Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
spremljal so ga, sam jih je prehitel.
ce bi kr vse kokal, bi prihajalo do zlorab, prej ali slej bi lahko enga koknil, ce bi ga 3je za sankom oznacili za terorista.
.
ti boš ploskal ljudem ki bodo pobijali svoje sonarodnjake? tip je streljal norveške otroke. ne muslimanov, svoje je streljal.Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zakaj imam občutek, da bomo čez nekaj let ploskali takim kot je tale spodaj? Še nekaj napadov na evropska mesta naj izvedejo pa bo to to.
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Odločitev je zrasla na zelniku nemškega kapitala, ki se zaveda, da jim primanjkuje cestarjev, zidarjev, delavcev za tekočim trakom...
Kaj pa vsi tisti Hrvati, Srbi, Bosanci, Makedonci in Črnogorci (pa najbrž tudi kakšen Slovenec) , ki se "hebejo" po zavodih za zaposlovanje v svojih državah in prejemajo recimo 100 (Makedonija) do recimo 350 evrov nadomestila (Slovenija). ali omenjeni ne bi šli delat v Nemčijo za 1000 do 1400 evrov?
Brez da režejo ljudem grla in težijo s šeriatom?
In jim ne bi ostalo mesečno vsaj 100 evrov?
Logika nemškega kapitala je bila takšna; Iz večjega dr eka jih spraviš, bolj zvesto in za manjši denar ti bodo delali... A so se zakalkulirali v dveh točkah. 1. Ti ki prihajajo niso prišli delat, ker ne znajo. 2. Niso prišli iz dr eka, ker je tam kjer so prej živeli denar vrel iz zemlje in delal, ne delal, za preživetje je nekako že bilo.
Po spominu povzemam izjavo šefa Mercedesa na temo bugunske krize: "Nemčija ima priložnost, da begunsko krizo izkosristi za podoben razvojni bum kot po 2. sv. vojni. K nam prihajajo izobraženi ljudje, ki lahko zapolnijo potrebe nemčije po delovni sili."
Ta izjava je zihr še kje na spletu, pa se mi je ne ljubi iskat.
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zakaj imam občutek, da bomo čez nekaj let ploskali takim kot je tale spodaj? Še nekaj napadov na evropska mesta naj izvedejo pa bo to to.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ti boš ploskal ljudem ki bodo pobijali svoje sonarodnjake? tip je streljal norveške otroke. ne muslimanov, svoje je streljal.Citat:
Uporabnik yahel pravi:
nekako mi zgledaš da si popolnoma enak fanatičnim muslimanom s svojim izjavam.
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
žal mi je za vse mrtve, obenem sem pa "razočaran" nad voditelji...vsi samo ostro obsojajo, nagnusni napadi, barbari, teroristi, strahopetci ipd ipd...s(m)o pa sami največji HINAVCI. vsi kritizirajo napade, ki so le posledica in ne vzrok. vzrok so pa seveda trenutno "ubogi" francozi. naslednjič bodo ubogi nemci, pa ubogi italijani ipd. in ja, tudi mi, ker od nas izvoljeni politiki skrbijo za slovenijo, da smo v natu, pa v koaliciji voljnih in vseh potrebnih in nepotrebnih koalicijah. in ja, posledično sem tudi jaz kriv za tistega norca, ki se bo razstrelil sredi trimostovja. ker sem pač pripadnik države, ki se bori proti teroristom.
dokler bo kapital glavni (ameriški, nemški...), bo pač treba "trpeti" take napade. žal...
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
žal mi je za vse mrtve, obenem sem pa "razočaran" nad voditelji...vsi samo ostro obsojajo, nagnusni napadi, barbari, teroristi, strahopetci ipd ipd...s(m)o pa sami največji HINAVCI. vsi kritizirajo napade, ki so le posledica in ne vzrok. vzrok so pa seveda trenutno "ubogi" francozi. naslednjič bodo ubogi nemci, pa ubogi italijani ipd. in ja, tudi mi, ker od nas izvoljeni politiki skrbijo za slovenijo, da smo v natu, pa v koaliciji voljnih in vseh potrebnih in nepotrebnih koalicijah. in ja, posledično sem tudi jaz kriv za tistega norca, ki se bo razstrelil sredi trimostovja. ker sem pač pripadnik države, ki se bori proti teroristom.
dokler bo kapital glavni (ameriški, nemški...), bo pač treba "trpeti" take napade. žal...
lepo napisano.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
tukaj mešaš 2 problema. eno je financiranje njihove vojske drugo je financiranje celic v evropi. te se lahko financirajo tudi same s prepordajo drog recimo. saj za par kalašnikovk pa nekaj eksploziva ne rabiš enormnih količin denarja. tudi zato so take celice zalo nevarne.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
spremljal so ga, sam jih je prehitel.
ce bi kr vse kokal, bi prihajalo do zlorab, prej ali slej bi lahko enga koknil, ce bi ga 3je za sankom oznacili za terorista.
zmeda bi ratala. ampak sej ok, nekaterim tukaj bi bilo vseeno tud za nekaj 1000 kolateralnih zrtev...
a ni boljše preventivno fentat 10 potencialnih teroristov kakor pa da oni fentajo 150+ civilistov?? Meni je preventiva boljša kot kurativa.
Če je na farmi prašičev eden pujs s prašičjo gripo, se potem fenta celo farmo. Isto velja za perutnino kakor tudi pri bolezni norih krav.
Tole z islamom in islamisti je pa hujše kot bolezen!
ja v tem primeru bi ti ustrezalo. kaj pa ce bi ti v sluzbi rekl da si med temi desetimi ker en sodelavc ne dosega norme... in bi dal na cesto... tak mehak primer. sej je sam sluzba. kje je sele zivljenje in kdo je sodnik ki bo povedal katerih 10?
pac alkaida isis in ostali teroristi- svet se ni razvil neke obrambe proti njim, ker dejansko se skrivajo v civilistih. torej bi bilo najbolje iztrebit kar cel islam... da bi za zihr.
zakaj se noben ne vprasa kdo jih finamcira , kdo jih zalaga z denarjem, kdo so tisti v ozadju? problem se ponavadi resuje pri viru. bombardiranje rusov pobija samo vojake... teh ne bo zmanjkalo...
skratka... usa niso uspel resiti terorizma, mogoce in upam da ga evropi in ostalemu svetu. ceprav je to bolj tezko, ker nikoli ne bo vse vsem vsec.
tudi če jih vojaško poraziš lahko ostanejo take celice ki izvajajo napade praktično kjer koli hočejo. še posebno ker je pol bižnjega vzhoda pa pol severne afrike v razsulu in spraviš poceni orožje v evropo čisto enostavno. če ne drugega ga v libiji naložiš na barke pa pripelješ direkt v francijo.
Citat:
Uporabnik pomarancapomaranca pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik ngc2392 pravi:
lepo napisano.
tako govorite opranoglavci. bravo, legenda si resno.
Citat:
resitev? zapreti meje evrope, dva meseca nazaj!! a je tako tezko?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
sej problem je, ker ne vejo proti komu se sploh borit. obstajajo na web straneh in posnetkih. kje majo sedez? kje so vodje? kje so kasarne? nic ne vemo. tezko se je proti takim uspesno borit. bi se pa svet res moral potruditi in nekako ustavit isis, ker res drekajo too much.
Ja ti Piki Jakob ti ti....pa ne da si spregledal
kaj sem spregledal? a sem kje napisal da kakorkoli podpiram isis???!!!
Se mi je zdelo da bom dobil nekaj "A je to" nazaj
A sedaj si še za to da kakega sprejmeš domov.....al si se že predomislo
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Uporabnik yahel pravi:
nekako mi zgledaš da si popolnoma enak fanatičnim muslimanom s svojim izjavam.
Gre se za miselnost, ideologijo. Breivik je proti islamizaciji Evrope in proti multikulturnosti.
Citat:
a islamizacija evrope ni dovolj? a ti ni jasno, da hocejo islamizirati evropo? cesa ne razumes? narisem diagram? kako imas lahko sluzbo, ce ne dojames pol kur.ca? kje zivis?
resno vprasam. zadnjih 10 let se je povprecen IQ znizal na tam okoli 80 in bo treba popravljati teste. pa nisem edini, ki tako mislim. tudi raziskave kazejo.