Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.005
172
63
Citat:

P.S. Začni se zanimati za njihovo kulturo, saj jih je vedno več tukaj
evil.gif

Tile migranti in begunci bi se morali zanimati za našo kulturo... ali pa ti je bolj všeč, če se nekdo userje mimo školjke, ne zna pospraviti odpadkov za seboj in podobno?

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.493
925
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
rešil življenje
bonk.gif

če drobec ne pride skozi telefon ima premalo energije da bi človeka ubil. in sedaj je ta tip glavna zvezda ker je "preživel" ziher je v njegovem bednem življenju tak žalosten dogodek nekaj s čemer se bo lahko vsaki blondinki v baru pohvalil. kako prizadet moraš bit na na račun tega delaš raklamo sebi?

To je Gorrilla glass.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Zakaj se pa iz tega norčujete? Ericson?

Ni bilo tako predstavljeno.
13.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zakaj imam občutek, da bomo čez nekaj let ploskali takim kot je tale spodaj? Še nekaj napadov na evropska mesta naj izvedejo pa bo to to.

breivik_2194965b.jpg
ti boš ploskal ljudem ki bodo pobijali svoje sonarodnjake? tip je streljal norveške otroke. ne muslimanov, svoje je streljal.
nekako mi zgledaš da si popolnoma enak fanatičnim muslimanom s svojim izjavam.

Če se ne motim, je Breivik streljal na priseljence, ne na Norvežane.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

a ni boljše preventivno fentat 10 potencialnih teroristov kakor pa da oni fentajo 150+ civilistov?? Meni je preventiva boljša kot kurativa.

Ti si mi prvi kandidat za potencialnega terorista. Pa še nekaj tvoje žlahte, saj jabolko ne pade daleč od drevesa.
uf-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Mont pravi:

Motiš se. Streljal je na mlade levičarje. Mislim da so imeli neko zborovanje mladih levičarjev. Nekaj takega no.

Breivika sem pripeljal v temo zato, ker sem govoril o njegovi miselnosti glede islamizacije in multikulturalizma. Ne pa zaradi bolanih pokolov.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Bravo!!! Levičarji so po tvoje komaj kaj manjša golazen od muslimanov. Resno je potrebno opozoriti nate našo SOVO.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik Mont pravi:

Motiš se. Streljal je na mlade levičarje. Mislim da so imeli neko zborovanje mladih levičarjev. Nekaj takega no.

Breivika sem pripeljal v temo zato, ker sem govoril o njegovi miselnosti glede islamizacije in multikulturalizma. Ne pa zaradi bolanih pokolov.

Pa še vedno mislim,da se ne motim.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Bravo!!! Levičarji so po tvoje komaj kaj manjša golazen od muslimanov. Resno je potrebno opozoriti nate našo SOVO.

Bolnik, pacient, povej kdaj in kje sem po tvojem to napisal/rekel/mislil??

In niti ne poskušaj spreminjati mojih besed, ker si se že zapletel v samem štartu. Tukaj ti pa tako ali tako nihče več (razen izija in jest5) ne verjame, ker si manipulator.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.206
1.372
113
Citat:
Uporabnik BLABLABLA pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
rešil življenje
bonk.gif

če drobec ne pride skozi telefon ima premalo energije da bi človeka ubil. in sedaj je ta tip glavna zvezda ker je "preživel" ziher je v njegovem bednem življenju tak žalosten dogodek nekaj s čemer se bo lahko vsaki blondinki v baru pohvalil. kako prizadet moraš bit na na račun tega delaš raklamo sebi?

To je Gorrilla glass.
evil.gif

Tale je po TV povedal da je telefoniral, ko je explodiralo in je letel po tleh. Tako da je imel telefon v tem trenutku na svoji uhi.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zakaj imam občutek, da bomo čez nekaj let ploskali takim kot je tale spodaj? Še nekaj napadov na evropska mesta naj izvedejo pa bo to to.

breivik_2194965b.jpg
ti boš ploskal ljudem ki bodo pobijali svoje sonarodnjake? tip je streljal norveške otroke. ne muslimanov, svoje je streljal.

Gre se za miselnost, ideologijo. Breivik je proti islamizaciji Evrope in proti multikulturnosti.
in za to miselnost pobijaš avtohotnone sodržavljane?
islamizacijo boš edino z asimilacijo prerepčil. če še nisi poročen oženi muslimanko in jo spremeni v pridno slovenko.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Se zavedaš, da si izdal svoje podzavestno mnenje o muslotih ?
smile-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
spremljal so ga, sam jih je prehitel.

ce bi kr vse kokal, bi prihajalo do zlorab, prej ali slej bi lahko enga koknil, ce bi ga 3je za sankom oznacili za terorista.

zmeda bi ratala. ampak sej ok, nekaterim tukaj bi bilo vseeno tud za nekaj 1000 kolateralnih zrtev...

a ni boljše preventivno fentat 10 potencialnih teroristov kakor pa da oni fentajo 150+ civilistov?? Meni je preventiva boljša kot kurativa.

Če je na farmi prašičev eden pujs s prašičjo gripo, se potem fenta celo farmo. Isto velja za perutnino kakor tudi pri bolezni norih krav.
Tole z islamom in islamisti je pa hujše kot bolezen!

ja v tem primeru bi ti ustrezalo. kaj pa ce bi ti v sluzbi rekl da si med temi desetimi ker en sodelavc ne dosega norme... in bi dal na cesto... tak mehak primer. sej je sam sluzba. kje je sele zivljenje in kdo je sodnik ki bo povedal katerih 10?

pac alkaida isis in ostali teroristi- svet se ni razvil neke obrambe proti njim, ker dejansko se skrivajo v civilistih. torej bi bilo najbolje iztrebit kar cel islam... da bi za zihr.

zakaj se noben ne vprasa kdo jih finamcira , kdo jih zalaga z denarjem, kdo so tisti v ozadju? problem se ponavadi resuje pri viru. bombardiranje rusov pobija samo vojake... teh ne bo zmanjkalo...

skratka... usa niso uspel resiti terorizma, mogoce in upam da ga evropi in ostalemu svetu. ceprav je to bolj tezko, ker nikoli ne bo vse vsem vsec.
tukaj mešaš 2 problema. eno je financiranje njihove vojske drugo je financiranje celic v evropi. te se lahko financirajo tudi same s prepordajo drog recimo. saj za par kalašnikovk pa nekaj eksploziva ne rabiš enormnih količin denarja. tudi zato so take celice zalo nevarne.
tudi če jih vojaško poraziš lahko ostanejo take celice ki izvajajo napade praktično kjer koli hočejo. še posebno ker je pol bižnjega vzhoda pa pol severne afrike v razsulu in spraviš poceni orožje v evropo čisto enostavno. če ne drugega ga v libiji naložiš na barke pa pripelješ direkt v francijo.

ja no... kaj je potem resitev? zid v turciji, pa nej se jeb.e vzhod, nej se sami menijo za svoje probleme in rezime. nehajmo ze vnasat "demokracijo" kamor ocitno ne pase... sam kaj ko majo nekaj... nekaj crnega....
ne. rešitev je vsaj delna asimilacija teh ljudi. če jim nekako vcepiš da so pripadniki tvojega naroda potem bo vrzrok za terorizem enostavno izginil. ampak to je dolg proces. da preprečiš dotok novih potencialnih pa rabiš stabilne države na bližnjem vzhodu... pred par leti so bile dokaj stabilne.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja, samo moderni slovenski fantje so naučeni od svojih mamic, ... božati in ujčkati itd ...

Vsaka kobila ti pobegne medtem!
tongue-1.gif

Nikoli ne bodo ujahali kobile.
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
ki bo stopil na moj vrt brez mojega eksaktnega dovoljenja, lastnoročno pospremil tja nekam, z motiko (kruco).
Vrtno in gozdarsko orodje sem zaæel mazat s prašičjo mastjo......radi rje pa to....
tongue-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

breivik_2194965b.jpg

motiš se.