Najprej sem spremenil v garmin accountu lokacijo v US:Kako si to naredu?
To pa verjetn zna bit problem. Lahko probaš tako, da ti nekdo z androidom in s tvojim accountom aktivira ECG, potem se pa nazaj zlogiraš na svojem iphoneu... načeloma bi moral delat.Mam iphone
Ja samo za to bi moral imet polarjev chest belt, tukaj je pa meritev samo z uro.Lahko tudi probaš Polar H10 ECG Analisys app, če te zanimajo te reči. Kako so pa te zadeve zanesljive, pa vemo.
Se strinjam. Je pa tole le ena "dodatna brezveznost" s katero hočejo dosežt, ne vem točno kaj. Meni recimo utrip iz ure, meri povsem napačno. Saj o tem smo že pisali.Ja samo za to bi moral imet polarjev chest belt, tukaj je pa meritev samo z uro.
Tako kot pri zdravniku sigurno zadeve niso zanesljive, lahko pa vseeno komu pokaže znake atrijske fibrilacije in gre zaradi tega prej na pregled. Povsod pa itak piše da ti ne bo to zaznal srčne kapi ipd. Konec koncev pa, če je FDA odobrila to funkcijo do neke mere natančno, potem verjetno je nekej na tem!?
No, meni pa Garmin Fenix7 Pro meri kot polarjev chest belt, kar mi pa npr. prejšnji Garmin D2 Air ni.Se strinjam. Je pa tole le ena "dodatna brezveznost" s katero hočejo dosežt, ne vem točno kaj. Meni recimo utrip iz ure, meri povsem napačno. Saj o tem smo že pisali.
Sem poskusil prek androida a mi ni uspelo. Je pa res, da sem telefon imel brez sim, tko da še to probam, ker moreš wifi izklopit.To pa verjetn zna bit problem. Lahko probaš tako, da ti nekdo z androidom in s tvojim accountom aktivira ECG, potem se pa nazaj zlogiraš na svojem iphoneu... načeloma bi moral delat.
Jaz WIFI-ja nisem izklapljal, mora bit pa verjetno SIM notr, da to deluje.Sem poskusil prek androida a mi ni uspelo. Je pa res, da sem telefon imel brez sim, tko da še to probam, ker moreš wifi izklopit.
Res je. Mal za igračkat sm pa ke, to je pa to.Ta EKG imam na AW že leta. Kateri ima res probleme in je bolan je to lahko OK, drugače pa nepotrebna navlaka
Kšn pir spij, da nam nauš umru!Mislim, da sem magnezija včeraj preveč uzel... Me zanima, če dobiš tudi mythical dead badge... lol
Poglej priponko 73807
Poglej priponko 73808
Ali pa kandidat za pacemakerResno huda forma, če imaš pulz 39.