Stavka policistov čez majske praznike?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.758
9.972
113
40
MB
tolko ko bo avtov v koloni ziher bazne nebojo zdržale, pa še miličniki nebojo mogli fejsbukat kak jim je fajn narod je.bat
frown-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ziher imajo v klimatiziranih sobah za odmor kabelskega,..
...sej niso butasti de bojo tam na soncu ga dolgo tupli, lepo počasi na izmene, sj dva za vse kolone sta itak zadost
tongue-1.gif

kak sn vesel, komaj čakam....
cheer.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Ne glede na to, da je policija v službi vladajočih, namesto, da bi bila v službi ljudi, državljanov.

Rocher testiranje time!

Bomo preprosto razlozili:

1) Policija je v sluzbi drzave, z dolznostjo zahotavljati javni red in mir.
2) Drzava je ljudstvo, ki svojo voljo izraza na nacin, ki je opisan v osnovnem aktu drzave - ustavi.
3) Ustava pravi, da v Sloveniji po proporcionalnem sistemu izvolimo 90 ljudi, ki predstavljajo voljo ljudstva.
4) Teh 90 ljudi je dolznih, da po svoji vesti - in zeljah svojih volilcev - upravljajo drzavo za cas svojega mandata.

Torej, policija je v sluzbu drzavljanov, znotraj omejitev ustave in zakonov, ki uravnavajo njeno delo, ter je odgovorna tistim, ki so jih drzavljani izvolili, da jih predstavljajo.

Kje je problem?
evil.gif

P.S.: Streljati mogoce res ne (no, razen v noge), ampak plasticni naboji bi bili pa cisto OK odgovor na molotovke.

Rocher testiranje time!

hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
4) Teh 90 ljudi je dolznih, da po svoji vesti - in zeljah svojih volilcev - upravljajo drzavo za cas svojega mandata.

Teh 90 bi komod zreducirali samo na vodje poslanskih skupin, saj itaq dvignejo roko, kot jim ukaže šef.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Imam pa določene izkušnje, katerih širša populacija nikoli ne bo imela, tako da ravno približno vem o čem govorim.

Če imaš izkušnje iz Gaze, Iraka, ali s trga Tahrir, je to eno. Tu pa je Evropa, pa še EU.
In v EU še zdaleč ne gre tako: demonstrant vrže molotovko, policist pa ga ustreli med oči.
bonk.gif

Torej pojma nimaš
ne-ne-1.gif
, čeprav praviš, da imaš izkušnje iz Vietnama, Afganistana, Iraka, iz vojne na Balkanu, iz Palestine, itd.

In ja, glede na povedano si psihopat. Citiram tvoje stavke, ki to nedvomno dokazujejo:

1. "je pač protestnik začel smrtonosni napad, in če ni poznal tveganja, je pa darwin poskrbel zanj, who cares"
2. "Potem ko so pričele leteti granitne kocke in baje celo molotovke, je narod lahko vesel, da ni nihče streljal"
3. "na žalost imamo varuhe človekovih pravic, kateri varujejo pravice tistih ki delajo pizdarije"

In imamo policiste, ki včasih močno prekoračijo svoje pristojnosti, pa niso NIKOLI kaznovani...

Na žalost pa imamo v Sloveniji tudi psihopate, kot je Trigger.

Svetujem ti, da me prijaviš spletnemu očesu. Jaz pa bom brez problema garantirano dobil vsaj dve izvedeniški mnenji, da je oseba, ki piše tako, kot pišeš ti - nedvomno psihopat.

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.417
7.533
113
Predvsem si ti mocno potreben pozornosti in ti posledicno ni problem iz rokava trosit neresnice in neumnosti.

V vsakem postu postavljas neke trditve brez osnov ki so dokazljivo neresnicne. Poleg tega s svojimi trditvami dokazujes da zelo slabo poznas policijska pooblastila dolocena s slovensko pozitivno zakonodajo, se slabse poznas pravno prakso s tega podrocja niti malo pa ti ni poznano dejansko stanje v zvezi z izvajanjem prisilnih sredstev.

Posledicno povsem po krivici napadas ostale forumase, nemalokrat osebno. Zato ti predlagam da lepo beres to temo in se bos morda se kaj naucil.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Dej, policajček, umiri se!

Da te ne bo v jeseni z molotovko zažgal kakšen demonstrant...

Ko boste namreč plavčki ubili prvega demonstranta, greste lahko takoj ne samo jokat nazaj na postaje, ampak (bo celo bolje!) na nekajmesečni dopust izven države.

Lahko pa seveda brez problema uvedete policijsko uro. Ker smo v policijski državi. Ne bi bilo prav nič čudnega.
Upam, da je v Sloveniji kakšen snajperist (najbrž veš zakaj), ki iam snajpersko puško...

Lahko je discplinirat folk, če ste oblečeni v robocope... Ampak snajperski metek prebije vaš oklep. Upam vsaj.

Mimogrede (ON topic) , ste že začeli zahebavati državljane na mejah proti Hrvaški?
Pi.čke brez ideje, kako se boriti za svoje prav ice. P I Č K E in H L A P C I !

6880 postov? A ti v službi kdaj kaj delaš? Si že sploh že kdaj kaj delal?
Ali pa si glasogovornik slovenske policije? Tapravega so izbrali. Si še dosti manj kredibilen kot je bil Goršek! S tem, da že Goršek ni bil niti g od glasogovornika...

In ne napadam drugih, ampak (glede na znanje psihologije) odkrivam forumske psihopate. Je s tem kaj narobe?

Nazadnje urejeno:

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Imam pa določene izkušnje, katerih širša populacija nikoli ne bo imela, tako da ravno približno vem o čem govorim.

Če imaš izkušnje iz Gaze, Iraka, ali s trga Tahrir, je to eno. Tu pa je Evropa, pa še EU.
In v EU še zdaleč ne gre tako: demonstrant vrže molotovko, policist pa ga ustreli med oči.
bonk.gif

Torej pojma nimaš
ne-ne-1.gif
, čeprav praviš, da imaš izkušnje iz Vietnama, Afganistana, Iraka, iz vojne na Balkanu, iz Palestine, itd.

In ja, glede na povedano si psihopat. Citiram tvoje stavke, ki to nedvomno dokazujejo:

1. "je pač protestnik začel smrtonosni napad, in če ni poznal tveganja, je pa darwin poskrbel zanj, who cares"
2. "Potem ko so pričele leteti granitne kocke in baje celo molotovke, je narod lahko vesel, da ni nihče streljal"
3. "na žalost imamo varuhe človekovih pravic, kateri varujejo pravice tistih ki delajo pizdarije"

In imamo policiste, ki včasih močno prekoračijo svoje pristojnosti, pa niso NIKOLI kaznovani...

Na žalost pa imamo v Sloveniji tudi psihopate, kot je Trigger.

Svetujem ti, da me prijaviš spletnemu očesu. Jaz pa bom brez problema garantirano dobil vsaj dve izvedeniški mnenji, da je oseba, ki piše tako, kot pišeš ti - nedvomno psihopat.

Nikjer nisem napisal, da če prostestnik vrže molotovko bo fasal metek v čelo. Če pa vrže molotovko na policista, pa resnično tvega, da se bo kaj takšnega zgodilo.
In ja varuhi človekovih pravic mnogo preveč ščitijo tiste kateri delajo pizdarije (tu nisem mislil protestnikov).

Glede nekaznovanja policistov, je apollo v enem postu povedal, da jih je bilo lani ene 5 odpuščenih, pa ene 20 disciplinskih, me bo že popravil če sem se zmotil.

Po tvoje sem sicer psihopat, ampak ene par psihiatrov in psihologov pravi da nisem, kajti zaupajo mi službeno orožje, tako da..... .
Jaz lahko pokažem papir da sem "normalen", kaj pa ti?

Nikoli nisem bil v Iraku, Afganistanu, idp.. Zakaj bi pa moral biti
sprasujem se.gif

Glede mojih izkušenj, sam imam zabeleženih okoli 20 +/- napadov name med službenim časom, v zadnjih 5-6 letih. Od tega ene par z "nevarnim orodjem oz. orožjem". Sicer streljal nisem, ker na oddelku ne smemo nositi oborožitve, so bila pa uporabljena drugačna prisilna sredstva.
Pa da ne bo pomote, nisem policist. Vsaj ne z ministrstrstva za notranje zadeve, čeprav imam v službenem nazivu pripono policist.

In koneckoncev, jaz sem samo navajal dejstva, katerih ljudje takšni kot si ti ne poznajo in se jih niti ne zavedajo. Potem je pa jok in stok pa grdi grdi policaji.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Dej, policajček, umiri se!

Da te ne bo v jeseni z molotovko zažgal kakšen demonstrant...

Ko boste namreč plavčki ubili prvega demonstranta, greste lahko takoj ne samo jokat nazaj na postaje, ampak (bo celo bolje!) na nekajmesečni dopust izven države.

Lahko pa seveda brez problema uvedete policijsko uro. Ker smo v policijski državi. Ne bi bilo prav nič čudnega.
Upam, da je v Sloveniji kakšen snajperist (najbrž veš zakaj), ki iam snajpersko puško...

Lahko je discplinirat folk, če ste oblečeni v robocope... Ampak snajperski metek prebije vaš oklep. Upam vsaj.

Mimogrede (in ON topic) , ste že začeli zahebavati državljane na mejah proti Hrvaški?
Pi.čke brez ideje, kako se boriti za svoje prav ice. P I Č K E in H L A P C I!

6880 postov? A ti v službi kdaj kaj delaš? Si že sploh že kdaj kaj delal?
Ali pa si glasogovornik slovenske policije? Tapravega so izbrali. Si še dosti manj kredibilen kot je bil Goršek! S tem, da že Goršek ni bil niti g od glasogovornika...

In ne napadam drugih, ampak (glede na znanje psihologije) odkrivam forumske psihopate. Je s tem kaj narobe?

Predlagam, da debato malo umirimo in ohladimo, predvsem pa, da se držimo teme in ne žalimo.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Sorry, samo tole podjebavanje naroda, res ni na mestu....Naj Policija raje podjebava tajkune in ostalo gamat.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.758
9.972
113
40
MB
tisto ni tak enostavno, je potrebno vedet malo več kot zvcp, to pa žal presega mentalno kapaciteto večine miličnikov

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Po tvoje sem sicer psihopat, ampak ene par psihiatrov in psihologov pravi da nisem, kajti zaupajo mi službeno orožje, tako da..... .
Jaz lahko pokažem papir da sem "normalen", kaj pa ti?

O hebenti, celo orožje nosiš... Potem mi je vse jasno.

Glej, če se tudi ti (poleg apolla) bojiš, da te zadene molotovka, vrni knjižico in pojdi delat na njivo.

Psihologi znanci pa seveda svojemu znancu skoraj vedno dajo pozitivno mnenje. Zlizanost pač...

Ne pozabi namreč tvoje stavke, ki sem ti jih citiral. Je VSE kristalno jasno. Za nepodkupljive strokovnjake je jasno, za tvoje "frende" pa seveda ne...

Ti citiram tvoje besede še enkrat?

Nazadnje urejeno:

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Predlagam, da debato malo umirimo in ohladimo, predvsem pa, da se držimo teme in ne žalimo.

Oprosti, psihopate (ki jih je poln slovenski splet) JE TREBA NENEHNO odkrivati.

In če nekoga prepoznamo za psihopata, obstaja vsaj majhna možnost, da se dotični vpraša, če pa z njim le mogoče ni kaj narobe. In gre na kakšen pogovor s strokovnjakom.

Če pa je psihopat prepričan, da je zdrav v glavo, in prepričan, da problem ni pri njem, ampak pri drugih (ki niso psihopati), je problem še dosti večji!

In če tak (psihopat) povleče pištolo, ali kakorkoli prekorači pooblastila, imamo kot posledico mogoče celo mrliče...

In trigger bi (beri ga) kar streljal...

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:

Oprosti, pishoipate (ki jih je poln slovcenski pslet) JE TREBA NENEHNO odkrivati.

In če nekoga prepoznamo za psihopata, je vsaj mahna možnost, dea se dotični vpraša, če pa z njim le mogoče ni kaj narobe. In gre na kakšen pogovor s strokovnjamom.

Če pa psihopat misli, da problem ni pri njem, ampak pri drugih, ki niso psihopati, je problem še dosti večji!
In ča tak (psihopat) povleče pištolo ,ali prekorači pooblastila, imamo kot posledico mogoče celo mrliče...

Bolj se ne bi mogel strinjat.

Zatorej pozivam varuhe reda na Forumu, da nemudoma odvzamejo opravilno sposobnost in pooblastila postanja uporabnikom "nekdo", "capl" ter "sygicz". Ljudstvo vam bo hvalezno.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Izgleda da bodo stavkali tudi hrvaški policaji.
evil.gif

Ni problema, karton, na katerem sem napisal: Hebite se, peezde policajske, je že v avtu.
Ko bom čez mejno črto, ga pokažem našim.

Za hrvaško stran pa moram še prevesti. Slovenskega teksta verjetno ne bodo razumeli...

Upam pa, da bo 31. maja stavkal sef, kjer so evri za policajske plače. Naj jim dajo 20 evrov akontacije, pa da vidimo...

Nazadnje urejeno:

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Zatorej pozivam varuhe reda na Forumu, da nemudoma odvzamejo opravilno sposobnost in pooblastila postanja uporabnikom "nekdo", "capl" ter "sygicz". Ljudstvo vam bo hvalezno.

Tako je urejal stvari Hitler. Pa imamo novega Hitlerja... Bravo!

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Oprosti, kdo je prvi podal in predstavil idejo?
smile-1.gif
.

Skratka, predlagam le, da gres na pogovor s strokovnjakom (BTW, si mi ze odgovoril kaj vidis v zgornjem Fererro Rocher zmazku?), preden se ti vrne moznost objavljanja na forumu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.