Ma svoje čase sm tud js mela na MySpaceu tale video pa še en kup drugih, dokler nism začela mal drugač razmišljat.
Js če bi že mogla skenslat meso, krzno ( krzno samo mi je sicer lepo, pa naj bo pravo al pa umetno, tapravih lisic okol vratu pa - na bruhanje mi gre.. pa ne zato ker bi se mi lisica smilila al pa kej, samo ne morš nost crkovine okol vratu lool.. k da bi js svojo mačko nosila okol vratu... mrtvo...) in usnje, blabla... bi mogla skenslat res vse, ker ne prenesem neki polovičnega.
Tko da bi v tem primeru NE kupovala mesa, niti rib, kupovala le kozmetiko, parfume ki preverjeno niso preizkušeni na živalih (ker nekatera podjetja so na zeleni listi, kao da naj ne bi preizkušala na živalih potem pa zveš da so podkupili z denarjem da so prišli na zeleno listo, pfej pras** ) in konec bi blo z usnjenimi čevlji, pasovi, mlekom in mlečnimi izdelki, jajci... Pač, z vsem kar ima veze z živalmi. Sem že probala bit veganka in sem celo zdržala en mesec, potem pa je blo konc.
Tko da, noste krzno zarad mene, mene ne mot (razen lisice okol vratu) in tud če se kdo odloč bit vege, napol vege al pa vegan, nikol ne sprašujem zakaj in ga ne začnem prepričvat v to, da to ni okej in ne vem kaj... tko k nekateri k jim gredo vegeterijanci tolk na jetra in se praktično pol v vse vtaknejo in začnejo; Ja pol si pa še plastične čevlje kupuj, itd itd...
Jaz sem pač čudna, yebiga. Živali mam full rada, sploh mačke in konje (konjev tud ne jem, niti zajcev) in vedno mi gre na jok, ko vidm npr. po TV da je nekdo mučil žival... medtem ko me to, da je nevem kje v Iranu umrlo tok in tok civilistov, ne gane sploh (pedofile in druge bolnike bi pa najraj obsodila na dosmrtno ječo z mučenjem). Skratka, ne mi zdej rečt da nimam čustev ampak tko je, taka sm.