Stavka policistov čez majske praznike?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
in kaj smo pošteni državljani krivi, da se boste nad državljani izživljali...izvajate pritisk na lastnika, delodajalca, ne pa da bodo posredno trpeli davkoplačevalci, kateri sploh še kaj prispevajo v skupno blagajno.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.428
7.537
113
Sam gledam na to takole. Folk v osnovi ne mara policije. Al zato ker so padli na radar al zato ker so imeli opravka s kom ki mu je uniforma stopila v glavo al pa zato ker so mnenja da policije ne rabijo.

Folku je vseeno za policiste ker itak bodo delali. Jaz osebno bom ne glede na karkoli se vedno sel na vsako neumnost kamor me bodo poslali. Pa so vcasih res brezvezne stvari.

Prislo smo do tocke ko policisti ponoci sami pokrivajo ohmocja vec obcin. Ni ljudi, ker od leta 2010 nismo zaposlili novih policistov. Vmes so sle tri generacije v pokoj. V solstvu so pa zaposlili 2000 ljudi. In zdej nam hocjo dodatke zmanjsat (nocne, nedeljske).... in spet bomo naj.ebal uni k delamo ko ostali spijo, strukelj se pa preserava. Javno smo povedali da ne podpiramo stavke JU par mesecev nazaj. A zdej bi pa spet nas poj.ebal. pac ne bo slo. Verjetno bomo zahtevali da s nas izloci iz sistema plac JS...

Folk ni nic kriv. Sam to je edini nacin da se nas sploh opazi ker mormo itak vse delat med stavko

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Če nisem nič kriv, zakaj me boste pa potem zadrževali na meji, da bom ves smrkav od jeze? Zakaj se ne postavite pred parlament in preprečite butlslancem vstop v parlament, kjer samo kozle streljajo, oni so pa krivi za vaše stanje. Njih je treba mal za živce vlečt, pa vam bomo morda še kdaj prikimali.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti ne razumeš.

Eni imajo žlahto do£

Na Malem Lošinju, kamor bi mi šli, je dober zrak za pljuča moje hčerke, ki jih ima občutljiva. 7x smo bilo v bolnici, ker so se ji pri prehladih zapacala in ji je padla saturacija kisika in je bila na kisiku, ventolinu, infuzijah itn, prvič pri 2.5 mesecih starosti.
hribi so tudi dobri za pljuča. pa primorska - naša (tista, ki nam je še niso pobrali) povsod kjer je veliko sonca in čim manj industrije.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
U petk. Ja folk pac komplicira....ce bo guzva,bo guzva za vse....zdej pa ce mas majhnega otroka in kompliciras bod raj doma,oz v sloveniji. Al je treba frajart pa nwem kaj,js morm dol. Ja pol pa pocaki
Ce mas tok dopusta,bi sel pa dons al pa jutr dol,ko se ne stavkajo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Najverjetneje se bodo vmes izvajale prekinitve in pa izvlacenje vozil z otroci itd.... ampak to vnaprej ne bo napovedano.

Torej se bo nekdo sprehodil do začetka kolone in dovolil vozilom z otroci, da gredo mimo, direktno do mejnega prehoda?

Sprašujem zato, ker bomo po vsej verjetnosti, ravno zaradi te stavke odpovedali zdravljenje na Malem Lošinju. Je bilo lansko letno čakanje od Pivke do Postojne prehuda preizkušnja za hčerko in naju.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
U petk. Ja folk pac komplicira....ce bo guzva,bo guzva za vse....zdej pa ce mas majhnega otroka in kompliciras bod raj doma,oz v sloveniji. Al je treba frajart pa nwem kaj,js morm dol. Ja pol pa pocaki
Ce mas tok dopusta,bi sel pa dons al pa jutr dol,ko se ne stavkajo.

Aha, in po možnosti nazaj po majskih praznikih?

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Pa ne tolk dramatizirat no...sem ti lepo napisal pojdi v zgodnjih jutranjih urah

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Kot da bo takrat kaj drugače. Ravno zaradi napovedane stavke bodo šli vsi v zgodnjih jutranjih urah, da bi se izognili dopoldanski gneči.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
a je kdo švabe obvestil naj raje prekrižarijo našo lepo deželico, čez kolpo naj se pa nikar ne odpravljajo? kaj pa bodo tam videli? eno in isto zlajnano kamnje in navite cene...

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Lej imate vso pravico do štrajka, vendar ne na škodo drugih, zlasti pa ne do davkoplačevalcev, saj vam oni dajejo denar. Bomo še mi davkoplačevalci zaprli pipco do vas štrajkajočih
evil.gif
. Štrajkajte in se uprite lastniku, delodajalcu, vendar ne da bodo trpeli tudi drugi. Če ti ni všeč v službi so vrata in lahko rečeš nasvidenje..te noben ne zadržuje. Meni je direktor lepo povedal..če mi kaj ni všeč lahko grem ali pa sprejmem njegova pravila.

Sedaj so ljudje še nekako na vaši strani, če ga boste pa kaj preveč "srali" se bo javno mnenje lahko hitro spremenilo. Se pa zelo strinjam, da je potrebno začeti rezati pri vrhu, da si pri vrhu odrežejo 20% in več, pa v parlamentu ipd...

Še enkrat strajkajte, vendar ne tako, da boste delali probleme drugim. To ni več štrajk, ampak zajebavanje folka. SIcer pa upam, da čimpreje pride famozna trojka iz Bruslja, da začepi te sindikate.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sam gledam na to takole. Folk v osnovi ne mara policije. Al zato ker so padli na radar al zato ker so imeli opravka s kom ki mu je uniforma stopila v glavo al pa zato ker so mnenja da policije ne rabijo.

Folku je vseeno za policiste ker itak bodo delali. Jaz osebno bom ne glede na karkoli se vedno sel na vsako neumnost kamor me bodo poslali. Pa so vcasih res brezvezne stvari.

Prislo smo do tocke ko policisti ponoci sami pokrivajo ohmocja vec obcin. Ni ljudi, ker od leta 2010 nismo zaposlili novih policistov. Vmes so sle tri generacije v pokoj. V solstvu so pa zaposlili 2000 ljudi. In zdej nam hocjo dodatke zmanjsat (nocne, nedeljske).... in spet bomo naj.ebal uni k delamo ko ostali spijo, strukelj se pa preserava. Javno smo povedali da ne podpiramo stavke JU par mesecev nazaj. A zdej bi pa spet nas poj.ebal. pac ne bo slo. Verjetno bomo zahtevali da s nas izloci iz sistema plac JS...

Folk ni nic kriv. Sam to je edini nacin da se nas sploh opazi ker mormo itak vse delat med stavko

Sam nisem proti policistom, jih podpiram. tudi moj fotr je upokojen policist, tako da vem kakšni so delavniki in delovni pogoji... Se mi bodo pa z morebitno potezo večurnega zastoja na meji močno zamerili in izgubili vsako sočutje do krivic, ki se jim dogajajo. Kot so že omenili, bo že brez štrajka gneča...

Tudi mene zanima kako je s filtriranjem vozil z otroci?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.428
7.537
113
Lej vse kar bodo na meji poceli bo popolnoma v skladu z predpisi. In ce bi bilo dovolj policistov bi zzadeva na isti nacin potekala povsem tekoce.

Jaz grem komot drugam delat. Nisem ravno tezko zaposljiv. Ampak ne bom dovolil da sam delam za dva, solniki pa zaposlujejo. Men bodo pa dodatke vzeli.

Prava stavka bi bila da ti poklices na 113 in reces en mi je vlomil, un ti pa odgovorij da strajkamo in srecno.

Delodajalec je drzava. Drzava smo pa mi vsi. Policijo rabi folk, ne 90 poslancev. In ti mi predlagas da naj se drkamo z delovodjo ampak lastnik (drzavljani) pa bodo normalno koristili usluge. No ne bodo

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Upam, da ne bo, ker ne bi rad z dojenčkom na meji čakal več ur. Sicer pa kaj smo državljani krivi za njihove delovne pogoje, da je potrebno zagreniti praznike tisočim Slovencem? Samo javno podporo bodo izgubili...

Slovenski policisti ste res svetovni junaki.

Spomnimo se samo nogometne tekme Maribor – Olimpija v Ljudskem vrtu, kjer ste s solzilcem izgnali iz sektorja za tuje navijače navijače Olimpije, med katerimi so bile s solzilcem pošpricane tudi ženske in otroci. Ženske so bile pošpricane s solzilcem kot kolateralna škoda slovenske policijske kulture. Sram vas naj bo!
In ne zanikati dejstev, ker obstajajo posnetki, narejeni z mobilnimi telefoni.

In zdaj boste ves čas prvomajskih praznikov zajebavali nič krive državljane Slovenije, ki bodo hoteli prečkati državno mejo?
A toliko jajc, da pa bi zajebavali neke druge, ki so vzrok in pravi naslov za vaše prihajajoče skrbi in težave pa nimate? Reve!

In policist, če niste vedeli, ni nič drugega kot državni hlapec. Je oseba, ki se proda državi (in strankam na oblasti) za 700 ali 800 evrov na mesec.

Policist pa je pa tudi oseba, ki je pripravljen (seveda pod pogojem, da je maksimalno oklopljen in do zob oborožen) čuvati "ustavni red" in tepsti (če je tak ukaz) mirne in neoborožene državljane. In slovenski policist je seveda tudi oseba, ki brez najmanjšega premisleka za 700 evrov mesečno udari starčka, žensko, ali celo otroka.

Prosto po S. Miloševiæu: Niko ne sme da vas bije osim slovenske policije...

Nazadnje urejeno:

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
To je mozno samo v sloveniji in nikjer drugje, ali delajo ali pa strajkajo in niso placani,pa nemorejo samo malo selati in zato biti se placani!
Balkanski kaos.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Samo, da smo si na jasnem:

Sicer zagovarjate Semolica in njegove bolnike ko se grejo stavko, se setkajo po centru Ljubljane in ovirajo promet... Pa vse "Gotof Je" morone, ki zjebejo promet za ure in ure s svojimi debilizmi...

Policistov pa ne?

Kaj, lepo vas prosim, je pa tukaj drugace? Double standards much?

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Zetor pravi:
To je mozno samo v sloveniji in nikjer drugje, ali delajo ali pa strajkajo in niso placani,pa nemorejo samo malo selati in zato biti se placani!
Balkanski kaos.

Čakaj, kaj zdaj - samo v Sloveniji ali na celotnem Balkanu?

Bodimo dosledni.
tongue-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.