Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
ni smešn, ker je to že Zokijev način dela
njegov je baje 3 MOL 7 men
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
ni smešn, ker je to že Zokijev način dela
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
kok so že koštale ponovne volitve župana v Lj, ker si tipček stalno zmišljuje a hoče bit v parlamentu al župan?
ker je njihova solata na stadionu?Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Zakaj pa pametnjakoviči sami ne najdejo investitorja, ki bi obnovil samo štadion, njihovo solato pa pustil pri miru?
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Zakaj pa pametnjakoviči sami ne najdejo investitorja, ki bi obnovil samo štadion, njihovo solato pa pustil pri miru?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pa še to - največji, najboljši, najbolj pošten, najlepši, reševalec družin in mejnih sporov je takrat dejal, da Stožice ne bodo stale MOL-a "niti centa" - zaradi naraščanja stroškov, je MOL plačala GREP-u že skoraj 39mio€; ...
zelene površine in samooskrba. to pa ja trobijo vsi najbolj razviti, kje pa ti živiš?Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Kdo pa je lastnik te zemlje kjer raste ta solata? Meni se zdi rahlo usekano, da raste solata samo dober kilometer stran od centra glavnega mesta države.
ko mu poveš resnico njegov kretenski nasmešek eksponentno narasteCitat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Pa še to - največji, najboljši, najbolj pošten, najlepši, reševalec družin in mejnih sporov je takrat dejal, da Stožice ne bodo stale MOL-a "niti centa" - zaradi naraščanja stroškov, je MOL plačala GREP-u že skoraj 39mio€; ...
Mene zanima zakaj ga kdo od novinarjev ne spomni na to obljubo, res me zanima kakšen bi bil njegov odgovor...verjetno bi njegov krete*ski nasmešek hitro izginil s ksihta.