Starostna razlika za fu**...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:Ufff tako bi jas me, eno 27 letno, ko sem sam komaj 23.

da me nauči malo.press

cheer.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
sam sem star 23 let... in nekako pod 18 res več ne gledam.... 17 jemlem samo z rezervo.....

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
sam sem star 23 let... in nekako pod 18 res več ne gledam.... 17 jemlem samo z rezervo.....

ko sem enkrat prestopil iz 17. v 18. leto, sem moral samo še polnoletne bejbe okol lovit... da me nebi slučajno kaki foter obtožil zapeljevanja mladoletne osebe
bonk.gif

badtothebones.press
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.006
10.535
113
Ko bo kolega enkrat star skoraj 28 in bo samski (kot jaz) in se bo skupaj spravljal z deklico pri 19-ih (kot se jaz), se ne bo več spraševal, če je to ok ali ne (kot se tudi ne sprašujem jaz)
grin1.gif

Važno je, da deklica ve, kaj vse lahko pričakuje. Seks in nič več.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Tukaj leta niso pomembna - lahko je 20 razlike, who cares. Glavna je kemija v tistem momentu, ko se zgodi. Zakaj bi se obremenjeval z leti, če gre samo za eno stvar - zadovoljevanje seksualnih potreb.
wink-1.gif

6 let pa itak ni nobena razlika.
smile-1.gif

bi se kr podpisala pod to ja...
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.939
113
v lokalni ostariji
takole na splosno se pogovarjat o "primernih" staorstnih razlikah je bolj jalovo pocetje... pac ljudje smo razlicni... eni bolj eni manj resni eni so prej dozoreli eni ne bodo nikoli...

bol je dovisnu kak je s punco/fantom ce sta na isti valovni... ce sta zakaj pa ne.. . ce se oba ze na zacetku zavedata da bo samo "fuk" pol ne bo problema...

p32_211

Pripravnik
1. avg 2007
63
0
6
Okolica Ljubljane
Starostna razlika sploh ni pomembna. Če gre samo za sex, sploh ne, pa tudi za resno zvezo ne. Pomembno je samo, če se ujametaa, razumeta, imata enake interese... Govorim iz lastnih izkušenj. Pri meni je bila največja razlika v letih 12 let.
grims-1.gif

lp, p

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Starost ima lahko veliko veze. Če je fejst starejši, je fajn izkušen, vendar ne more 5x na dan (govorim povprečno), če je mlajši, zna bit, da nima pojma, vendar je skoz v pripravljenosti
aplauz.gif

g_man

Pripravnik
18. avg 2007
100
0
16
38
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
17 & 23 ...za sex...ja why the hell not??....samo je treba pazit, da se ta mlada bejba ne zacopa v tvojega frenda, ker se je pol ne bo mogel losat
uf-1.gif
Potemtakem je lahko za tebe sklepat, da si bolj lahka deklina?
smirk-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
ksz

Tole berem in se čudim, koliko ljudje najprej prečekira ID in se šele potem gre casual sex...
stupid-1.gif

Casual sex je - pogled, pomežik, mal densanja (čim bližje), potem pa
grims-1.gif

Če je rajcig za pogledat, je to čist dost. Ne rabim izpolnjevat 5Ac obrazcev, preden se dam dol.

Boli me za njegovo/njeno starost, za barvo njegovih/njenih zaves v stanovanju in kaj misli o podražitvi kruha.
stupid-1.gif

Itak je sam seks, ne pa poroka.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
@all
Sam se pa pri 23 verjetno ne bi spravljal na 17letnice. Sfantazirano, mlado in neizkuseno in nasploh ... ne vem no
smile-1.gif

Zdej, k mam 27 pa sploh ne
smile-1.gif

@kozarec: Kar je dovoljeno Jupitru, ni dovoljeno govedu .... se kako drzi!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:

Boli me za njegovo/njeno starost, za barvo njegovih/njenih zaves v stanovanju in kaj misli o podražitvi kruha.
stupid-1.gif

Itak je sam seks, ne pa poroka.

No super, te pa kr uleti!

V Slovenski ulici v mariboru tanov Forum blok, 4 štok, zadnja vrata, ki imajo svoj predvhod.
Nerabiš zvonit, kr vstopi, pobožaj pesa in se mi pridruži na terasi, kjer boma prej spila
flašo martinija, sicer pa tudi tega ni treba...

Dobiš pa zajterk, pa stusiras se lahko.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
jaz sem vedno bil najbolj glasn glede starostnih razlik in nasploh tupih najstnic, dokler sam nisem pri 23 zahaklal 17 letnico (no bolj ona mene). Bilo je boljše kot vse do takrat skupaj in razlika se sploh nikjer ni poznala, ker punce so pri 17 že skoraj odrasle, medtem ko pubeci smo ponavadi otročji še tudi krepko po 20 letu
smile-1.gif