Stavka policistov čez majske praznike?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
čez praznike se jim obeta veliko dela
evil.gif

evil.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
benificiranega staža že dolgo ni več. Pa če jih pol vržejo ven potem bo anarhija
smile-1.gif
Je pa res, da nebi škodilo če bi vsakemu državljanu dali orožje pa da se naredi malo naravna selekcija.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
pošteno delam cele dneve, pošteno služim in si tudi pošteno zaslužim za dopust. Tako, da prosim ne mi moralk prodajat.

22. jul 2007
13.641
1.797
113
124
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Takole zamišljena stavka je čist v redu, pa ne zato, ker godi moji hudobiji in škodoželjnosti, ampak ker se bo dotaknila tistih, ki se jih očitno kriza, še ni dovolj.
Obubožanih delavcev, brezposelnih in socijalcev verjetno v teh kolonah ne bo.
Čas je da krizo tudi v praksi občutijo še drugi, ker očitno je še niso, glede na to, da še vedno furajo potrošniške navade izpred krize.
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Enkrat sem že doživel to vašo delovno stavko... cakal uro in pol, ko sem se vračal iz dirke na Hrvaškem... na meji pa so se policaji sprehajali od enega do drugega avta, si podajali dokumente, da je prišel tudi 3x drug policist do tebe... potem pridem na vrsto, dam dokument in me vpraša, policist, če imam kaj za prijavit... vprašam kaj naj njemu prijavim, glede na to, da me drugače to sprašuje carinik... pravi orožje, drogo, ilegalce... odgovorim, da droge in orožja nimam, ilegalc mi je pa lahko kak v prtljažnik zlezel, v tisti uri in pol čakanja v koloni... sledil je pregled avta v ginekoloških rokavicah, ponudil sem mu tudi vžigalnik, da preveri nivo goriva v rezervoarju. Izredno lepo porabljenih extra 15 minut... v tem terminu bom šel pa raje na severno mejo, v A in DE... in tam pustil €. Želim vam uspešno drkanje davkoplačevalcev in upam, da se komu odpuli da bo kaj pametnega za prebrati na 24ur...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik asko pravi:
malo čudno razmišljanje imaš
stupid-1.gif
ampak pač tako gledaš na zadevo. Jaz gledam popolnoma drugače.
Domovina popolnoma uničena, izropana, morala na podnu, mladi brez prihodnosti, starim se po 40let dela obeta še večje siromaštvo....
....enim pa je najbolj pomembno kako svoje egoistične riti spravit na najlažji način na dopust, ......ko noj, glavo v pesek
uf-1.gif

Zakaj egoisticne riti? Ti si res pacijent.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Ne zastopim pa nekaj: kadarkoli kdo stavka, je to namenjeno izvoru problema... policisti so naprimer v Mariboru pretepali stavkajoče (recimo, da si je večina to res zaslužila)... Ko se pa oni odločijo za stavko, pa obremenijo roko, ki jih hrani... me zanima, kdo bi tepel njih, v primeru, če stavka uide iz vajeti?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Sredi dneva zaprejo vse prehode okoli pralamenta, vlade, ministrstva, pa ne pustijo odogovrnih ne ven ne noter. Iz varnostnih razlogov. ALi pa recimo vse skupaj totalno zaprete, ali pa sploh nehate varovat vse politike, inštitucije, ambasade (to zadnje bi sploh zaleglo). Ni po zakonu, ampk kaj vam pa morejo? Če se na koga zaradi tega spravijo, ponovite vajo. Samo jajca je treba imet.

Saj to je problem,ker jih nimajo. Najlažje je jebat narod. Naj čakajo v kolonah, trošijo gorivo, imajo slabo voljo, večjo utrujenost in možnost nesreče, itd...

Kot rečeno, če so tako pogumni,naj se lotijo stavke tam kjer je problem. Naj postavijo ograje okoli parlamenta in začnejo stavkati.
Lahko tudi v civilu oziroma off duty,če ne upajo med sluzbo. Ali pa naj vsi zbolijo naenkrat...ne pa jebat naroda u glavo.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Takole zamišljena stavka je čist v redu, pa ne zato, ker godi moji hudobiji in škodoželjnosti, ampak ker se bo dotaknila tistih, ki se jih očitno kriza, še ni dovolj.
Obubožanih delavcev, brezposelnih in socijalcev verjetno v teh kolonah ne bo.
Čas je da krizo tudi v praksi občutijo še drugi, ker očitno je še niso, glede na to, da še vedno furajo potrošniške navade izpred krize.
evil.gif

Capl = butl.

Tisti, ki ima 150 evrov, da bo šel za 1. maj na Hrvaško, je sumljiv, ga je treba na meji natančno pregledat, če nima mogoče s seboj celo 180 evrov, in je pravzaprav protidržavni element. Ker z odhodom v tujino ruši zafurano slovensko ekonomijo.

Tisti, ki pa ima premoženje vredno 5 miljonov evrov (pri plači 1300 evrov), pa ni sumljiv. In ga ne bomo ne pregledovali (PKK), niti zajebavali na meji...

Capl butl, veš, tudi če ne grem na Hrvaško, tega denarja Slovenija NE BO videla. Zanalašč, iz principa.

Končno pa grem lahko 29. ali 30. aprila z vlakom v Beljak in tam sp.ičkam 150 evrov. Je kaj za kupit....
In SPET Slovenija mojih 150 evrov NE BO dobila, pa če jo hudič vzame.

In vlak, če ne veš, stoji na Jesenicah le toliko, da zamenjajo lokomotivo. 10, največ 15 minut. Ker se mora držati mednarodnega voznega reda.
In državni hlapci (imenovani policisti) na jeseniški železniški postaji se tudi morajo držati voznega reda. Pa če jih hudič vzame.

In jih bo hudič tudi vzel. Jeseni jim 20% manjše plače ne ginejo.
In prav jim je, saj so na protestih potegnili z oblastjo, ne pa z demonstranti. BUTLI!

Članek Postmodernost policijske stavke na linku
članek kolumnista Marka Radmiloviča

Nazadnje urejeno:

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Enkrat sem že doživel to vašo delovno stavko... cakal uro in pol, ko sem se vračal iz dirke na Hrvaškem... na meji pa so se policaji sprehajali od enega do drugega avta, si podajali dokumente, da je prišel tudi 3x drug policist do tebe... potem pridem na vrsto, dam dokument in me vpraša, policist, če imam kaj za prijavit... vprašam kaj naj njemu prijavim, glede na to, da me drugače to sprašuje carinik... pravi orožje, drogo, ilegalce... odgovorim, da droge in orožja nimam, ilegalc mi je pa lahko kak v prtljažnik zlezel, v tisti uri in pol čakanja v koloni... sledil je pregled avta v ginekoloških rokavicah, ponudil sem mu tudi vžigalnik, da preveri nivo goriva v rezervoarju. Izredno lepo porabljenih extra 15 minut... v tem terminu bom šel pa raje na severno mejo, v A in DE... in tam pustil €. Želim vam uspešno drkanje davkoplačevalcev in upam, da se komu odpuli da bo kaj pametnega za prebrati na 24ur...

aplauz.gif

Bojim se, da bo kakšnega starejšega (od razburjenja), ali otroka med nekajurnim čakanjem na meji zadane kap. In potem bo oče z nožem zaštihal policista. Kar ne bi bilo nič čudnega glede na svinjarijo, ki jo državni hlapci pripravljajo...

Se ni treba prav nič zgražati nad zapisanim! Gre za hipotetično situacijo.

Vendar, če se bo zgodila, bo ABSOLUTNA krivda na strani policistov. BREZ NAJMANJŠEGA DVOMA!

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
To pa res nimam nič proti, če v Avstrijo neseš, sj nam veliko uslugo delajo, ko zaposlujejo veliko naših, ki potem prinašajo dnar v Slovenijo.
Ko se pa dela popolnoma obratno in še to ni dovolj, ampak je treba še dnar tja nosit, to pa je navadna sabotaža domačega gospodarstva.
Ste navadni egoistični butalci, ko otroc,..,,jst hočem na dopust,,
bonk.gif

..pejd v Evropo na dopust, benti, če že morš, ti vsaj v pivo ne bodo pljuvali,.........kak vas ni sram, ravno v času ko nam krajnsko klobaso kradejo, navaljujete dol ko mutavi,..če bi bli vsaj malo domoljubni, bi jih ravno za te praznike bojkotirali, potem se pa naj odločijo, ka jim je bolj pomembno, al klobasa al slovenski turisti.
Vsi, ki boste za te praznike prečkali južno mejo, ste sokrivi izgube naše klobase, ki so jo naši predniki z velikim trudom ukradli severnjakom, ..pluvate po naših prednikih
10.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Ampak je pozabite - od prvega junija (julija?) boste pa v Evropo hodili na dopust! Takrat bo pa po Caplovo OK.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Ali je ponavadi gužva na prehodu na lokalnici cesti (razmišljam da grem dol iz AC, čez lokalni prehod pa nazaj na AC)? Smer AC Krško - Zagreb
meja.jpg

Tole po moje prevec folka pozna... Ce ze kje, pojdi raje cez Osilnico...

Točno. Tudi balkanski auslenderji. Potem pa obračajo in gredo na "tavelik" prehod, ker jih ne spustijo preko.
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Enkrat sem že doživel to vašo delovno stavko... cakal uro in pol, ko sem se vraèal iz dirke na Hrvaškem... na meji pa so se policaji sprehajali od enega do drugega avta, si podajali dokumente, da je prišel tudi 3x drug policist do tebe... potem pridem na vrsto, dam dokument in me vpraša, policist, èe imam kaj za prijavit... vprašam kaj naj njemu prijavim, glede na to, da me drugaèe to sprašuje carinik... pravi orožje, drogo, ilegalce... odgovorim, da droge in orožja nimam, ilegalc mi je pa lahko kak v prtljažnik zlezel, v tisti uri in pol èakanja v koloni... sledil je pregled avta v ginekoloških rokavicah, ponudil sem mu tudi vžigalnik, da preveri nivo goriva v rezervoarju. Izredno lepo porabljenih extra 15 minut... v tem terminu bom šel pa raje na severno mejo, v A in DE... in tam pustil €. ÂŽelim vam uspešno drkanje davkoplaèevalcev in upam, da se komu odpuli da bo kaj pametnega za prebrati na 24ur...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.760
9.974
113
40
MB
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

Sredi dneva zaprejo vse prehode okoli pralamenta, vlade, ministrstva, pa ne pustijo odogovrnih ne ven ne noter. Iz varnostnih razlogov. ALi pa recimo vse skupaj totalno zaprete, ali pa sploh nehate varovat vse politike, inštitucije, ambasade (to zadnje bi sploh zaleglo). Ni po zakonu, ampk kaj vam pa morejo? Če se na koga zaradi tega spravijo, ponovite vajo. Samo jajca je treba imet.

Saj to je problem,ker jih nimajo. Najlažje je jebat narod. Naj čakajo v kolonah, trošijo gorivo, imajo slabo voljo, večjo utrujenost in možnost nesreče, itd...

Kot rečeno, če so tako pogumni,naj se lotijo stavke tam kjer je problem. Naj postavijo ograje okoli parlamenta in začnejo stavkati.
Lahko tudi v civilu oziroma off duty,če ne upajo med sluzbo. Ali pa naj vsi zbolijo naenkrat...ne pa jebat naroda u glavo.

saj so bli nedolgo nazaj pred parlamentom ... samo v napačno stran obrnjeni
crazy1.gif

zdaj pa pričakujejo sočutje ... seveda ... gamad, ko jih rabiš jih itak ni, za 5 kmh prekoračitev omejitve pa lahko mamo tud mestno redarstvo, druge koristi pa itak ni ...

ista branža ljudi so to ko načelniki po UE, večno na bolniškah
stupid-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Meni sicer te stavke, kjer najebe folk, torej prebivalci slovenije, niso jasne. Stavka bi morala biti takšna, da najebe delodajalec, da se vrši pritisk na njega, ne pa na xy ljudi.

Torej maš fabriko, stavka, stroji stojijo, najebe lastnik tovarne, ker mu stoji proizvodnja. Pri nas pa imaš fabriko (državo), pride stavka, in najebemo ostali, ki "delamo" v njej, namesto da bi lastnik...
Kako točno naj policisti stavkajo, da bodo najebali vodilni, torej model v obleki, ki sedi v 15. nadstropju, ki je plačan iz državenga proračuna

Meni je ful zanimivo vas brati, ko ste tako močni na besedah
smile-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dnar vn noste, pol pa cvilte, da smo u pisdi.
hysterical-1.gif

Dnar nosmo kamr čmo... Sigurno pa želimo z našimi prihranki ČIM MANJ pomagati temu režimu, pa naj bo levi, ali desni. Dokler jih ne zaprejo in obsodijo vsaj 2000! Tiste, ki so dnar že znosili in to v zelo velikih količinah...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ampak je pozabite - od prvega junija (julija?) boste pa v Evropo hodili na dopust! Takrat bo pa po Caplovo OK.
A bo tvoja firma kej odprla dol, ...ti bi bil najprimernejši za novo okolje, ker poznaš teren
tongue-1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
ksz

Ej, a policija bo stavkala tut na Brniku? Bi bilo zanimivo brati kako je kdo zamudu let v Egipt
evil.gif
...

Fantje vi kr stavkajte, izborite si plače, ki si jih zaslužite s poštenim delom, med tem ko vas preplačani nadrejeni je.bejo!

Tisti, ki imajo otroke, kužke, bolezni ipd. bodo že šli dan prej al pa dan kasneje na morje, tko da ni skrbi za njih.

Kvečjem, če jim dan dopusta, ki ga morjo dat, pomeni več kot čakanje v koloni....

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.