@Kalbo, ti pase selektivno branje in ocitno fousija.
Za tvojo vednost; po tem, ko mi je lansko leto od bruto izplacila ostalo cca 35%, kot so znastveniki na Alterju izracunali, sem podaril iz svojega zepa (ne iz firme) natacno 12.000€ trem druzinam. Direktno, brez pomoci humanitarnih organizacij. Nisem jim dal gotovine, ampak sem sel do teh treh druzin osebno in se pozanimal kaj potrebujejo in jim to uredil. V vseh treh primerih je slo za ureditev osnovnih zivljenskih potrebscin. Sem bil sokiran, da ena od teh druzin ni imela hladilnika in so pozimi 2016 zivila hranili zakopane v snegu, v drugih letnih casih pa pri sosedu, ki je 5 km oddaljen.
Tvoje obnasanje in pisanje me sicer ne gane in mirno spim. Zato, ker vem, da sem fer in imam zase dovolj in si lahko privoscim, da ljudem pomagam. Pa nimam ne vikenda, ne colna, ne dveh avtov. Ker tega me rabim.
Pa se nekaj glede place; ko me ni cele tedne doma, se premetavam po letaliscih in hotelih nihce nic ne vidi. In se tudi nihce ne vprasa, koliko je dela za ta denar. Kot sem ze napisal, imam sreco, da to jemljem kot hobi.
Sebi zelim, da bom zdrav in da bom tudi v bodoce srecen v tem kar delam. Tebi pa, da ti nikoli ne bo tako hudo, kot stevilnim druzinam, ki sem jim pomagal. Bi sicer tudi tebi, ker so tvoji idiotski komentarji za nekga, ki ga me poznas nepomembmi, ko je treba ljudem pomagati, ki so v stiski. Probaj se enkrat v zivljenju postaviti v vlogo koga drugega, pa ne tistega, ki ima vsega polno rit.