Streljanje in eksplozije v središču Pariza -répété

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Nekdo, ki bere koran, moli proti meki, godrnja allah akbar ni nujno musliman? Moraš imeti poseben certifikat, diplomo ali kaj?

Ni potrebno, dovolj je, da izjaviš, da ni boga razen allaha dz.s. in da je mohamed saws njegov prerok (s točno določenimi besedami v arabskem jeziku - šahada). In to je to. si musulman.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Nekdo, ki bere koran, moli proti meki, godrnja allah akbar ni nujno musliman? Moraš imeti poseben certifikat, diplomo ali kaj?

Bingo, Sherlock.
priden.gif

Ce jaz nekomu recem da je katolik ni avtomaticno katolik tudi ce bere Biblijo in godrnja o Jezusu. Mislim bi to moralo biti jasno vsem z delujocimi mozgani.

pri katolikih je pač malo drugačen 'vstop', ne gre brez krsta, ki ga ne more izvesti vsakdo (razen v skrajni sili)...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik skala pravi:
rešil življenje
bonk.gif

če drobec ne pride skozi telefon ima premalo energije da bi človeka ubil. in sedaj je ta tip glavna zvezda ker je "preživel" ziher je v njegovem bednem življenju tak žalosten dogodek nekaj s čemer se bo lahko vsaki blondinki v baru pohvalil. kako prizadet moraš bit na na račun tega delaš raklamo sebi?

Odvisno, kam bi drobec šel...več kot dovolj, da razcefra kakšno pomembnejšo žilo...

sicer pa naredi en prepost poskus, z nožem zabodi teleofn tako močno, da konica ravno pogleda ven na drugi strani za kak milimeter...nato pa z enako silo zabodi sebe...če imaš prav, ti ne bo nič hudega...
bonk.gif

P.S.: pa da ne bi res probaval,si ravno dovolj bukov za kaj takega

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Očitno zate manjvredna podvrsta ljudi, da o otrocih ne govorimo. Samo fašistični imbecil o tem pomoru najprej pomisli, da je Breivik postreljal levičarje.
stupid-1.gif

Breivik je izjavil: "Nekateri ljudje so videti bolj levičarski kot drugi,“ je pojasnil, kako je s pištolo in puško izbiral "Marksiste“, vmes pa izpustil nekega fanta, ki je bil videti konzervativen. "Videti je bil desno usmerjen. To je bil razlog, zakaj ga nisem ustrelil,“ je povedal.

Resnično si bogi bogi bogi
priden.gif

Poglej si malo podatke o tem koga je napadel na tistem otoku. Njegova tarča so bili pripadniki levo usmerjene laburistične stranke. To da so levičarji zame manjvredna podvrsta ljudi si pa ti napletel iz tvoje bujne domišljije, tega jaz nikoli nisem rekel.
https://www.dnevnik.si/1042525356

jao jao jao, bolniki ste nekateri in to res hudi
stupid-1.gif
Očitno so levičarji zate manjvredna podvrsta ljudi, zato pa tudi izražaš tak kompleks. Ti kar polagaj besede v moja usta, na srečo se da vse prebrat za nazaj, je uporabno to tudi za uradne osebe.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16

Lahko poves kaj vec o postopku, stroskih, casovnih okvirjih postopkov za pridobitev orozja?

Osebno mislim, da bi moral vsak nekaznovan drzavljan EUja imeti pravico, da 1ga kosa strelnega orozja za obrambo svojega doma, mesta, drzave, predvsem pa druzine...

Ker v primeru razpada sistema, ali kaksnega teroristicnega napade, ne zelim v kotu dnevne sobe cakati na policista, da resi mojo druzino...

Hvala za info

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Greš na upravno enoto, potem hodiš en teden na nekakšno šolanje, na koncu malce strelskih vaj in to je to.
Vmes pa razmišljaš, kako boš zadevo varoval, da je otroci ne izvohajo
tongue-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
a pri nabavi orožja, kaj pomaga informacija, da sem bil v vojski leta 1998? 2000 so nabor potem ukinili.

I

Izbrisan uporabnik #9334

To ti nič ne pomaga. Če si bil nekoč v vojski, to pomeni, da si znaš sam čevlje spucat in namazat - kadar se ti ravno zljubi.
tongue-1.gif

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16

Koncno mi je jasno, katera gospodarska panoga stoji za vsemi temi ter. napadi in poplavo beguncev. Orožarska. Po zgledu Amerike par kosov orozja na vsakega Evropejca. Aja pa vsakega begunca tudi.
Pa smo spet na zacetku ...

I

Izbrisan uporabnik #9334

grin1.gif
Prvo pomoč nam je predavala medicinka, ki je povedala, kako navdušena lokostrelka je.
In res, tudi meni je samostrel bolj privlačen - bolj prvinski. Po drugi strani je pa žival bolje ubiti s šusom, saj je smrt bistveno manj boleča.

Za tele teroriste v Parizu bi pa organiziral strel z Longbow lokom, direkt v mandoline
10.gif
! Tako da mu tiste device na oni strani nebi čisto nič koristile!

10.gif
Kjer je baba gospodar, tam je volk mesar!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113

Če misliš, da ti bo tole pomagalo proti nekomu s kalašnikovo, ti moram žal sporočit, da to deluje samo v hollywoodu...