Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zanimivi in spodbijajoči naše teze pa so pari, ki so skupaj od srednje šole. sem ravno prejšnji teden spoznal tak par, imata otroka, poročena, stara skoraj 30., skupaj od drugega letnika srednje šole. in zgledata, kot, da sta se ravno pred kratkim spoznala. meni nič jasno ...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ne mi rečt da si en drugega še vedno zelo želita?
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zanimivi in spodbijajoči naše teze pa so pari, ki so skupaj od srednje šole. sem ravno prejšnji teden spoznal tak par, imata otroka, poročena, stara skoraj 30., skupaj od drugega letnika srednje šole. in zgledata, kot, da sta se ravno pred kratkim spoznala. meni nič jasno ...
Tudi sam poznam par, ki sta skupaj že okli pet let in imata razlike 6-7 let. Če izračunam sta se spoznala ko je ona imala okoli 15 ali 16 let on pa 21 do 23 let. Pa sta še vedno skupaj in kot kaže jima nič ne manjka. Da pa taka zveza obstane pa je bolj kot ne izjema.
To temo sem pa odprl, ker sem pač spoznal eno 16 letnco. Kolegi mi pravjo nabrus...če je dobra, pa če bo hotla, pa še naprej brus. Mene pa malo skrbi, kaj bodo okoli govorili...saj veste kako slovenčki radi obrekujemo
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz sem hodil s 16 letnico ne 16,5 letnico jaz sem pa imel 26.... z njo se enostavno ni dalo pogovarjat na nivoju odrasle osebe.
Pa še v noben lokal je niso hotl spustit.
Jo je bilo pa fino brusiti, kar priznajCitat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz sem hodil s 16 letnico ne 16,5 letnico jaz sem pa imel 26.... z njo se enostavno ni dalo pogovarjat na nivoju odrasle osebe.
Pa še v noben lokal je niso hotl spustit.
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
Kaj menite, če ima fant punco, ki je stara 16 let on pa je star 22 let? Ko sam pomislim na to, mi je kar malo čudno, saj je ona še otrok (ali pa tudi ne). Če pa primerjam, da ima moški 30 let, punca pa 24 let se mi zdi pa ql....matr sm čudn