Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.009
5.634
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
spremljal so ga, sam jih je prehitel.

ce bi kr vse kokal, bi prihajalo do zlorab, prej ali slej bi lahko enga koknil, ce bi ga 3je za sankom oznacili za terorista.
.

Hmmm.....zelo spominja na predvojno in povojno (WW2) dogajanje pri nas....

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zakaj imam občutek, da bomo čez nekaj let ploskali takim kot je tale spodaj? Še nekaj napadov na evropska mesta naj izvedejo pa bo to to.

breivik_2194965b.jpg
ti boš ploskal ljudem ki bodo pobijali svoje sonarodnjake? tip je streljal norveške otroke. ne muslimanov, svoje je streljal.
nekako mi zgledaš da si popolnoma enak fanatičnim muslimanom s svojim izjavam.

ngc2392

Guru
4. okt 2007
2.172
512
113
kranj
žal mi je za vse mrtve, obenem sem pa "razočaran" nad voditelji...vsi samo ostro obsojajo, nagnusni napadi, barbari, teroristi, strahopetci ipd ipd...s(m)o pa sami največji HINAVCI. vsi kritizirajo napade, ki so le posledica in ne vzrok. vzrok so pa seveda trenutno "ubogi" francozi. naslednjič bodo ubogi nemci, pa ubogi italijani ipd. in ja, tudi mi, ker od nas izvoljeni politiki skrbijo za slovenijo, da smo v natu, pa v koaliciji voljnih in vseh potrebnih in nepotrebnih koalicijah. in ja, posledično sem tudi jaz kriv za tistega norca, ki se bo razstrelil sredi trimostovja. ker sem pač pripadnik države, ki se bori proti teroristom.
dokler bo kapital glavni (ameriški, nemški...), bo pač treba "trpeti" take napade. žal...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.206
1.372
113
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Odločitev je zrasla na zelniku nemškega kapitala, ki se zaveda, da jim primanjkuje cestarjev, zidarjev, delavcev za tekočim trakom...

Kaj pa vsi tisti Hrvati, Srbi, Bosanci, Makedonci in Črnogorci (pa najbrž tudi kakšen Slovenec) , ki se "hebejo" po zavodih za zaposlovanje v svojih državah in prejemajo recimo 100 (Makedonija) do recimo 350 evrov nadomestila (Slovenija). ali omenjeni ne bi šli delat v Nemčijo za 1000 do 1400 evrov?

Brez da režejo ljudem grla in težijo s šeriatom?

In jim ne bi ostalo mesečno vsaj 100 evrov?

Logika nemškega kapitala je bila takšna; Iz večjega dr eka jih spraviš, bolj zvesto in za manjši denar ti bodo delali... A so se zakalkulirali v dveh točkah. 1. Ti ki prihajajo niso prišli delat, ker ne znajo. 2. Niso prišli iz dr eka, ker je tam kjer so prej živeli denar vrel iz zemlje in delal, ne delal, za preživetje je nekako že bilo.

Po spominu povzemam izjavo šefa Mercedesa na temo bugunske krize: "Nemčija ima priložnost, da begunsko krizo izkosristi za podoben razvojni bum kot po 2. sv. vojni. K nam prihajajo izobraženi ljudje, ki lahko zapolnijo potrebe nemčije po delovni sili."

Ta izjava je zihr še kje na spletu, pa se mi je ne ljubi iskat.

Slabo majo to načrtovano tile Nemci... BMW pri vseh migrantih ni našel 20 ljudi za delovna mesta, ki so jih odprli samo za njih.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Da, tako je bilo.
zmaga.gif
Vzrok in posledica.

Kaj sedaj? Evropa in Slovenija z njo, vojaškega nabora sploh ne poznamo več
rolleyes-1.gif
. Pa bo treba! Žal.
Svet je vržen iz tečajev, slutili smo ga pa že kar dolgo.

Ste morda opazili, kako ni več jezikanja med tabelimi in tardečimi? DOLGČAS vam je, fantje, to je to! Še Stardec je tiho v svojem kevdru z mladim vinom.

Sedaj se bo šlo zares, za lasten kožuh in družino. Žal se zgodovina ponavlja.
tongue-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.009
5.634
113
Pod tvojo komando nas ne bo strah (nas ta mladih
tongue-1.gif
)

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zakaj imam občutek, da bomo čez nekaj let ploskali takim kot je tale spodaj? Še nekaj napadov na evropska mesta naj izvedejo pa bo to to.

breivik_2194965b.jpg

Zakaj bi teroristu ploskal? Ta je isti drek kot ti včeraj, če ti to ni jasno...

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

breivik_2194965b.jpg
ti boš ploskal ljudem ki bodo pobijali svoje sonarodnjake? tip je streljal norveške otroke. ne muslimanov, svoje je streljal.

Gre se za miselnost, ideologijo. Breivik je proti islamizaciji Evrope in proti multikulturnosti.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
žal mi je za vse mrtve, obenem sem pa "razočaran" nad voditelji...vsi samo ostro obsojajo, nagnusni napadi, barbari, teroristi, strahopetci ipd ipd...s(m)o pa sami največji HINAVCI. vsi kritizirajo napade, ki so le posledica in ne vzrok. vzrok so pa seveda trenutno "ubogi" francozi. naslednjič bodo ubogi nemci, pa ubogi italijani ipd. in ja, tudi mi, ker od nas izvoljeni politiki skrbijo za slovenijo, da smo v natu, pa v koaliciji voljnih in vseh potrebnih in nepotrebnih koalicijah. in ja, posledično sem tudi jaz kriv za tistega norca, ki se bo razstrelil sredi trimostovja. ker sem pač pripadnik države, ki se bori proti teroristom.
dokler bo kapital glavni (ameriški, nemški...), bo pač treba "trpeti" take napade. žal...

467716-post_slo.gif
lepo napisano.

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:

467716-post_slo.gif
lepo napisano.

tako govorite opranoglavci. bravo, legenda si resno.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
spremljal so ga, sam jih je prehitel.

ce bi kr vse kokal, bi prihajalo do zlorab, prej ali slej bi lahko enga koknil, ce bi ga 3je za sankom oznacili za terorista.

zmeda bi ratala. ampak sej ok, nekaterim tukaj bi bilo vseeno tud za nekaj 1000 kolateralnih zrtev...

a ni boljše preventivno fentat 10 potencialnih teroristov kakor pa da oni fentajo 150+ civilistov?? Meni je preventiva boljša kot kurativa.

Če je na farmi prašičev eden pujs s prašičjo gripo, se potem fenta celo farmo. Isto velja za perutnino kakor tudi pri bolezni norih krav.
Tole z islamom in islamisti je pa hujše kot bolezen!

ja v tem primeru bi ti ustrezalo. kaj pa ce bi ti v sluzbi rekl da si med temi desetimi ker en sodelavc ne dosega norme... in bi dal na cesto... tak mehak primer. sej je sam sluzba. kje je sele zivljenje in kdo je sodnik ki bo povedal katerih 10?

pac alkaida isis in ostali teroristi- svet se ni razvil neke obrambe proti njim, ker dejansko se skrivajo v civilistih. torej bi bilo najbolje iztrebit kar cel islam... da bi za zihr.

zakaj se noben ne vprasa kdo jih finamcira , kdo jih zalaga z denarjem, kdo so tisti v ozadju? problem se ponavadi resuje pri viru. bombardiranje rusov pobija samo vojake... teh ne bo zmanjkalo...

skratka... usa niso uspel resiti terorizma, mogoce in upam da ga evropi in ostalemu svetu. ceprav je to bolj tezko, ker nikoli ne bo vse vsem vsec.
tukaj mešaš 2 problema. eno je financiranje njihove vojske drugo je financiranje celic v evropi. te se lahko financirajo tudi same s prepordajo drog recimo. saj za par kalašnikovk pa nekaj eksploziva ne rabiš enormnih količin denarja. tudi zato so take celice zalo nevarne.
tudi če jih vojaško poraziš lahko ostanejo take celice ki izvajajo napade praktično kjer koli hočejo. še posebno ker je pol bižnjega vzhoda pa pol severne afrike v razsulu in spraviš poceni orožje v evropo čisto enostavno. če ne drugega ga v libiji naložiš na barke pa pripelješ direkt v francijo.

ja no... kaj je potem resitev? zid v turciji, pa nej se jeb.e vzhod, nej se sami menijo za svoje probleme in rezime. nehajmo ze vnasat "demokracijo" kamor ocitno ne pase... sam kaj ko majo nekaj... nekaj crnega....

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
Citat:
Uporabnik pomarancapomaranca pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:

467716-post_slo.gif
lepo napisano.

tako govorite opranoglavci. bravo, legenda si resno.

ti si pa pomarancapomaranca. bravo.

kako bi pa ti obrazlozil teroristicne napade?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
Citat:
resitev? zapreti meje evrope, dva meseca nazaj!! a je tako tezko?

pa kaj ti pomaga, ce so tukaj ze 10-20 let?? a ti se enkrat povem, da so migrant ze skoz hodili v evropo. niso vsi teroristi od tele krize... a je to prvi napad v eu? kako so pa uni prisli v eu?

pomarancapomaranca

Pripravnik
11. avg 2015
46
0
6
a islamizacija evrope ni dovolj? a ti ni jasno, da hocejo islamizirati evropo? cesa ne razumes? narisem diagram? kako imas lahko sluzbo, ce ne dojames pol kur.ca? kje zivis?

resno vprasam. zadnjih 10 let se je povprecen IQ znizal na tam okoli 80 in bo treba popravljati teste. pa nisem edini, ki tako mislim. tudi raziskave kazejo.

a termin flynn effect ti kaj pove? pa kontra? se vidi ze od dalec, hvala.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej problem je, ker ne vejo proti komu se sploh borit. obstajajo na web straneh in posnetkih. kje majo sedez? kje so vodje? kje so kasarne? nic ne vemo. tezko se je proti takim uspesno borit. bi se pa svet res moral potruditi in nekako ustavit isis, ker res drekajo too much.

Ja ti Piki Jakob ti ti....pa ne da si spregledal
tongue-1.gif

kaj sem spregledal? a sem kje napisal da kakorkoli podpiram isis???!!!

Se mi je zdelo da bom dobil nekaj "A je to" nazaj
smile-1.gif

A sedaj si še za to da kakega sprejmeš domov.....al si se že predomislo
sprasujem se.gif

midva se nekje ne razumeva? kaksen "A je to?"? a razgledanost je isto kot daljnovidnost? torej so vse daljnovidke na tv3 tudi super razgledane?

mistique

Guru
16. jun 2009
13.733
1.519
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

breivik_2194965b.jpg

Gre se za miselnost, ideologijo. Breivik je proti islamizaciji Evrope in proti multikulturnosti.

Aha, ti bi Breiviku ploskal z eno roko. A to si zbiral med Breivikom in Erlahom, pa se ti je zdel Brivik bolj podjeten?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nič bati, bo že kdo drug komandiral, lahko da tudi ti. Jaz ti samo povem, kaj je prav in kaj ne.

Ko bo treba, bom za "kanonfuter" čisto uporaben. Samo da mi je familija na varnem!
tongue-1.gif

To je vse, kar želim.

Za razne cigane in migrante imam pa kruco prislonjeno tja na steno. Tudi če grem na Dob zaradi tega (saj ni daleč, kakih 20 km
tongue-1.gif
.

V glavnem, Kameleon, fajn se imej, kolikor se lahko. Ker se mi dozdeva, da je tole začetek tiste tretje (), ki se je vsi bojimo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.841
-414
113
Citat:
a islamizacija evrope ni dovolj? a ti ni jasno, da hocejo islamizirati evropo? cesa ne razumes? narisem diagram? kako imas lahko sluzbo, ce ne dojames pol kur.ca? kje zivis?

resno vprasam. zadnjih 10 let se je povprecen IQ znizal na tam okoli 80 in bo treba popravljati teste. pa nisem edini, ki tako mislim. tudi raziskave kazejo.

mogoce bi res moral iti se enkrat na pregled... pojdi, sej verjetno ga placa zavarovalnica. dej narisi diagram, da si bom lazje predstavljal... na tak nacin jo bojo tezko islamiziral, ker bo precej sovrastva vmes, dvomim da bi jim tako uspelo.