starostna razlika

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
dokler se ji pri 25-ih ne ofne in ne ve kaj bi sama s seboj počela...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
velikim se je ofnlo že prej. in se do 25 znormalizirajo. ne pa da pri 32 ne vejo kaj bi rade

ja se strinjam s tabo. Jaz osebno težko verjamem, da je kakšna pri tridesetih ki je samska (in simpatična) dejansko "normalna oseba" s katero bi lahko kdaj živel. Poznam samo eno tako, ki si je našla partnerja po svojem tridesetem letu, pa še ta je pomoje bolj izjema ki potrjuje pravilo. Skratka porazna statistika.

Tridesetletne zajklje, obup ste! Zresnit se boste morale al pa se kar sprijaznit s tem, da boste ostale same s svojimi mački/psi.

Aja, pa še to... takim ženskam bi prepovedal vstop v banko sperme.
evil.gif
Ponavadi so to kakšne nevrotične osebe, ki s svojimi čudaškimi "24/7 PMS izpadi" odganjajo tipe okoli sebe, na koncu so pa itak tipi vsega krivi

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Al pa ene, k se majo za ful samostojne, pa jim starši podarijo stanovanje pa še mesečne stroške plačujejo, hrano, po možnosti pa še GSM. Ampak samostojne pa so.
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.945
113
v lokalni ostariji
ja takih je dost:) k pravjo da ne rabjo dedca da so samostojne in bla bla bla sam vse jim pa oci pa mami rihtata...

jaz verjamem da je kje kakšna 30+ ki je morda "skriti talent" ampak večina pa.. raje zmerjajo krivijo moške za vse, pa same ne vejo kaj bi. če pa lih dobijo kakega ki jih ima res rad, ki bi se za njih potrudu ga pa itak odženejo poterajo...

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi: 30 let je pa res že skrajna meja ko bi se ženska morala že rahlo zresniti.

shocked-1.gif

majč

Ti je stopil na žulj?
evil.gif

Lahko te potolažim, da poznam še starejše.
tongue-1.gif

No ni mi glih na žulj stopu, zaenkrat je tole še vedno VL. Mislim zakwa morš bit zateženo resen, če si več kot 30? Ne štekam. A glih 30 je meja resnosti, ma dej folk ne pretiravite, vi ste mal preveč obremenjeni kwa bodo drugi o vas govoril pa se delate fine, v resnic vas bo pa glih zdej raznesl.
grims-1.gif

vesela majč
smile-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja če pri 30 nisi resna so si potem bogi tvoji otroci. Torej če nisi resen potem tak boljše da nimaš otrok, če pa jih planiraš močno kasneje (po 30em) pa so si otroci zopet bogi ker imajo za starše dedke in babice... Eno je veselje drugo pa je resnost. Če si resen ne pomeni da moraš biti zatežen. Govorimo namreč o resnosti pogleda na življenje in o smislu življenja.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Joj ženska glavo, ne resen na tak način...valda morš biti faca pa to, pa si kdaj dat duška tudi s kako bedarijo, ne pa da se skozi držiš kot da si na pogrebu
smile-1.gif

Ne sme te pa PMS preveč hebat
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ja takih je dost:) k pravjo da ne rabjo dedca da so samostojne in bla bla bla sam vse jim pa oci pa mami rihtata...

jaz verjamem da je kje kakšna 30+ ki je morda "skriti talent" ampak večina pa.. raje zmerjajo krivijo moške za vse, pa same ne vejo kaj bi. če pa lih dobijo kakega ki jih ima res rad, ki bi se za njih potrudu ga pa itak odženejo poterajo...

Sej nimam nič proti, če jih sponzorirajo starši na tak način. Mi gre pa na živce, k se potem mnoge nosijo kot "samostojne, neodvisne ženske".
71969755.CpG6BVfa.puke.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tudi jaz ne vem, zakaj bi ravno 30 let bila prelomnica. Kaj pa za moške, kdaj je pa za njih čas, da se zresnijo, karkoli si že pod to predstavljate?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.945
113
v lokalni ostariji
točno tak. ni panike če pomagajo. vendar ne govorit da si samostojna. sam rata pa ponavad problem ko se odmakne od staršev da oni ljubosumno odreagirajo, one pa potem raje deca naženejo. ker so jim starši pomembnejši... (nezrelost. neresnost in so bl varne pri starših)

ja ni panike to pri 16 letnici pri 30+ pa...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Mislim zakwa morš bit zateženo resen, če si več kot 30? Ne štekam. A glih 30 je meja resnost...

No sej sta ti že dva uporabnika pred mano razložila kaj pomeni, da si resen. To ne pomeni da si zatežen ampak, da se ustališ, da se ne obnašaš več kot 20letnica, da se osamosvojiš od staršev, prerežeš popkovino, se odseliš na svoje, začneš graditi svoje življenje vključno z resnim partnerjem s katerim se odločita ali bosta imela otroka ali ne (mimogrede, za imeti otroka so leta med 30-34 že malo pozna, med 35-40 so pa že rahlo kritična), in ko enkrat ponesreči končno dobi nekega moškega, ki jo je pripravljen prenašati do konca lajfa, naj se mu vsaj ne zgoni kot najstnica.
Vse to pa ne pomeni, da se čisto zresniš kot upokojenec, nikakor. Ampak za moje pojme bi mogla ženska pri tridesetih že vsaj malo vedeti kaj išče in hoče od sebe in od bodočega partnerja ter svojega življenja. Če pa je že tako nedorasla svojim letom potem pa naj vsaj ne krivi moškega sveta za svojo polomijo od življenja.

Sicer pa obstajajo tudi pacientke pri teh letih, ki so s svojimi izjavami, pametovanjem in izpadi primerne samo za samsko življenje. Dvomim, da jih bo kater patetičen revež pripravljen gledat in poslušat, pa naj bo še tako lepa ženska
bonk.gif

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.964
38
48
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ksz

tam enih 20 let razlike je čist kul..seveda, da je tip starejši, ne beyba
evil.gif
nahrung002.gif

Ko pa si starejsi od 50 let, pa tudi 30 let razlike ni vec kriza. Ce ti vse spila, seveda.
wink-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zanimivi in spodbijajoči naše teze pa so pari, ki so skupaj od srednje šole. sem ravno prejšnji teden spoznal tak par, imata otroka, poročena, stara skoraj 30., skupaj od drugega letnika srednje šole. in zgledata, kot, da sta se ravno pred kratkim spoznala. meni nič jasno ...
grin1.gif

primer, začela sta pri začetku njene srednje šole (tip starejši ene 3 leta) po 10 letih šla narazn. Me je fršlok, ker sta imela praktično že vse pripravljeno za skupno selitev.

Poznam pa primer, punca 16, on 26, zaenkrat jima funkconira, sam jo mat full na vrvici drži, tako da vprašanje.

Razlika v letih je med paroma čisto odvisna, nekateri bodo funkcionirali z manj leti razlike, nekateri pa več. Čisto odvisno od karakterja obeh.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Tudi jaz ne vem, zakaj bi ravno 30 let bila prelomnica. Kaj pa za moške, kdaj je pa za njih čas, da se zresnijo, karkoli si že pod to predstavljate?

50...
evil.gif