej ti si prijavljen v sistem in das svojo gsm stevilko s katero se indetificiras ko palcujes bone, torej moras imeti tudi stevilko svojega racuna kam te bremenijo al kako je zdej to narejeno, ker prej si ze placal zdaj mas pa nekak na kredo vse dokler ne placas?

Kartica vrjetno na isti nacin deluje?

Omenjajo tudi da se da prek gsmja , kartice ali denarno placati kosilo, torej rabis kartico s katero se indetificiras in placas subvencionirano ceno al akko je zdej stem?

Ce prav stekam: telefon in kartica sta samo "potrdilo", da si upravicen do subvencionirane prehrane, placas pa - subvencionirano ceno - kakor hoces - cash, maestro, moneta....

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ja, tako je. Telefon je samo za verifikacijo, plačaš kakorkoli hočeš. Samo za Moneto je potem drug terminal
bonk.gif
.

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
ksz.
Čudno, da niso kar študenskih kartic uporabili. So si morali novo foro izmisliti, da je lahko nekdo zaslužil.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
ksz.
Čudno, da niso kar študenskih kartic uporabili. So si morali novo foro izmisliti, da je lahko nekdo zaslužil.

se ti zdi?

Vprašaj Golobiča.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
S študentsko kartico "ni možno" beležiti števila porabljenih bonov. Zato je to tako.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
torej če povzamem, normanlno lahko človek živi samo z mobilcem?

Normalno lahko študent živi tudi brez študentskih bonov. Kaj je to sploh point te teme?

Živel bo verjetno normalno tudi brez telefona s to razliko, da se bo parkrat nategnu in čakal v šoli na predavanja, za katera so njegovi sošolci že 3 ure nazaj vedeli, da odpadejo. Potem bo šel pa na kavo .... sam s sabo
smirk-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kje sem jaz napisal, da je pri njemu težava denar za telefon? Pri njemu je težava alko in s tem posledično izgubljanje telefonov zato ga noče več imet. On je tedensko jih kupoval (denar mu pač ni problem) ampak preprosto ga noče več in sedaj e on čuden
bonk.gif

Če ima za alkohol, tako da tedensko zgublja telefone in če si je tedensko kupoval nove telefone, se mi pa res ne smili, če ne bo prišparal 2.6€ za obrok.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Jaz še vedno trdim, da si ti vse skupaj gladko izmišljaš, ampak OK. Lahko pa da imaš res tako imbecilne prijatelje.

A je rekel, da je njegov prijatelj? Potem se zihr laže
evil.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.622
1.145
113
Titograd
Meni sta ostala dva bona, študent nisem več, potečeta pa čez par dni za restavracijo, ki še kak mesec ne bo odprta. Lahko dobim vsaj denar nazaj?