Stil oblačenja pri ženskah

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.259
1.281
113
43
Nevem kako je pri ostalih fantih samo jaz rad vidim da je punca dobro oblečena. Ne pa da vse nosijo isto ali grdo ali neprimerno. Sploh zvečer mi te kurbaste obleke in čevlji res gredo na jetra.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.270
16.561
113
dej nalimi kkšno sliko, da vidim kaj ti si predstavljaš pod "kurbasto obleko in čevlji"
grin1.gif

drgač pa ja, tudi jaz rad vidim, da so bejbe ql oblečene, je pa res, da moraš upoštevati prilagajanje oblačenja glede na lokacijo, dogodek, družbo.....

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Pozimi mi grejo na kur.ac Uggice (bemti avstralske ovce), poleti mi gredo pa na živce dimije aka aladinke. Da o skejterskih čevljih na simpatični ženski ne začnem. Bem vas u stil.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Moja Jedina obožuje Uggliz kot jim pravim jaz (so grdi škornji pa da si ne vem kakšen fotomodel od ženske), 250 EUR+ za ene pofukane škornje, za ta denar ti obrijem 5 ovc pa sešijem 20 parov škornjev.

Aladinke ne nosi, še sreča zanjo, ker potem ve, da jaz oblečem Eurosport trenirko in Shox Nike superge.
smile-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Meni gre pa na organ to, da skoraj vse furajo isti zara / h&m / c&a / cosmo shit / you-name-it stil. V bistvu mi je prav fajn videti kakšno, ki se ji =be za te "kao" trende. Ok, z izjemo raznih slutty, rave, "metelkova" in jaz-sem-umetniška-duša stilov.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Svetlo rjavi sandali? Dobra kombinacija, všeč mi je kako razmišljaš.

brown-sandals-with-socks.gif

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zdaj si naštel skoraj vse trgovine v katerih nakupjuejo ženske. Jbg, cunje so poceni, nekateri paše nekateri ne. Kaj je pa zate lepo oblečena ženska?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Dobr si to napisal. Še dva briljantna uhančka, gel u lase pa si že skorja Christiano, samo brez dinarja, samo to ni več pomembno. Samo, da se nate limajo sladke male.
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.259
1.281
113
43
s22b to mi je všeč čez dan

Mah sej nevem sam bejbe se mi zdi sploh ne dajo več na svoj izgled kot včasih. Vse nosijo isto, dolgočasne čupe, nobene elegance.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Zdaj si naštel skoraj vse trgovine v katerih nakupjuejo ženske. Jbg, cunje so poceni, nekateri paše nekateri ne. Kaj je pa zate lepo oblečena ženska?

Odvisno od ženske, kaj kateri paše. Ravno zato mi gre na organ, ko se vse furajo isti stil, ne glede na to, ali jim takšen stil sploh paše. Se sprehodiš skozi citypark, pa imaš občutek, da srečuješ same klone. Ne vem no, čista uniformiranost, nobene individualnosti.

Dobro oblečena ženska je zame tista, ki svojo zunanjo podobo uskladi s svojim karakterjem in splošnim življenjskim stilom. Ena, ki je športnica po duši, ji bo bolj pasala kombinacija jeans+eleganten windstopper, kot pa neko pedenanje po nasvetih iz cosmota.

In zato ne morem direktno reči "tako oblečena ženska mi je všeč". Lahko ima na sebi najboljšo dizajnersko robo, pa če ni tip človeka za to, je vse zastonj.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
No, dejstvo je, da je v trgovinah tako grozna izbira, da sploh ne veš kaj bi kupil. Vse je razvlečeno, puloverji so s kratkimi rokavi (WTF?!?!), majice so obupne.

Jaz osebno se najbolje počutim v kavbojkah, puloverju in supergicah. Služba pa mi ne dopušča, da bi to ves čas nosila. Verjemi, da je še kako super užitek vržt dol pete in poslovne cunje in se oblečt kot nek teenager
grin1.gif