starostna razlika

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja ja saj tebe tudi
evil.gif

evil.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Cebelica, zato pa ti rečem, boljše ne met otrok in ne it v zvezo da te slučajno dragi ne bo zapustil in boš ostala brez sredstev in boš morala pri 33ih živet pri starših
smile-1.gif

Bučman, a ti misliš da sem 15 stara, jao otroc, boš ti že 33 star pa pri mamici, ne se norca delat.

majč

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Čebelica čist možno, pri 25 sem še vedno doma ampak za razliko od tebe vem kaj hočem. Vse ob svojem času
wink-1.gif
Ampak mislim da smo malo zašli iz teme, sploh ni pomembno kje živiš, bolj pomembno je kako živiš. Torej če živiš doma s fantom/možem in opravljaš domača dela ter prispevaš €uriče ni to nič narobe. Marsikje je tako!

Lp

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sorry, ker skačem v vajino ljubezensko debato (ups), ampak tudi Čebelica ve, kaj hoče ...
Če pa dobi, kar išče, pa ne bi vedel ...

Nazadnje urejeno:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik noker pravi: Če pa dobi, kar išče, pa ne bi vedel ...

Sej boljš da ne veš, k bi te glava (katera pa sam izbiraj) bolela.
evil.gif

ostali zblojenci:
jao a je važn kolk je folk star? a je važen, da si vsak naredi lajf kokr tolk znosn za preživet?

evromodel:
ja in če sem najstnica? me pač meče "so what"...je reku Pahor

majč

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Me pa res zanima, zakaj bi MENE morala glava bolet? Ponavad je to domena nežnejšega spola
evil.gif

Sploh pa, men lahko zaupaš, jest vem, da nisi samovšečna ...
grims-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Oprosti ampak zame 30letna kura, ki ne ve kaj naj s svojim lajfom, živi pod okriljem svojih staršev in ne ve ali bi se še obnašala kot najstnica al ne.... take ženske (ali moški) za moje pojma niso dorasli svojim letom. Je pa res da tipov biološka ura nikamor ne preganja, ker stoji skoraj pri miru
evil.gif

/me off
pozdrav.gif

Ma dobiš 5+ za to
aplauz.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Brad Pitt je bil aktualen like 10 let nazaj... Zdej so na programu razni Roberti Pattinsoni pa Orlando Bloomi ipd.
No ja, najdeš še zmer kakšne k se jim BP zdi privlačen (tko k men Johnny Depp lol).

grin1.gif

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Brad Pitt je bil aktualen like 10 let nazaj... Zdej so na programu razni Roberti Pattinsoni pa Orlando Bloomi ipd.
No ja, najdeš še zmer kakšne k se jim BP zdi privlačen (tko k men Johnny Depp lol).

grin1.gif

OK, nisem v tej zadevi, mi je prvi prišel na misel, tega iz Twilight-a se pa nism spomnu
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
glede na to da ima leglo pitonov v glavi, bi prej rekel da primerki nad njo obupujejo
smirk-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ni nobenih primerkov, sem jasno napisala PRIMEREK, če pa ti delata težave ednina in množina, pa ti rade volje zrihtam kakšne inštrukcije za osnovno šolo...
Pa tudi - kot tipi jamrate nad nami ženskami, pač tud ženske kdaj malo pojamramo o vas moških... In ko jamrate vi čez svoje, je jasno ženska kura in kokoš, če jamra ženska, je pa itak z njo neki narobe... Now you do the math...