mater se tale Plečnikov stadion stalno meče naprej. pa a vam še kar ne ukopči, da če bi se Plečnik šel prenavljat, da bi trajalo še ohoho let, ker je 1. zavarovan kot zgodovinska znamenitost. 2. ker stanovalci okoli nagajajo?
tudi Tivoli bi se lahko šel prenavljat, ampak tam niti ni več veliko prostora za izboljšave, se bojim. in kar se tiče hokeja v Stožicah - če izpilijo še napake, ki so se pokazale ob tem prvenstvu, bi lahko s to dvorano bili resni kandidati tudi za kako elitno skupino ...
drugo - ko smo bili na tekmi s Švico, sem sedel ob tujem fotografu in ko so okoli 75., 80. minute začeli ljudje odhajat, me je začudeno vprašal, what's happening. ni kriv stadion, kriv je folk oz. odnos. ni kriv Zoki, tudi če bi bilo vse po propisih narejeno, bi še vedno folk takole odhajal ...
pa slišal sem, nekaj o akustiki, da ni primerna za navijanje - zakaj sem potem Švicarje na drugi strani prav lepo slišal? in ko je vstal cel stadion ob redkih primerih, je bilo vzdušje res lepo. da o dvorani ne govorim, ko se v dvorani res navija kot je treba, je spodaj noro. kar se tiče pa koncertne akustike - stadion ne vem, kako je, ker še nisem bil tam na koncertu, sem pa bil na parih v dvorani, in so res poštimali stvari, se precej pozna.
kar se tiče zapufanosti ... in order to make money, you have to spend money. ja v neki smiselni meri, seveda. že res, da ga Zoki precej pospravi v žep(e), ampak Ljubljana še nikoli ni bila tako polna s turisti, kot letos! in to z zadovoljnimi turisti. tako prijetnega počutja ob nabrežju Ljubljanice že dolgo ni bilo. končno nekaj podobnega, kot je Lent na višku sezone v Mariboru. Ljubljana ni popolna, je pa v zadnjem času zelo napredovala, sploh ko hodim po ostalih večjih mestih, je postala res lepa in zanimiva. moderna s pridihom zgodovine. top! pa tega si nisem jaz izmislil, temveč sem to slišal od tujcev ...