Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:
in za to miselnost pobijaš avtohotnone sodržavljane?

Ker vidim da nekateri brihtneži ne znate brat (tako kot ne migranti) kar sem že 4x napisal se bom še zadnjič, petič.

1. Nikjer nisem napisal, da mu bom ploskal zaradi njegovih pobojev.
2. Nikjer nisem napisal, da odobravam bilo kakršno pobijanje, niti svojih, niti njihovih.
3. Napisal pa sem, da sem proti islamizaciji in fanatičnemu zagovarjanju multikulturalizma.

Tukaj sem zaključil to temo, ker risati vam pa res ne mislim. Je-bite se vsi tisti, ki hočete obrniti moje besede. Žal vam ne bo uspelo. Imbecili.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Če se ne motim, je Breivik streljal na priseljence, ne na Norvežane.

Motiš se. Streljal je na mlade levičarje. Mislim da so imeli neko zborovanje mladih levičarjev. Nekaj takega no.

Breivika sem pripeljal v temo zato, ker sem govoril o njegovi miselnosti glede islamizacije in multikulturalizma. Ne pa zaradi bolanih pokolov.

Pa še vedno mislim,da se ne motim.
potem pa preveri priimke žrtev.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Kolikor so takrat poročali mediji, je iskal žrtve med priseljenci. Norvežane pa pustil.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
2E6E7ECE00000578-3318303-image-a-8_1447494566696.jpg

2E6F41A500000578-3318303-image-a-9_1447494569961.jpg

2E6F41B900000578-0-image-a-16_1447494969644.jpg

Saved by his mobile: Man hit by suicide bomb blast outside Stade de France that killed 6 survives after shrapnel smashes into his smartphone

Samsung rešil življenje.
rešil življenje
bonk.gif

če drobec ne pride skozi telefon ima premalo energije da bi človeka ubil. in sedaj je ta tip glavna zvezda ker je "preživel" ziher je v njegovem bednem življenju tak žalosten dogodek nekaj s čemer se bo lahko vsaki blondinki v baru pohvalil. kako prizadet moraš bit na na račun tega delaš raklamo sebi?

To je Gorrilla glass.
evil.gif

Mogoče je pa Panzerglass
evil.gif

Lp.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.733
1.519
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
in za to miselnost pobijaš avtohotnone sodržavljane?

Ker vidim da nekateri brihtneži ne znate brat (tako kot ne migranti) kar sem že 4x napisal se bom še zadnjič, petič.

1. Nikjer nisem napisal, da mu bom ploskal zaradi njegovih pobojev.
2. Nikjer nisem napisal, da odobravam bilo kakršno pobijanje, niti svojih, niti njihovih.
3. Napisal pa sem, da sem proti islamizaciji in fanatičnemu zagovarjanju multikulturalizma.

Tukaj sem zaključil to temo, ker risati vam pa res ne mislim. Je-bite se vsi tisti, ki hočete obrniti moje besede. Žal vam ne bo uspelo. Imbecili.

Easy je pripravljen risati, ti pa ne? Drugič, namesto risanja (lepljenja sličic), raje uporabi svojo izrazno kapaciteto in napiši svoje mnenje, pogled. Jaz sem ti že napisal, da z eno roko ne moreš ploskati.
A imbecil je žaljivka al si v vlogi dr.Mengeleja sogovornikom podelil diagnozo?

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Nazadnje urejeno:

Pac_Man

⋆Распут&
10. maj 2014
2.211
0
36
Časovnica:

CTxFS6kUkAAXlw3.jpg

Med prvo eksplozijo in sranjem na koncertu je preteklo pol ure.

franZanton

Pripravnik
5. jul 2015
621
7
18
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Uporabnik dax pravi:
Muslims Celebrate Live On Camera The Terrorist Attack In France
Read more at http://www.liveleak.com/view?i=87c_1447508953#4SXqpJeqgMxIWEx3.99
A sta to Izi pa Bizi zadaj za reporterko?
najbolj me zanima kako bo francoska policija-tožilstvo-sodstvo odreagiralo na ta dva mulca oziroma kako je, če gre za star video od Charile Hebdo.
Komentatorji iz ZDA so lepo opisali razliko med ZDA in EU:
"If the muzzies start this shit in the U.S. they better keep a low profile because there are a lot of red necks here that will start shooting any and all muzzies."
"You got that right. Any and every fucker with olive skin and any resemblence to a muslim sand niqqer will disappear."
"hah,its true!! I live in south fl.after 911 every store owned by dot heads had signs in the windows stating "we are from Bangladesh " we are not muslim.It was tense"

Še vedno pa ni pojasnila, kako je lahko ISIS na skrivaj čez noč postal regionalna vojaška velesila kjub temu, da imajo ZDA v Bagdadu največje in najdražje veleposlaništvo na celem svetu.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zapret meje in to s tanki.

"Begunci" nimajo več vstopa v EU.

Pa kaj našim še ni kapnilo
sprasujem se.gif

Kot sem napisal, dovolj je en muso, da začne harat po Sloveniji pa bomo imeli štalo.

Se je že zgodilo.

Kje je rjuhar eazy?

Torej priznaš, da je bil recimo oklepni vlak dobra zamisel?
confused-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Bravo!!! Levičarji so po tvoje komaj kaj manjša golazen od muslimanov. Resno je potrebno opozoriti nate našo SOVO.

Bolnik, pacient, povej kdaj in kje sem po tvojem to napisal/rekel/mislil??

In niti ne poskušaj spreminjati mojih besed, ker si se že zapletel v samem štartu. Tukaj ti pa tako ali tako nihče več (razen izija in jest5) ne verjame, ker si manipulator.

Citat:
Streljal je na mlade levičarje. Mislim da so imeli neko zborovanje mladih levičarjev. Nekaj takega no.

Očitno zate manjvredna podvrsta ljudi, da o otrocih ne govorimo. Samo fašistični imbecil o tem pomoru najprej pomisli, da je Breivik postreljal levičarje.
stupid-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.872
2.254
113
za šankom
ksz....

od ponedeljka naprej uradno in z vsemi papirji name, še posebej pa na mojo družino pazi tale zadeva.Nisem si mislil da jo bom primoram kdaj kupit ampak...
cena v DE sitnih 600€

Nazadnje uredil moderator:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Musoti so šli v Sirijo.
Taki kot si ti podpirate islam in islamsko državo.

Čim se bo pojavila prilika, boste začeli "obrezovati" Slovence.

Še enkrat, zakaj ne spokaš v svojo domovino? Bejžte dol v Meko al kam pa se pokoljite za blesavega alaha,ki ne obstaja...

Zapret meje, "begunci" nimajo več vstopa, tanke na meje, vojsko, zdaj pa je konec šale.

Od vseh musotov v Sloveniji niti en sam ni sel v Siriji. Slo so pa Slovenci, katoliki.

Spet lažeš, pa smo ti tvoje laži že dokazali v neki drugi temi. Tisti, ki so šli dol, so bili musulmani.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
V Sirijo so se šli boriti musoti različnih narodnosti (posiljevani s koranom od rojstva ali islimizirani kasneje), skratka kaj za vraga hočeš povedati?

V bistvu ne... V Sirijo so iz Slovenije sli SLOVENCI. Nikakor kakorkoli povezani z "musoti" ali Islamom. Celo vec... Ce jih posredno povezamo (Bilal Bosnic) ugotovimo da je ta med musoti prepovedan ze dolgo casa.

hysterical-1.gif

Vsi, ki so šli dol v tej 'režiji', so bili MUSLIMANI.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Musoti so šli v Sirijo.
Taki kot si ti podpirate islam in islamsko državo.

Čim se bo pojavila prilika, boste začeli "obrezovati" Slovence.

Še enkrat, zakaj ne spokaš v svojo domovino? Bejžte dol v Meko al kam pa se pokoljite za blesavega alaha,ki ne obstaja...

Zapret meje, "begunci" nimajo več vstopa, tanke na meje, vojsko, zdaj pa je konec šale.

Od vseh musotov v Sloveniji niti en sam ni sel v Siriji. Slo so pa Slovenci, katoliki.

Slovenci spreobrnjeni v islam ja. Torej se strinjaš, lepo, islamizacija je velik problem. Nacizem je prepovedan, zakaj za vraga islam ni?

Ne. SLovenci. Pika. Bilal Bosnic ni Islam. On je bil v uradnih prostorih islamske skupnosti prepovedan.

Ce jaz Roku, Muhamedu ali Ivici recem da je od jutri Kitajec in da mora pobiti 100 ljudi je za njegov zlocin odgovorna Kitajska? Kitajci?

Če vstopi v islam, je od tistega trenutka dalje musliman. Pika. Pa je vseeno ali je prej bil kitajec ali pa katolik.