Stavka policistov čez majske praznike?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Komi čakam dnevnik jutr zvečer. Mogoče bi pa lahko Hrvati vložil eno tožbo, za nelojalno konkurenco turizmu in to na "državni ravni"?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
pa res, kdaj se odpravi glavnina?, jst bi se naslajal
cheer.gif
, vsaj po dnevniku, bi rad videl.....
so kake kamere kje, da bi se dalo v živo naslajat nad kolonami?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.255
1.403
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Takole zamišljena stavka je čist v redu, pa ne zato, ker godi moji hudobiji in škodoželjnosti, ampak ker se bo dotaknila tistih, ki se jih očitno kriza, še ni dovolj.
Obubožanih delavcev, brezposelnih in socijalcev verjetno v teh kolonah ne bo.
Čas je da krizo tudi v praksi občutijo še drugi, ker očitno je še niso, glede na to, da še vedno furajo potrošniške navade izpred krize.
evil.gif

Capl = butl.

Tisti, ki ima 150 evrov, da bo šel za 1. maj na Hrvaško, je sumljiv, ga je treba na meji natančno pregledat, če nima mogoče s seboj celo 180 evrov, in je pravzaprav protidržavni element. Ker z odhodom v tujino ruši zafurano slovensko ekonomijo.

Tisti, ki pa ima premoženje vredno 5 miljonov evrov (pri plači 1300 evrov), pa ni sumljiv. In ga ne bomo ne pregledovali (PKK), niti zajebavali na meji...

Capl butl, veš, tudi če ne grem na Hrvaško, tega denarja Slovenija NE BO videla. Zanalašč, iz principa.

Končno pa grem lahko 29. ali 30. aprila z vlakom v Beljak in tam sp.ičkam 150 evrov. Je kaj za kupit....
In SPET Slovenija mojih 150 evrov NE BO dobila, pa če jo hudič vzame.

In vlak, če ne veš, stoji na Jesenicah le toliko, da zamenjajo lokomotivo. 10, največ 15 minut. Ker se mora držati mednarodnega voznega reda.
In državni hlapci (imenovani policisti) na jeseniški železniški postaji se tudi morajo držati voznega reda. Pa če jih hudič vzame.

In jih bo hudič tudi vzel. Jeseni jim 20% manjše plače ne ginejo.
In prav jim je, saj so na protestih potegnili z oblastjo, ne pa z demonstranti. BUTLI!

Članek Postmodernost policijske stavke na linku
članek kolumnista Marka Radmiloviča

Če smo že pri teh 150, jih ti sploh nebi imel če država nebi nekaj že vstran pobrala. Tako da si jo že izplačal
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
KSZ...pa kaki bolniki ste tukaj eni...zaradi nekaj urc cakanja na meji, boste odpovedali dopuste, se kregate kdo plačuje policiste ipd...tak ste zmanipulirani da ne vidite pravega problema...a ko pa ste čakali na meji za avstrijo da ste šli po 10 kil praška pa je blo ok? pri 30 stopinjah brez klime...

pomehkuženi ste do konca...meni prav prijetno dol visi...če štrajkajo naj štrajkajo, saj jim je dovoljeno...naj pregledujejo meje...zaradi takih jokecov na alterju, ki vidijo samo svojo rit, pa se to spremeni v negativno propagando...

pa ko čakate v italiji na cestninski postaji 3 ure tudi jokate?, pa ko ma letalo 5 ur zamude...get a life...življenje je čakanje...froci so pri tem še najmanj obremenjeni, ker jim je taka pot dogodek...moji se do sedaj še nikoli niso pritoževali nad čakanjem v koloni...

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Tako je, plačal storitev varovanja a za nagrado me jebejo na meji? Kaj če bi nekdo prišel od policistov k meni na malico dunajca za 6 EUR, jest bi mu pa lepo natresel samo mal tenstanga krompirja in ga pustil čakat ene 3 ure, da se spravim njemu spečt tist šnicl hkrati bi ga pa opozoril da imam prenizko plačo... Se gre še mi take igrice? Bo fajn? Mi bo g. policist omenil da se temu reče konurenca in da bo šel drugam? Lahko jest njemu rečem kaj podobnega?

krko

Guru
5. sep 2010
2.790
1.479
113
ksz

Stavka gor ali dol. Vsakič, ko grem v BiH na HR-BiH meji čakam v koloni. Hrvatu v kuæici se sladko j.ebe in vsak dokument tlači v nek skener.
Aja pa oni ne stavkajo ampak samo delajo po predpisih in to celo leto ne glede na "prometni koledar gneče" . In pazi to svetsko čudo, nihče se ne pritožuje. Ja, takrat tudi tisti z majhnimi otroci čakajo v koloni na 30+ stopinjah
smirk-1.gif

Stavko absolutno podpiram, če komu kaj ne paše naj piše na Vlado, da policistom zvišajo plače ker ne morete trpeti zastojev. Oziroma še boljše je, da začnete zbirat peticijo za povišanje plač policistom. Višje plače policistov oz. boljši delovni pogoji->manj gneče na mejnih prehodih.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.760
9.974
113
40
MB
nemoreš, ker oni so miličniki, in majo malo knjigico po kateri pobrskajo pa ti napišejo kazen

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
A bo stavka samo na meji, ali bodo stavkal tudi na magistralnih ravninah kjer je polna črta?
aplauz.gif

Če povežem z industrijo. Šefa jebejo direktorji, potem gre pa šef jebat delavce, da bodo vidli direktorji kaj so šefi v proizvodnji. Pomoje kakega haska nebi bilo. Delavec bi poslal šefa v 3pm, ampak tukaj ne gre, ker lahko zato dobi 417€ nagrade. Bravo
zmaga.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Hvala
Zaj bi rabil še pa urnik prihodov v bližino meje, de ne bom 2dni skup visel gor....
Ynos@ pomahaj mi
cheer.gif

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Meni sicer te stavke, kjer najebe folk, torej prebivalci slovenije, niso jasne. Stavka bi morala biti takšna, da najebe delodajalec, da se vrši pritisk na njega, ne pa na xy ljudi.

Torej maš fabriko, stavka, stroji stojijo, najebe lastnik tovarne, ker mu stoji proizvodnja. Pri nas pa imaš fabriko (državo), pride stavka, in najebemo ostali, ki "delamo" v njej, namesto da bi lastnik...
Kako točno naj policisti stavkajo, da bodo najebali vodilni, torej model v obleki, ki sedi v 15. nadstropju, ki je plačan iz državenga proračuna

Sredi dneva zaprejo vse prehode okoli pralamenta, vlade, ministrstva, pa ne pustijo odogovrnih ne ven ne noter. Iz varnostnih razlogov. ALi pa recimo vse skupaj totalno zaprete, ali pa sploh nehate varovat vse politike, inštitucije, ambasade (to zadnje bi sploh zaleglo). Ni po zakonu, ampk kaj vam pa morejo? Če se na koga zaradi tega spravijo, ponovite vajo. Samo jajca je treba imet.

Meni je ful zanimivo vas brati, ko ste tako močni na besedah
smile-1.gif

smile-1.gif
cel alter samih nadmočnih, ja.

LP,
PIC

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ampak je pozabite - od prvega junija (julija?) boste pa v Evropo hodili na dopust! Takrat bo pa po Caplovo OK.
A bo tvoja firma kej odprla dol, ...ti bi bil najprimernejši za novo okolje, ker poznaš teren
tongue-1.gif

Ti, a ves, da je office ki pokriva Slovenijo res v Zagrebu? Dajmo ugibat zakaj.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ampak je pozabite - od prvega junija (julija?) boste pa v Evropo hodili na dopust! Takrat bo pa po Caplovo OK.
A bo tvoja firma kej odprla dol, ...ti bi bil najprimernejši za novo okolje, ker poznaš teren
tongue-1.gif

Ti, a ves, da je office ki pokriva Slovenijo res v Zagrebu? Dajmo ugibat zakaj.

Verjetno ste neka firma, ki podpira lopove.
evil.gif

Obrni pozornost na starejšo gospo z nahrbtnikom:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Pokliči, piši, ti bodo rade volje odgovorili
cheer.gif

POSTAJA MEJNE POLICIJE JELŠANE image
Naslov: Jelšane NN, 6254 Jelšane
tel (05) 714 02 00
fax /
e-mail pmp_jelsane.pukp@policija.si
Komandir: Aleksander MORAN
Delovno področje: PP s posebnim delovnim področjem za kontrolo prehajanja preko državne meje. Delo opravlja na MMP Jelšane in na mejnem prehodu za obmejni promet Novokračine.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Pokliči, piši, ti bodo rade volje odgovorili
cheer.gif

bom, ampak sem rajši prvo vprašal, če ve kdo iz prve roke (ga uporablja za izredne primere)
wink-1.gif

E: klical in ni možen prehod brez propustnice
rolleyes-1.gif

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
ksz....

Policija bo samo delala po zakonu in pooblastilih katera ima. Torej natančna in temeljita kontrola vsakega avtomobila ipd.

Če bi postavili barikado okoli parlamenta, zaprakiral ulice ipd., bi šlo za grobo kršitev delovnega razmerja in neizpolnjevanje ukazov, ter nenamesko uporabo službenih sredstev (avtomobili, ipd.).
Zdej naj se pa javi en od šefov policije in ukaže svojim podrejenim da ne smejo delati po zakonu
evil.gif
.

In koneckoncev, kdo pa koga sili, da mora obvezno iti na hrvaško ipd.. Sej tudi Luftahnsa ustavi letalski promet nad evropo, pa se nihče ni pritoževal.

V kolikor pa kdo misli da so mu kršene državljanske oz. bilokakšne pravice, sem popolnoma prepričan, da obstaja kak organ JU, kateri bo to pritožbo sprejel, jo obravnaval ter mu dal odgovor.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.