Stožice

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
A mene kot ljubljančana, sme boleti nasedla investicija? pa ker so jo delno plačali tudi iz državne malhe, sme boleti tudi periferce pa murkote...
smirk-1.gif

A hočeš moje dovoljenje? Potem naj bo ne, ne sme te boleti. Ko te bo začelo boleti tudi pri drugih nasedlih investicijah, predvsem tistih, ki pa so neposredno financirane iz proračuna, takrat te lahko boli perfierno oklicani "spomenik".

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Uff se je spet malo davidoff v "politiko" vmešal. Pri preiskavah smo te malo pogrešali.
hysterical-1.gif

ps: Daj še malo bolj agresivno pa se te bo mogoče še res kdo ustrašil.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Tisti preiskavi, kjer so že vsi zunaj in je to v bistvu samo pesek v oči? Takrat, ko bo nekdo od glavnih sedel, bom verjel v preiskave, do takrat se vam pa smejem v obraz, kako zagrizeno škrtate z zobmi in se hinavsko smejte, nevedoč, da vas (nas) jebejo v glavo.

A si se ustrašil? Ni bil moj namen, ker sem čisto miroljuben dečko.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Jaz ne, veliko ljudi pa pade na take trike.
Malo agresivnosti pokažeš pa veliko ljudi folda.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Ne bluzi pa pojdi gledat s kakšnim tonim si uletel v temo.
Sicer pa sebi je vedno najtežje priznat. Tudi jaz ti ne zamerim.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
In? Kaj je z mojim tono? Še vedno je enak. Še vedno mislim, da si puhoglavec brez jajc (ni agresivno mišljeno). Spletno oko vabi pa se žali. Lahko greš pa tudi kam drugam jokat, ker meni dol visi kako močno te je prestrašil moj ton.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
in ti kot državljan, bi tam vse skupaj porušil?

smiliš se mi če v življenju vsako besedo jemlješ tako dobesedno...mislil sem izpostaviti nesmiselnost te gradnje in tudi to, da tega napol zgrajenega spomenika ne bomo imeli za kaj uporabljati, ker za tiste tri koncerte letno in nekaj nogometnih tekem (kjer ne bo gledalcev) je bila gradnja za naslednja leta popolnoma stran vržen denar..in to ne malo denarja!

ti se pa spotakneš ob moj ciničen stavek, da lahko stadion kar "podremo"

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne, jaz v življenju berem in poslušam kaj nekdo zapiše ali govori, dejansko. Če pa ti ne zmoreš kontrolirati svojega občutka manjvrednosti pa ni moj problem. Tema je polna tvojega cinizma in posmehovanja objektu za katerim stoji Jankoviæ. Kmalu boš imel še eno kost za drkat, Barje in predelovalni center, pogodba je vredna "samo" 150 mio, če se ne motim. Izvoli.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Citat:
In? Kaj je z mojim tono? Še vedno je enak. Še vedno mislim, da si puhoglavec brez jajc (ni agresivno mišljeno). Spletno oko vabi pa se žali. Lahko greš pa tudi kam drugam jokat, ker meni dol visi kako močno te je prestrašil moj ton.
Kot že napisano par postov prej.
Razumevanje napisanega ti dela težave btw.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Meni gre razumevanje povsem dobro. Tebe je zmotil ton. Še smešno ni več, na začetku je vsaj bilo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
lej, ko se gre o domnevnih 100 miljonskih poslih Janše s Patrijo, se ta zgodba neprestano osvežuje s strani medijev, da narod slučajno ne bi pozabil sovražiti domnevnega orožarskega poslovneža.
Mimogrede se je ta pogodba že zdavnaj razdrla in je šlo v ta posel dosti manj denarja, ampak ok.

Ko pa pridemo do 120 miljonskih Jankoviccevih Stožic, ki še sploh niso dokončane se pa dogaja, da mediji sproti pozabljajo na ta FAIL in ga ne ponavljajo na tedenski ravni kakor je to v drugih podobnih primerih. Hmmm, le zakaj...

Pa nisem Janševist, mi gredo pa v lajfu na penis vsaka dvojna merila.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Nisi malo zgubil nit? Kompas dela? V glavi vse v redu?

daj kaj ce bi si ti skupaj z Darjanom pisal v svoji temi...oba sta tečna in brez dodane vrednosti...pa se bolj pametna od utisevalca