Stavka policistov čez majske praznike?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Policaji nikoli ne bodo izgubili javne podpore zaradi stavke. Razen podpore peščice tistih, ki bodo nezadovoljni z njihovo postrežbo pri zares nepomembnih opravilih, kot je prečkanje meje. Ob vsaki stavki poudarjajo, da se bodo na klice državljanov normalno odzivali in nujne primere obravnavali kot ponavadi.

Ja, tisti, ki so jih dobili s pendrekom po buči na protestih jih bodo sigurno podprli.

Takrat so pa lahko na račun naroda nabijali nadure...

Tale njihov forum ne dela več: http://www.policist.si/; so že tam nekateri napovedali, da bodo vest tisti denar dali nazaj, ko bodo v prihodnosti dobivali manjšo plačo.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Te razumem, ampak ko potegneš črto, tudi nekaznovanje oškoduje državljane (se pa strinjam, da so kilometrske gužve nekaj drugega)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.390
7.069
113
Slovenska obala je rešitev. Dvomim, da je kakšna razlika za otroka, voda je voda, pa tudi ambient ga verjetno ne moti, če je že hrvaška lepša.

Vidva pa itak nimata časa za sebe
wink-1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Jp, bomo verjetno kar šli na slovensko obalo, v ogrevane bazene z morsko vodo, pa malo v Prekmurje, pa malo v Log pod Mangrtom.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti ne razumeš.

Eni imajo žlahto do£

Na Malem Lošinju, kamor bi mi šli, je dober zrak za pljuča moje hčerke, ki jih ima občutljiva. 7x smo bilo v bolnici, ker so se ji pri prehladih zapacala in ji je padla saturacija kisika in je bila na kisiku, ventolinu, infuzijah itn, prvič pri 2.5 mesecih starosti.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.172
1.961
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Policaji nikoli ne bodo izgubili javne podpore zaradi stavke. Razen podpore peščice tistih, ki bodo nezadovoljni z njihovo postrežbo pri zares nepomembnih opravilih, kot je prečkanje meje. Ob vsaki stavki poudarjajo, da se bodo na klice državljanov normalno odzivali in nujne primere obravnavali kot ponavadi.

Ja, tisti, ki so jih dobili s pendrekom po buči na protestih jih bodo sigurno podprli.

Takrat so pa lahko na račun naroda nabijali nadure...

Tale njihov forum ne dela več: http://www.policist.si/; so že tam nekateri napovedali, da bodo vest tisti denar dali nazaj, ko bodo v prihodnosti dobivali manjšo plačo.

Ne vem, mogoče kak policaj, tu na forumu, malo bolje pozna razliko med varčevalnimi ukrepi, ki so doleteli Policijo in nekatere druge iz javnega sektorja. Baje gre za nekakšna razhajanja v intenzivnosti ukrepov. Dela pa nikakor ne zmanjka, za kar se imajo policisti zahvaliti predvsem nam
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.390
7.069
113
Lošinj je kul ja...

kaj pa kakšen trajekt, mogoče iz trsta če ne drugo, tam bodo tudi zastoji?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ja pol bod pa doma z dojenckom. Za motoriste je to se bols,bo mank guzve na cesti. :D

Zakaj bi bil doma?
confused-1.gif
Imam še 12 dni LANSKEGA dopusta za izkoristiti, tako da sem si ta dopust res zasluži. Apartma je že rezerviran...če bom čakal več ur na meji, jim bom ob prehodu meje jeb* mate*.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Saj veš, da ni letelo nate.
wink-1.gif

Sicer je pa sodobna informatika po eni strani jeba. Pred novim letom je bila na maloobmejnem prehodu poleg Bregane gužva za popizdit. Včasih si bil takoj preko.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.390
7.069
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Ja pol bod pa doma z dojenckom. Za motoriste je to se bols,bo mank guzve na cesti. :D

Zakaj bi bil doma?
confused-1.gif
Imam še 12 dni LANSKEGA dopusta za izkoristiti, tako da sem si ta dopust res zasluži. Apartma je že rezerviran...če bom čakal več ur na meji, jim bom ob prehodu meje jeb* mate*.

Policistu na meji boš jebal mater? A boš iz avtomobila to, ob zaprtem oknu, ali boš stopil ven, pa še mu kakega okoli ušes? Kaj bo on tebe jebal ne, ti maš otroka v avtu, si ja glavni.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

Zakaj bi bil doma?
confused-1.gif

Policistu na meji boš jebal mater? A boš iz avtomobila to, ob zaprtem oknu, ali boš stopil ven, pa še mu kakega okoli ušes? Kaj bo on tebe jebal ne, ti maš otroka v avtu, si ja glavni.

Ja tako je. Pomojem ne bom edini.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.390
7.069
113
Daj prosim posnami to, al pa reči "ženi", če lahko snema, predvsem me zanima trenutek, ko boš stopil iz avta in "verbalno napadel" policista. Pa potem še naj naprej snema, ko boš s faco ob betonu. Pa upam, da še dobiš v pendrekom pod rebre, parkrat.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Mejnih prehodov s CRO je precej, tako da res ni treba iti v kolono na najbolj obremenjene.
uf-1.gif

Malo se pelješ po SLO, še kaj zraven vidiš, pa greš na takega, kjer ni gužve.
wink-1.gif

Sam dokumente imejte pa zrihtane, zihr se bodo v to precej upenjal.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Daj prosim posnami to, al pa reči "ženi", če lahko snema, predvsem me zanima trenutek, ko boš stopil iz avta in "verbalno napadel" policista. Pa potem še naj naprej snema, ko boš s faco ob betonu. Pa upam, da še dobiš v pendrekom pod rebre, parkrat.

Ni to amerika, Darjane.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

Zakaj bi bil doma?
confused-1.gif

Jokica,tiho boš kot miš.

Sam ste pa legende kaj pa če bo slabo vreme? Če bo pihalo pa dežek padal?
Otrokom bo fajn kjer koli že bo, pri tako malih je bolj problem ker če bo oči pod tlakom in posledično še mami bo na koncu otrok jokal.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:

Zakaj bi bil doma?
confused-1.gif

Jokica,tiho boš kot miš.

Sam ste pa legende kaj pa če bo slabo vreme? Če bo pihalo pa dežek padal?
Otrokom bo fajn kjer koli že bo, pri tako malih je bolj problem ker če bo oči pod tlakom in posledično še mami bo na koncu otrok jokal.

Ti maš otroke?

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Ja dva, in ne ne bomo jih vlačli na morje drug teden , bodmo preživeli par dni pri mojih starših in par dni pri moževih.
Morje pride na vrsto konec meseca, ko bo toplejše.

Še kaj?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.