Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zakaj imam občutek, da bomo čez nekaj let ploskali takim kot je tale spodaj? Še nekaj napadov na evropska mesta naj izvedejo pa bo to to.

breivik_2194965b.jpg
ti boš ploskal ljudem ki bodo pobijali svoje sonarodnjake? tip je streljal norveške otroke. ne muslimanov, svoje je streljal.
nekako mi zgledaš da si popolnoma enak fanatičnim muslimanom s svojim izjavam.
Saj pri nas bi bilo tudi najprej pri svojih potrebno začeti, z leve strani...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
no no, tega jaz ne bi govoril niti mislil. Treba je ločit resnično življenje in pa forum. Pobijanja v Erlahovem stilu ne odobravam, prav enako pa tudi ne odobravam islamizacije ki se dogaja, vključno s tem masovnim priseljevanjem narodov.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Spet bo treba eno devetko nabavt, pa dušilec ne bi bil napačen, da lahko bolj v miru poskrbiš za svojo varnost.

dax

Majstr
22. maj 2012
882
1.919
93
Najbolj žalostno pa je to, da se zaradi te tragedije pri nas ne bo premaknilo nič. Nekaj dni bodo vsi na fb pobarvani v francosko trobojnico, po drugi strani pa bomo še vedno sprejemali po 10.000 migrantov vsak dan.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ne vem, če je bilo omenjeno, ampak v Beirutu se je tudi zgodil teroristični napad:
http://www.independent.co.uk/n...l-a6732156.html

boli me penis, naj se pobijejo med sabo. Samo naj ne hodijo v naše okolje in pobijajo naših.
Ker nedolžni tam so manj vredni
confused-1.gif

[cenzura] glupa kretenska

Ker nedolžni tam niso moj problem, ker tisto tam niso moje okolje in se ne identificiram z njim, ker tiste njihove kulture ne odobravam in se ne zanimam zanjo.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.872
-8.606
113
Sej Pariz tudi ni tvoje okolje. Ti spadaš v zabačeno oštarijo, kjer s parimi rednecki modrujete, kako boste vse begunce/migrante umrli
hysterical-1.gif
.

P.S. Začni se zanimati za njihovo kulturo, saj jih je vedno več tukaj
evil.gif

newem

Pripravnik
20. nov 2007
279
0
16
Citat:
Uporabnik dax pravi:
Najbolj žalostno pa je to, da se zaradi te tragedije pri nas ne bo premaknilo nič. Nekaj dni bodo vsi na fb pobarvani v francosko trobojnico, po drugi strani pa bomo še vedno sprejemali po 10.000 migrantov vsak dan.

Vsi vemo, kje so mora napad zgodi v Evropi, da se bo kaj premaknilo - Nemcija(tale napad bomo Evropejci se nekako z grenkim priokusom pozrli). Ce se v naslednjih dneh, tednih, mesecih, kjerkoli v Nemciji zgodi kaj v smislu vcerajsnega dne, bodo mamo Merkel po hitrem iz Bundestaga na roakh odnesli in zacela se bo radikalizacija. Nemcija bo mejo popolnoma zaprla, begunski centri bodo postali zapori v stilu Guantanama in bo kar nekaj 1000 racij po domovih ekstremnih muslimanov v parih dneh. Ce pa bo to odzvalo kaksen ugovor muslimanov, pa na zalost vemo kaj sledi, kot nalsednja faza...

Upam, da se to seveda ne bo zgodilo, ampak zal je mojega upanja vsak dan manj, zaradi ksenofobov tipa easy.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.009
5.634
113
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ko bo treba, bom za "kanonfuter" čisto uporaben.

Se boš razstreril?
shocked-1.gif

A veš česa se pa jaz bojim......ne tolk tiste(....) ki se jo vsi bojimo....zastopim stanje v svetu...predolg mir......neenakost kar se dobrin tiče.....in pač razumem da se bodo hočemo nočemo karte premešale.....

Bolj me je strah tega da bo kot v WW1.......ko so brezdelni in lačni ljudje z entuzijazmom vstopali v morijo.....eni iz dolgčasa...drugi zarad obroka in novih cunj...tretji....

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ok, naj mi nekdo razloži, meni, preprostemu delavcu:

Zakaj taka gužva okoli hrvaške meje, če je pa tam "Šengenska meja" !
sprasujem se.gif

Humanitarnost in ostale oslarije niso v uradnem jeziku zadosti. Če imamo v nadzoru Šengensko mejo, je odzadaj tudi neka odgovornost ali kako?

Zakaj futramo tisto požrešno malho v Ljubljani, če dela ravno kontra proti ljudem?
sprasujem se.gif

Nazadnje uredil moderator:

dune

Fizikalc
26. maj 2014
1.432
39
48
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ne vem, če je bilo omenjeno, ampak v Beirutu se je tudi zgodil teroristični napad:
http://www.independent.co.uk/n...l-a6732156.html

boli me penis, naj se pobijejo med sabo če se hočejo, tisto je njihovo okolje. Samo naj ne hodijo v naše okolje in pobijajo naših.

Kaj pa misliš, da Francozi, Angleži, Rusi, ... delajo v Siriji? Delijo rožice? Ne orožje dol pošiljajo. Koliko nedolžnih je tam umrlo izpod tega orožja? Vse se vrača, vse se plača.

ISIS se bliža konec, zato bodo njihove metode postale še bolj okrutne, še bolj dejanja iz obupa. Ker pač alternative nimajo več.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne, ne mislim se razstreliti. Ampak hočem povedati, da bom tistega, ki bo stopil na moj vrt brez mojega eksaktnega dovoljenja, lastnoročno pospremil tja nekam, z motiko (kruco). To sem jim razložil že 91. leta in bojim se, da bo treba zopet.

Flinte imam pa pod ključem, še prehitro se zgodi kaka neumnost.
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.009
5.634
113
Motikca.......hmmmm kaj pa cepin? Je bil kar popularn včas
tongue-1.gif